Vizitator crismar Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Caut o firma care sa faca asamblare PCB. Am de asamblat niste placi PCB. Imi puteti recomanda o firma in Bucuresti/Tara care asambleaza PCB de calitate si care permite un numar de bucati la serie cat mai mica? Va multumesc in avans. Link spre comentariu
Fulgerik Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Cat de mica? Ce tehnologie? Link spre comentariu
Vizitator crismar Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 30-100 bucati. Tehnologie SMD.Multumesc Fulgerik. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 In cit timp, ca nu specificati ? la 100buc pe luna se poate face manual treaba asta, daca placile nu's foarte mari. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Deschide un topic aici : http://www.elforum.info/forum/17-serviciielectrojob/ > sunt useri care pot face asta !! Editat Ianuarie 29, 2015 de dan-a2 Link spre comentariu
Vizitator crismar Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Salut Cristian, Da, la inceput maxim 100/luna. dar nu stiu cat de bine ies manual. Cred ca se lipesc mai bine de catre o masina, nu? Placile au aproximativ 70x40mm. Circuite pe ambele parti - piesele sunt pe o singua fata. Sincer nu sunt in domeniu si ma depasesc lucrurile de genul. Orice sfat este binevenit. Multumesc Cristian. Salut Dan, Multumesc pentru recomandarea foarte buna. As vrea sa deschid acolo un post dar nu stiu daca este comform cu regulile forumului. Nu as vrea sa fac ceva gresit. Multumesc Dan Editat Ianuarie 29, 2015 de crismar Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Se poate face o cerere de servicii la Bazar - ElectroJob prin care soliciți oferte de la cei capabili să asambleze acele plăci. Dacă nu era vorba de SMD, te ajutam cu cea mai mare plăcere, fiind imobilizat câteva luni din cauze medicale aș fi avut cu ce-mi umple timpul. Link spre comentariu
Vizitator Seres Gabi Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 2 Ingineri electronisti cu atelier dotat cu masina de gaurit cu coloana - pt gauriri cablaje, strung, osciloscop etc, daca mai sunteti interesat sunati-ma la 0746105736. Atelierul este in Cluj-Napoca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum