dan cod Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Si eu am cumparat unul nu mai stiu de la cine doar asa de amorul artei ca si amintire(nu putea lipsi asta din colectie,precum si Mavo1) si e ok. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Atat timp cat eu am curaj sa "scap" coletul de la 1,5m chiar nu-mi fac griji ca angajatul postei cu salariu minim pe economie o sa umble cu penseta cu el sau o sa-l arunce din masina...multi din cei nemultumiti daca ar lucra la posta in scurta vreme ar face fix la fel.Am trimis de ex azi colet spre Bacau si maine am primit confirmarea telefonica de primire de la destinatar.La mai putin de jumate din pretul curierului ce pretentii sa mai ai?ca sa nu mai vorbim ca nici astia de la curier nu se poarta cu manusi cu coletele. Ambalajul face diferenta,cu cat e mai superficial,cu atat riscurile de dauna sunt mai mari. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Nu conteaza salariul,daca asta este jobul tau...asta este,dar la fel ca in orice domeniu,,,,sa-ti faci treaba bine!! Apropo de a avea curaj....la mine tocmai din cauza asta sa dus...echpajul mobil,copii reswpectivului....s-au "jucat" putin cu niste fire...si ...a cazut de pe masa!! Atentie,masa nu era mai inalta de aprox. 0,7-0,8 metri!! Asa ca tu ai fost norocos.... dar nu incerca asta cu niste aparate mai ...sofisticate(scumpe),stii cum de este vorba...ulciorul nu merge de (prea)multe ori la apa!! Bafta,NICIODATA sa nu uiti ca FORTA(e cu tine) GRAVITATIONALA!! Link spre comentariu
Sir john red Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Aparatele mai sofisticate au protectie antisoc,dar au si pret...Mavo-35 a fost un aparat bun si ramane inca ... Link spre comentariu
Marin1960 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Buna seara! Lunar am treaba in Cluj, asa ca daca timpul nu este o problema, in februarie vin sa-l iau, mi-l pastrezi? Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Buna seara! Lunar am treaba in Cluj, asa ca daca timpul nu este o problema, in februarie vin sa-l iau, mi-l pastrezi? Da,dar sa ma anunti la tel. 0773812326 sa stabilim contactul...unde cunoasteti un loc,timpul ora..etc. Din timp,nu pe ultima suta de metri...(e doar o vorba...) Editat Ianuarie 29, 2015 de morocanosul Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 ...a cazut de pe masa!! Atentie,masa nu era mai inalta de aprox. 0,7-0,8 metri!! Asa ca tu ai fost norocos.... Ca multe emoticoane mai folosesti...eu vorbeam de cele ambalate spre expeditie cu posta ca am curaj sa le arunc de la 1,5m nu cel de pe masa de lucru. Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Echipamentul a fost ridicat de userul @Marin 1960" (am promis!) ca astept pana vine ..prin Cluj! Astazi, a venit,tranzactia sa incheiat cu bine! Sper sa-i fie si de folos!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum