Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

west coast customs

bogdan_2006

Postări Recomandate

ce ziceti de acest difuzor?west coast customs wwc104ssubwoofer 10" / 25cm Putere: 200W RMS (400W max) Impedanta: 4 ohmi raspuns in frecventa: 40-2500 Hz SPL: 90db (1W/1m) Fs: 45 Hz Qts: 0.64 Vas: 23,4 l Xmax: 10 mmmerg 2 difuzoare facute intr-o incinta bass reflex dubla camera legate in serie pe un amplif. realizat cu 2X tda 7294 in punte?sper k am nimerit locul unde sa intreb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• bogdan_2006

4

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

hmm ... pe tine te costa 3 mil cele doua difuriar fi fost mai bine sa iti iei un singur difuzor mai mare ... de 12" sau chiar de 15" - dar problema apare la impedanta, pt ca mai rar gasesti difuzoare pe 8 ohmi autodaca ai noroc sa gasesti pe undeva niste GTO12(sau 15)04 (adica cu 2 bobine de 4 ohmi) mester esti ..... daca nu gasesti - varianta cu 2 difuzoare este singura posibila (din pacate)

Link spre comentariu

merci nu e nici o problema, pot sa-mi cumpar un alt amplif. de fapt ar fi o problema:alimentarea +/- 30V/6A, asa k imi puteti recomanda ceva pe alimentarea asta??? pana una alta imi cumpar un dif. si dupa ce mai fac rost de ceva imi mai i-au unu.

Link spre comentariu

in cocluzie sunt bune difuzoarele la ceea ce vreau sa fac??? multumesc pt raspunsuri si tineti-o tot asa baftap.s.: pt adi_0106: ai primit mesajul meu cu linkurile respective???

Link spre comentariu

in cocluzie sunt bune difuzoarele la ceea ce vreau sa fac???

da ... e bine

p.s.: pt adi_0106: ai primit mesajul meu cu linkurile respective???

da .... le-am primit, m-am uitat ... am vazut si preturile si .. gata :smt003
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări