Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator ptr boxe amfitron 100 ac-022

alexutu

Postări Recomandate

Cred ca erau firme diferite, in poza (luata de pe net) sunt boxele facute de radiotehnica, incepand cu cele mai mici (faimoasele boxe de kashtan). :rade: Si pe parte de amplificatoare este o diferenta intre produse, respectiv cele radiotehnica au VU-metru aproximativ identic cu cel din kashtan1, in timp ce amplifurile de Amfiton au un VU-metru facut din leduri rotunde, mai putin aspectuos. Am si o pereche de boxe facute de radiotehnika...sunt destul de bine lucrate, doar ca sunt modelul mai mic (diful de bas de 20 cm) fata de 25 cm la Amfiton, asa ca nu pot face o comparatie de sunet intre ele..

.Posted Image

Editat de marius75
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am o intrebare,aceste boxe se pot cupla la un amplificator NAD  C326 BEE,adica face fata amplificatorul la impendanta de 4 ohmi ,a boxelor ? Cu respect.

4

Link spre comentariu

La cum e construit n-are nici o şansă dacă dai volumul peste poziţia 3. 

Evident că reclama e doar ptr a se vinde jucăria chinezească.

Editat de zal
Link spre comentariu

Datele tehnice pot fi reale dar numai cele cu 50W pe canal, indiferent de impedanţa sarcinii atîta poate, deci poate fi şi de 1 Ohm, cînd a depăşit puterea apar probleme. De asta am zis de poziţia aproximativă a puţometrului de volum în cazul sarcinii de 4 Ohmi (cam la jumătate e sensibilitatea ptr sarcina lui normală, de 8 Ohmi, poate diferi puţin în funcţie de nivelul semnalului). Constructiv nu rezistă la sarcini de 4 sau mai mici, are un radiator cît palma cu doar o pereche de trz finali pe canal, trafo mic, consum mic de la reţea (1A siguranţa, deci puterea sinus e undeva sub 50W/canal), etc. 

E o pocnitoare pe scurt, chiar dacă vei fi dezamăgit. Preţul nici nu contează.

..............

Despre puterea amplifurilor găseşti un subiect mare la ''Amplificatoare''.

Link spre comentariu

Ampliful Nad probabil sa reziste la volum mai mic la sarcina de 4 ohmi, dar nu va scoate maxim de potential din boxele alea (ma refer la calitatea sunetului, nu la putere).

Dupa ce am ascultat aceste boxe pe mai multe amplifuri, am ajuns la concluzia ca cel mai bun sunet il au cu ampliful facut tot de Amfiton, eventual cel cu trafo toroidal. 

Eu nu il vand...sa nu se inteleaga ca este o reclama mascata :95

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări