ionutzamd Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Felcitari,arata super!Ce dimensiuni are ceasul si cum ai facut matricea de leduri,pcb sau fire? Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 24, 2015 Autor Partajează Postat Martie 24, 2015 (editat) 42 x 15 e dimensiunea si matricea prin fire Editat Martie 24, 2015 de GanMark Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 azi dupa multe ore de lucru , am terminat si o matrice mai mare dimensiunea unei cifre este 21 x 14 alimentat din incarcator de telefon , consuma cam 300 mA urmeaza carcasa din lemn..... Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 am finalizat si carcasa din lemn.... in fata am pus sticla Link spre comentariu
FlorinNTh Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) eu le-am cumparat parca cu 10 lei + tva ( TA20-11GWA ) Mestere, trimite-mi si mie pe mp de unde ai achizitionat led-ul matrice am finalizat si carcasa din lemn.... in fata am pus sticla Felicitari, foarte frumos. Editat Aprilie 5, 2015 de FlorinNTh Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 7, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2015 destinatia finala.... in realitate se vede mai bine Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 9, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2015 cateva poze cu cablajul realizat mai tarziu fac o arhiva completa cu necesarul realizarii pentru cei interesati..... Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 cu ce ti-am gresit de ne bagi in boala cu montajele astea Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 cateva poze cu cablajul realizat ... Bravo @GanMark ("ucenicule"), frumoasa realizare, ca de obicei, felicitari. Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 10, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2015 multumesc pentru aprecieri... acum mai trebe sa incerc sa fac si silksreen....ca incepator / ucenic ...invatam atasez documentatia completa cu receptor IR cu 2 canale pentru reglaj ora ( optional ) Led matrix clok.rar Link spre comentariu
niculae Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) multumesc pentru aprecieri... acum mai trebe sa incerc sa fac si silksreen....ca incepator / ucenic ...invatam atasez documentatia completa cu receptor IR cu 2 canale pentru reglaj ora ( optional ) Salut si La multi ani! Felicitari pt o asemena realizare, fu ceva de munca, dar a meritat ! Sunt interesat sa realizez si eu acest minunat ceas si am rugamintea sa-mi spuneti daca a-ti testat alarma, este functionala? ( alarma este pt desteptare sau pt depasirea unui prag de temperatura presetat?). Multumesc si numai bine! Editat Ianuarie 2, 2016 de niculae Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Este funcțională doar pentru deșteptare... Link spre comentariu
niculae Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Este funcționalădoar pentru deșteptare... Atunci este minunat! Daca ar fi putut sa afiseze si temperatura in/out chiar ar fi fost suuper! ce spuneti, in principiu s-ar putea modifica softul? stiu ca va mai fi nevoie de inca un senzor, dar la partea de soft nu ma pricep, de aici si intrebarea! Cele bune! Link spre comentariu
niculae Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 (editat) atasez documentatia completa cu receptor IR cu 2 canale pentru reglaj ora ( optional ) I|ntr-un final am realizat si eu acest ceas interesant insa, intampin urmatoarea problema: Cand este alimentat se comporta ca un cronometru, adica minutele numara cu viteza secundelor iar ora se comporta ca si cum ar fi minutele. Am verificat schema si nu pare nimic gresit! Aveti cumva idee ce ar putea fi gresit? si ar mai fi o intrebare: ca telecomanda, se poate folosi orice tc ir? de ex cea de tv. Mii de multumiri pt cablaj si intreg proiectul! Multumesc anticipat! Editat Februarie 17, 2016 de niculae Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Da,așa se reglează ceasul și numai când se tine butonul apăsat continuutelecomanda funcționează pe 38khz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum