Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o formatare generala hdd f

frantuzu_lan

Postări Recomandate

vreau sa fac o formatare totala a hdd-ului pana akuma faceam format cu optiunea acea de la windows xp dupa ce bota de pe cd.. de cateva zile cand trag de pe odc sau fac transfer mai amre de 1 mb/s incepe sa scoata un sunet ciudat hdd cu cat e mai mare transferu cu atat se aude mai tare .... si la un momendat fluiera ... si cate odata ingheata practic daca il pun in sarcina la transferuri mai multe .... este un segate 160 gb sata 2 8 buferr iar palca de baza suporta sata 1 HELP

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• frantuzu_lan

4

• ionut20

2

• MifTy

2

• Blind

1

Top autori în acest subiect

daca nu te intereseaza nimic de pe hard, fa tot cu cd-ul de xp o stergere de partitii si o repartitonare, urmata de instalare de win si de formatare a noilor partitii.Fa un test pt baduri sa vezi ce zice la hard .. spe exemplu cu HD-tune, si eventual schimba locatia de download pe alta partitie si vezi daca mai scoate sunete ciudate.bafta

Link spre comentariu

cu dosu nu le-am ... :) dar din cate stiu chestia acea de refacere sterge partitu de la xp ... nu e buna ... asa mi sa mai spus .. :)

care chestie???btw, eu de regulă eram nevoit să refac partiţiile după vre-o 3-4 reinstalări de windows...nu e nici o problemă, numai să nu vă treacă prin cap să faceţi formatări low-level... din fericire, la hardurile noi (fabricate din 2003-2004 încoace) e şi imposibil, şi oricum n-am găsit decât cu mare greutate un asemenea program, şi oricum nu mergea decât pentru hdd-uri western digital din alea vechi, cu capacitate mică... adică maxim 2-3 gigacât despre pozele alea, sincer... habar n-am.acum am auzit şi eu de HDTune...
Link spre comentariu

eu personal n-am încredere în cd-ul cu XP-ul la treaba asta...foloseşte partition magic, versiunea rulabilă de pe cd bootabil, sau gparted, care mai e şi free, şi suportă practic orice format de fişiere folosit pe x86.şi nu, poţi reface partiţiile cât vrei, hardul nu păţeşte nimic în afara ştergerii definitive a vechilor date...

Link spre comentariu

ahh acu 2 ani aveam un IBM de 30 de giga, si i-a ghiciti cum a inceput sa faca intro buna zi :smt022 :smt021 :smt088 exact ca cel din clip, facea la bootare, dupa care mergea bine, iar dupa cam o luna :angel8:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări