Vizitator Matei Ioan Cristian Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Salutare stimati domni. Am o plasma Samsung ps42d5s si am o problema cu displayul tv-ului. Am aceasta retentie pe ecran care o atasez. Se mai poate rezolva cumva? E incadrata in chenar. In rest nu are absolut nici o problema. Am incercat din meniul tv-ului cu pixel shift si toate draciile de programe care fac corectie dar fara succes. A stat in bar pe un singur program mai tot timpul. Ce alternativa are? Multumesc. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 a stat pe un singur post?...nu cumva acolo era o imagine statica gen sigla postului ?.....imagine care a ramas imprimata pe ecran....din cate stiu eu nu prea mai are alternativa Link spre comentariu
Vizitator Matei Ioan Cristian Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Este sigla de la un post tv intradevar. Se vede mai bine cand ecranu e de culoare alb, dar nu este chiar atat de proeminent cum apare in poza. Alternativa este inlocuire display care nu se merita! Banuiesc ca nu se merita. Link spre comentariu
crmn1 Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 aveti o sansa pe care sincer nu am probat-o dar pe care am citit-o undeva. daca este adevarata sau nu vom vedea.conectati tv pe calculator si dati o imagine ALBA gen mira .acest lucru nu inseamna rezolvare rapida ci repetitiv si pe timp indelungat poate este vorba de ore sau zeci de ore .va repet nu am avut acest defect dar acest defect apare la aparate care au fost in exploatare gen panouri reclama metrou sau gari autogari.acest defect aparea si pe tv cu tk dar acolo nu mai exista remediere ptr ca se ardea luminoforul. la plasma se poate REINVIA acest lucru acasa sau la client numai asa.nelu c Link spre comentariu
Vizitator Matei Ioan Cristian Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Am gasit in programul tv-ului o setare pentru white si o rulez de cate ori plec de acasa. Incet incet apar mici imbunatatiri. Acum voi vedea pe parcurs ce va fii. E pacat de plasma ca are control asupra luminozitatii, nu a avut niciodata probleme, nu pixeli rosi, verzi sau albastrii sau alte ciudatenii. O am de noua de prin 2007 si a facut fata cu brio. Sa speram k va mai supravietuii. Are claritate prea buna chiar daca e de generatie veche. Am sa revin cu detalii. Editat Februarie 1, 2015 de Matei Ioan Cristian Link spre comentariu
crmn1 Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 este in regula ptr ca si eu urmaresc acest rezultat(nu credeti ca fac experiente in direct) cu respect nelu c Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum