Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa tv cartel T2S26

IONPREDUT

Postări Recomandate

Acest tv a venit cu sursa arsa. am inlocuit toti trz(a1013.c3807,d1802,optocuplor,dioda de6,2v,c1815si diode punte). acum tv-ul funct,doar ca atunci cand este in st by,sursa are un zgomat(parait).de unde ar putea proveni acest zgomot. Shasiul este T2S26.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• IONPREDUT

3

• dan-a2

1

• iuliantv

1

• petcu_daniel

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Am rezolvat aceasta problema cu "caraitul " sursei !!!  Am incercat toate variantele gasite pe fourum dar fara rezultat. Zgomotul este provocat de transformatorul choper care,zic eu,dupa un anumit timp din cauza incalzirii lui in functionare ajunge ca ferita sa se desprinda,sa se dezlipeasca,cedeaza rasina sau solutia cu care ele sunt lipite. In stand-by frecventa scade iar vibratiile feritei incep a fi zgomotoase. Am demontat transformatorul de pe placa si am turnat in el superglue prin orificiile prin care s-a putut face asta. L-am montat la loc si s-a facut liniste deplina. :) Succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări