MifTy Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 căutând modul de reglaj al backlightului la afişajele LCD, gogu îmi recomandă, pe lângă alte surse, un site al unui englez... şi acolo, printre alte alea, dau peste asta!se oferă inclusiv sursele, atât softul pentru pic, cât şi pentru aplicaţia VB. performanţele nu sunt nemaipomenite, dar dacă e careva poftitor de un frecvenţmetru capabil de maximum 4 Mhz, plus un inductanţmetru, fără a se complica cu LCD-uri, alte alea, e o idee...mai ales că un frecvenţmetru prin placa de sunet are limitări binecunoscute! ce nu-mi place e că intrările de tensiune şi frecvenţă sunt nişte rezistenţe chioare... pot băga mâna în foc că dacă bagi în el mai mult de 5 volţi, scoate fum... şi cu el şi pc-ul sau lapul... Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 cred ca de fapt se duce integratul nu cred ca se duce si portul usb mi se pare prea simplu ca sa aibe performante extraordinare Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 ... dacă nu ai superpretenţii, şi abia ai un 890, e suficient. singura chestie e că la noi un 18F2550 e încă destul de scumpicel... Link spre comentariu
djlove Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Scrie acolo pe pagina ca intervalul pentru masura tensiune e 0-5V Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 31, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 pofta vine mâncând, pe lângă asta, poţi greşi şi băga un 100 de volţi pe ăla!mai ales dacă îţi arde de surse în comutaţie! :Dmă întreb dacă nu ar merge să fie conectată afacerea la usb-ul unui android...sigur, trebuie scrisă o aplicaţie android de la 0, însă ar fi un avans considerabil faţă de aplicaţiile "curente"! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum