xragon Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 am o placa de cub luata de un amic de ceva timp si a realizat ca are doar 5-6 jocuri si atat , integratul programat fiind un STC12C5A60S2-versiunea de 60k , mai are 2 intrari audio de 3.5mm + un ir receiver de la o telecomanda , care nu face nimic , acum intrebarea mea este , se poate inlocui integratul cu atmega1284 ? sau sa bag mai multe jocuri in el ? upload gambar Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 cu ce programator pot programa eu acest integrat , "STC12C5A60S2" ? Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Ce era inainte de Google? Gasesti programatoare pentru acest "integrat". Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 da un exemplu , poate eu nu stiu sa caut , orice as cauta ori gasesc in koreana , japoneza sau ce limba o mai fi si aia si nu gasesc nicaieri un programator pentru el Link spre comentariu
xragon Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 ma gandeam sa il schimb cu un atmega si sa fac o placa adaptoare pinilor , nu ar merge ? dar tot trebuie sa aflu codul din STC12C5A60S2 si nu am gasit nimic care l-ar putea programa ....stie cineva ? Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Ai p.m..... ca este un site de vanzari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum