Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

voltamperfrecvenţmetru cu 18F2550

MifTy

Postări Recomandate

căutând modul de reglaj al backlightului la afişajele LCD, gogu îmi recomandă, pe lângă alte surse, un site al unui englez... şi acolo, printre alte alea, dau peste asta!

se oferă inclusiv sursele, atât softul pentru pic, cât şi pentru aplicaţia VB.

Posted Image

performanţele nu sunt nemaipomenite, dar dacă e careva poftitor de un frecvenţmetru capabil de maximum 4 Mhz, plus un inductanţmetru, fără a se complica cu LCD-uri, alte alea, e o idee...
mai ales că un frecvenţmetru prin placa de sunet are limitări binecunoscute! :)

ce nu-mi place e că intrările de tensiune şi frecvenţă sunt nişte rezistenţe chioare... pot băga mâna în foc că dacă bagi în el mai mult de 5 volţi, scoate fum... şi cu el şi pc-ul sau lapul...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• djlove

1

• adicontakt

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pofta vine mâncând, pe lângă asta, poţi greşi şi băga un 100 de volţi pe ăla!mai ales dacă îţi arde de surse în comutaţie! :Dmă întreb dacă nu ar merge să fie conectată afacerea la usb-ul unui android...sigur, trebuie scrisă o aplicaţie android de la 0, însă ar fi un avans considerabil faţă de aplicaţiile "curente"! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări