Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beko-sasiu K2(tub slim)

cornel1962

Postări Recomandate

Acest tv a fost trasnit , am reparat sursa ,dar cred ca este si procesorul afectat( semnalul DF se intrerupe cu intermitenta), iar imaginea pe verticala se desfasoara si se reduce la o linie in acelasi ritm.  Am adaptat un sasiu TH-P1008,... imagine redusa pe vert.si horiz....am marit val.cond.recuperare de la 8,2nF la 12 nF... pe vert.am rezolvat, am redus val.R408 la 0,8ohmi (avea 1,23ohmi) si cu modificari in MS, dar acest sasiu nu are corectie EW si am efect de perna . Am vreo sansa sa remediez acest defect (vre-un artificiu)??? astept ceva idei de la dvs.!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Multumesc! ... Tv-ul a ramas la mina si Arata prea bine. "Chinul" Nu mai conteaza, deoarece sunt facut modificarilor restul (led, ir, panou, scart) ...efectul de perna nu este foarte suparator si daca nu reusesc sa-l mai diminuez, o sa astept poate gasesc un sasiu ptr.el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări