bogdan666 Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 S-a rezolvat, mersi fain. Mai ramane sa fac montajul cu acel tc4427. Mai am 3 intrebari: -pana in cati Hz pot sa duc rasperry fara sa se "tina de cap"? -trebuie sa pun rezistor intre raspberry si input-ul de la tc4427? -acel tc4427 merge doar daca pun o rezistenta de 4k(atat am avut la indemana)(ca si un fel de pull down la mosfet) intre input si gnd e normal ? Link spre comentariu
keenox Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 In legatura cu frecventa nu stiu, dar google te poate ajuta. De ce ai nevoie de frecventa mare? Pt un LED, orice peste 60Hz e uman inobservabil. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 daca o sa filmez acvariul o sa apara acel flicker. Link spre comentariu
masterpic77 Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Salut, Nu ai nevoie de nici o rezistenta pe intrarea TC4427 , intrarile sunt high-impedance TTL/CMOS compatible cu V_IH=min 2.4V si V_IL=max 0.8V ; pentru a nu avea efecul de flicker iti recomand sa mergi cu PWM-ul la 1-5 KHz. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Februarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2015 ok, mersi fain (din nou) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum