morocanosul Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 In anul 1995,vechiul MAVO-35,sa "sinucis" prin caderea de pe masa(din cauza unor copii neastamparati),atunci am reusit sa achizitionez un altul(echipaj mobil).problema era ca AMC-isti nu l-au putut calibra!(mai erau niste rezistente de precizie..0,01% nu mai stiu exact,),asa ca cine este interesat....sa ma contacteze! Il livrez cu tot cu restul carcasa,comutator..etc.ce mai gasesc!! Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 (editat) Vrei sa ne dai o ciorba de MAVO 35 sau vrei sa il repari? Pentru reparat[e te ajut eu. Cat costa asa cum este? Editat Ianuarie 28, 2015 de PINTI Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Eu ma gandeam sa-l vand(echipajul mobil)+ restul.carcasa,,.comutator....etc! Problema mea este urmatoarea: Cum pot sa trimit unui eventual cumparator asa ceva?? Desigur,sa ajunga in stare de functionare...!! Daca cineva ...mai foloseste asa ceva...MAVO-35..?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Sunt destui care inca apreciaza calitatea unui astfel de instrument,dupa cum sunt destui care au primit prin posta MAVO si culmea a mai si mers dupa asta.Poate in afara de calitatea ambalajului,conteaza mult si straparea instrumentului,urmand ca la destinatie sa se scoata acel strap(asta pt a preveni balanganirea acului cand tembelii de la posta joaca fotbal cu coletele).Cine stie,daca citeste careva postul asta poate confirma. Dar aici e cam improprie discutia vanzarii,de aia e bine sa se hotarasca asupra problemei,ori se repara,ori se doneaza,altfel pt vanzare exista sectiune separata,nu are rost sa poluam aici. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Aparatele MAVO35 sint aparate foarte bune,precise,dar au o mare hiba.Sint sensibile la socuri(cazaturi) cind sare acul instrumentului din lagare.Apoi carcasa se sparge foarte usor. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Desigur,cunosc acest aspect,dar daca cineva este interesat de acest dispozitiv sa ma contacteze!! Problem este cu...transportul!! Cine este interesat,sa gaseasca si solutii,in asa fel cat sa ajunga functional1Astept oferte !! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 au o mare hiba.Sint sensibile la socuri(cazaturi) Sa nu uitam totusi ca au fost aparate de laborator,deci teoretic ar trebui sa stea pe masa...doar noi le-am extins domeniul de utilizare spre "portabil" la munca de teren,cu riscurile de rigoare.Si chiar si asa,eu n-am reusit sa busesc nici unul in toti anii de utilizare,spre deosebire de carcase de pistol de lipit de exemplu....la capitolul asta am cam pierdut numaratoarea Cat despre ambalaj,nu cred ca e mare inginerie sa recuperezi niste reclame comerciale aduse gratis la domiciliu,sa iei foaie cu foaie sa faci cocoloase de hartie si sa asezi aparatul pe un strat(sau mai multe) de asemenea cocoloase de jur imprejur....asta binenteles ar fi varianta cea mai ieftina,alternativa fiind folia cu bule in strat generos...nu cred ca ambalatul ar fi chiar o mare problema. Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Scuze,dar am vazut chiar zilele trecute cum se manipuleaza coletele...pur si simplu erau aruncate din dubita ca si niste saci de cartofi!! Desigur,filmarea a fost cu camera ascunsa dar....recomandarea mea ar fi sa utilizat orice alt mijloc de trimitere inafara de ...PR!!! Pana la urma,problema este de actualitate(nu atat vanzarea,ci mai ales ...cum poate ajunge "teafar"(in stare de functionare)??? Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 De mai bine de 3 ani am 2 MAVO35 care asteapta reparatia...au fost bagate in priza pe ohmi...dar microampermetrele sunt bune...de curand am reparat unul si l-am facut cadou unui coleg...celalalt nu se stie cand va avea parte de tratament....din '81 si pana in '94 le-am folosit la locul de munca...bune aparate! Link spre comentariu
morocanosul Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Daca doriti,la 50 Roni+transport(conditia este sa gasiti dvs.modalitatea de transport,ca sa ajunga "teafar"(intreg si functional!! : :nervAceasta operatiune chiar ca da bataie de cap...cel putin pt. mine,...Astept variante...viabile!! Editat Ianuarie 29, 2015 de morocanosul Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Solutia data a fost testata de nenumarate ori,dar daca pare prea simpla desi e eficienta(chiar si pt posta),incearca cu un ambalaj antigravitational...parca suna mai pompos decat cocoloase de hartie. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) De mai bine de 3 ani am 2 MAVO35 care asteapta reparatia...au fost bagate in priza pe ohmi...dar microampermetrele sunt bune...de curand am reparat unul si l-am facut cadou unui coleg...celalalt nu se stie cand va avea parte de tratament....din '81 si pana in '94 le-am folosit la locul de munca...bune aparate! Incearca pe la vreo firma care dateaza de dinainte de '89,la laboratorul de metrologie.Si eu am patit de citeva ori (pina mi-am impus sa verific de fiecare data domeniul pe care este comutatorul)asa ceva.Avind niste colegi care lucrau la metrologie,am reusit de fiecare data sa inlocuiesc rezistentele( bobinate,de precizie) "bulite".Incercarea moarte n-are.Poate,poate ai noroc.Bafta multa. Editat Ianuarie 29, 2015 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Salutare!Parerea mea despre aparatele Mavo-35- este una foarte buna. "Sunt destui care inca apreciaza calitatea unui astfel de instrument,dupa cum sunt destui care au primit prin posta MAVO si culmea a mai si mers dupa asta.Poate in afara de calitatea ambalajului,conteaza mult si straparea instrumentului,urmand ca la destinatie sa se scoata acel strap(asta pt a preveni balanganirea acului cand tembelii de la posta joaca fotbal cu coletele).Cine stie,daca citeste careva postul asta poate confirma." Am cumparat unul de la colegul doru3160 anul trecut sau acum 2 ani,nici nu mai stiu.Trimis prin Posta Romana,ambalat ca la carte,strapul montat.Primit fara niciun repros,a ajuns la mine exact cum arata in foto si functional pe toate domeniile.Daca o mai avea dumnealui vreunul,incercati sa luati si o sa vedeti ca ajunge intact si functional. Deci, cateodata mai trebuie demontate si unele pareri in legatura cu transportul prin Posta Romana. Editat Ianuarie 29, 2015 de subsemnatul2012 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Nu sunt toți lucrătorii de la Poșta Română dobitoci ca cei din filmarea dată și la TV. Nu există pădure fără uscături, același lucru l-am văzut filmat de cineva și în Anglia, acolo păreau mai agresivi cu bagajele.Totul ține de o ambalare corectă de la expeditor, dacă pui sticlărie, nu le bagi una peste alta la grămadă ci împachetate independent și înconjurate de ghemotoace de hârtie. Aparatele fragile trebuie împachetate prima dată în folie cu bule, apoi între cutie și aparat trebuie pus un strat elastic de amortizare, fie din cârpe sau hârtie mototolită, fie din bucăți de polistiren expandat. Trebuie să-i înțelegi și pe cei de la poștă sau curierat, nu pot să piardă toată ziua uitându-se la fiecare pachet că e fragil sau cu susu-n jos . Eu împachetez fiecare obiect astfel încât să reziste la orice căzătură, nu mă aștept să conteze că scriu mare pe el FRAGIL. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Din pacate , eu am fost de fata (asteptand sa ma strige doamna ptr. un pachet ) la o astfel de descarcare din masina postei !! Nu era decat o persoana care arunca pachetele din masina direct pe ,, ciment '' .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum