doban Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Va salut stimati colegi.Doresc sa stiu daca in locul bobinei mai mici din poza,se poate pune bobina cea mare de acelasi valoare.Bobina cea mica are spire in scurt .Bobina cea mica este de pe un T-con V260B1-C04 Multumesc. http://postimg.org/image/a3xrqr7l7/ Link spre comentariu
doban Postat Februarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2015 Am rezolvat,merge inlocuit.Cu stima. Link spre comentariu
Vizitator sorin stefan Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 salut utilizatori am demontat un majak 205 , l-am demontat mai mult pentru a-i lua dufuzoarele dar am gasit in el si un transformator cu un motor , dupa ce l-am demontat am bagat in priza transformatorul si motorul functioneaza dar care e chestia dupa vro 30 secunde se incinge transformatorul care sa fie problema ??? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 6, 2015 Partajează Postat Februarie 6, 2015 Transformatorul ala are mai multe tensiuni de intrare, probabil l-ati alimentat pe partea de 110 sau 127V. Verificati cu multimetrul unde aveti rezistenta infasurarii cea mai mare, la acele borne sa-l alimentati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum