IONPREDUT Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Acest tv a venit cu sursa arsa. am inlocuit toti trz(a1013.c3807,d1802,optocuplor,dioda de6,2v,c1815si diode punte). acum tv-ul funct,doar ca atunci cand este in st by,sursa are un zgomat(parait).de unde ar putea proveni acest zgomot. Shasiul este T2S26. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 i-am schimbat si cealalta dioda de6,2v si pacanitul si-a mai redus din intensit. dar tot nu-mi dau seama ce mai este in neregula? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Schimba si diodele gen 4148 din primar sursa !! Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) schimbat si ambele 4148,nici o schimbare! de fapt am inloc.toate diodele si trz .din primar Editat Ianuarie 30, 2015 de IONPREDUT Link spre comentariu
petcu_daniel Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Am rezolvat aceasta problema cu "caraitul " sursei !!! Am incercat toate variantele gasite pe fourum dar fara rezultat. Zgomotul este provocat de transformatorul choper care,zic eu,dupa un anumit timp din cauza incalzirii lui in functionare ajunge ca ferita sa se desprinda,sa se dezlipeasca,cedeaza rasina sau solutia cu care ele sunt lipite. In stand-by frecventa scade iar vibratiile feritei incep a fi zgomotoase. Am demontat transformatorul de pe placa si am turnat in el superglue prin orificiile prin care s-a putut face asta. L-am montat la loc si s-a facut liniste deplina. Succes !!! Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 aceste surse mai ciripesc ,mai eles in stby di cuza lui c3807 ,daca este schimbat cu ceva cat de cat echivalent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum