Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ceas,termo cu LED matrice

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

multumesc pentru aprecieri...

acum mai trebe sa incerc sa fac si silksreen....ca incepator / ucenic ...invatam :limb:

atasez documentatia completa cu receptor IR cu 2 canale pentru reglaj ora ( optional )

Salut si La multi ani!

Felicitari pt o asemena realizare, fu ceva de munca, dar a meritat !

Sunt interesat sa realizez si eu acest minunat ceas si am rugamintea sa-mi spuneti daca a-ti testat alarma, este functionala? ( alarma este pt desteptare sau pt depasirea unui prag de temperatura presetat?).

Multumesc si numai bine!

Editat de niculae
Link spre comentariu

Este funcționalădoar pentru deșteptare...

Atunci este minunat! Daca ar fi putut sa afiseze si temperatura in/out chiar ar fi fost suuper! ce spuneti, in principiu s-ar putea modifica softul? stiu ca va mai fi nevoie de inca un senzor, dar la partea de soft nu ma pricep, de aici si intrebarea!

Cele bune!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

atasez documentatia completa cu receptor IR cu 2 canale pentru reglaj ora ( optional )

I|ntr-un final am realizat si eu acest ceas interesant insa, intampin urmatoarea problema: Cand este alimentat se comporta ca un cronometru, adica minutele numara cu viteza secundelor iar ora se comporta ca si cum ar fi minutele. Am verificat schema si nu pare nimic gresit! Aveti cumva idee ce ar putea fi gresit? si ar mai fi o intrebare: ca telecomanda, se poate folosi orice tc ir? de ex cea de tv.

Mii de multumiri pt cablaj si intreg proiectul!

Multumesc anticipat!

Editat de niculae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări