heroes Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 va rog mult care aveti idee de unde gasesc o schema pt ci s40w, arata gen stk in capsula metalica. va rog mult nu am gasit pe google nimic care sa contina schema. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 Daca aveam un scaner iti trimeteam eu una. E un etaj final de 40W facut de Sanken, adica prefinalii, finalii cu rezistentele de emitor si superdioda. Se alimenta la +/-30v intr-o statie JVC JA-S11 din 1978. Picioarele au urmatoarea destinatie:1-alimentare +2-baza pref npn3,4(strap intre ele)-iesire final npn5-alimentare -6-baza pref pnp7-iesire final pnp8-neconectatPoti sa masori c-e finali sa vezi daca sint buni.Bafta! Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 multam mult exact din jvc, este in stare de functionare, placa pe care erau montate a fost rupta in mai multe bucati care cu timpul au fost pierdute, am nevoe de schema sa il repun pe picioare, se auzeau super si fidelitate mare. daca o sa poti vreodata trimete-mi si mie schema, sau daca vrei dau adresa pt o scrisoare. pot astepta Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 Am scos schema numai la etajul final. Am avut la reparat una acum vreo 14 ani, cu un canal dus si am inlocuit ambele S40W cu tranzistori. Mai am unul bun de rezerva. :smt004 Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 mie imi trebie decat schema pt et final, vreau sa fac ceva cu ci-urile s40w, daca o ai posteaza, nu ma intereseaza restul jvc-ului. mc Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 Daca ai rabdare mîine seara sau poimîine dimineata o sa stau sa fac un desen. Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 mc mult am mare rabdare de cam 2 ani ce mai conteaza cateva zile. noapte buna.PS: nu te grabi, ma bucur ca ma poti ajuta, eu sunt multumit si peste o luna. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Hehehe! Sa vezi statii care zac pe aici de 7-8 ani. :smt003 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Am reusit sa fac desenul. Atentie la legaturile cu potometri de ton.Ca o recomandare: sa nu pui boxe de 4 ohmi. Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 multumesc mult de tot. acum ma pot intoarce la treaba. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 Atentie daca inlocuiesti tranzistorii sa corectezi tensiunea de pe iesire, modifici usor rez. de 1,8kohmi din colectorul primului tranzistor. De asemenea nu mai tin minte dar cred ca rez. de 560ohmi din emitoarele primilor 2 tranzistori se putea strapa tot pentru realizarea unei derive minime la iesire. Eu zic ca poti sa le inlocuiesti pe amindoua cu una de 2,7kohmi. Sa-mi spui ce ai reusit. Bafta! Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 scuze pt raspunsul tarziu, nu cred ca e nevoe sa inlocuesc tranzistori, ii am pe cei originali, si sunt buni. multumesc pt sfaturi. sa auzim de bine. Link spre comentariu
george81 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Salut! Ma bucur sa aud de S-40W Am si eu un amplif Pioneer SA-7300 echipat SP-40W, suna bine amplifu' SP-40W e echivalent S-40W (cu mici diferente) La Pioneer-ul meu e defect unu' si am vrut sa-l inlocuiesc am cautat initial in Romania dar nici urma de el. Am gasit pana la urma in USA dar transportul era cat IC-ul asa c-am renuntat la idee. Solutia ar fi sa-l "crosetez" cu componete discrete, dar cum "sclavia moderna" nu ne lasa timp liber :( amplifu meu asteapta in continuare... Zal nu vinzi integratul? Schema care ai postat-o e asemanatoare cu cea Pioneer-ului meu, mi se pare normal Heroes, O sa postez poza cu IC-ul meu, poti sa-mi confirmi daca sunt asemanatoare? (S-40W n-am mai vazut) O sa pun si datasheet-urile celor 2 IC-uri. (sunt incomplete, mai multe date n-am gasit nici unde ) Multumesc! George Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Da, e identic cu diferenta de culoare a capsulei care e vinetie si scrie cu alb. Schema interna vad ca e identica, poate la Ualim sa fie ceva diferente, la tine cit e? Cred ca merge si la +/-35v, fiindca la +/-30v e data puterea de 33W/8ohmi intr-un catalog Bader din 1978. Exista asa ceva marcate ''Sony'' si in amplitunere Wega, tot cam la tensiunea aia. Link spre comentariu
heroes Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 sal, scuze am probleme cu netul. intradevar ci-urile sunt identice cu exceptia culorii. al meu este un negru deschis. astazi am desfacut capsula, si am fost surprins de cat de frumos este realizat. Zal vroiam un sfat de la tine, ci-ul meu are pini de aprox 5 mm au fost rupti, deci a ramas decat partea groasa. ce imi recomanzi? sa fac gaurile mai largi pe cablaj sau sa ii prelungesc cumva? mc mult.pt vanzare, poti da un pm cu cat esti dispus sa dai pe el, sau ceva la schimb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum