Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Merita sau Nu?

UNIVERSAL2000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UNIVERSAL2000

5

• zal

3

• bmwh548

1

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De ce vrei să ia alții hotărâri în locul tău ? Unii ( cei care au făcut schema ) consideră probabil că merită . Alții , cei care luptă cu nu știu câte integrate consideră că nu merită . 

Tu știi ce performanțe vrei să obții și tu decizi dacă merită sau nu. 

Link spre comentariu

E al patrulea topic despre vumetre deschis de tine (pe sectiunea asta). La fiecare se incearca reinventarea rotii. Alege unul (care sa fie realizabil la nivelul cunostintelor tale) in functie de piesele pe care le detii (daca nu vrei sa dai cativa lei pe niste integrate dedicate), fa-l si vezi cum functioneaza. Daca vrei unul care sa fie vumetru alege ceva mai serios, daca vrei unul care sa fie joc de lumini merge cam orice.

Link spre comentariu

Toti cei care sunt in masura sa-ti dea un sfat au construit zeci sau sute de circuite, unele poate au meritat si altele poate nu dar toate au ajutat la imbogatirea experientei. Daca vrei sa-ti construiesti ceva apuca-te si fa-l si vezi rezultatele si apoi revino si spune-ne parerea ta despre experiment. In felul asta inveti si tu si poate mai invatam si noi.

Cam despre asta este DIY-ul.

Altfel intri pe ebay, comanzi ceva de cativa dolari de la chinezi si gata.

Link spre comentariu

L-am facut dar nu pe cablaj ,nu am vurt sa ma mai chinui( sa dau gauri sa desenez calbajul... ) ! Le-am lipit intre ele piesele dar rezultatul nu e chiar asa cum ma asteptam! Eu am folosit diode 1N4001 si rezistori de 200ohm!

Oricum incercarea moarte nu are!

Domnul zal puteti face poze cu interiorul acelei boxe si sa le puneti aici?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări