Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft Orion T32-DLED

Vizitator ELECTROPAS

Postări Recomandate

Vizitator ELECTROPAS

Buna seara , am si eu nevoie de un soft pentru un tv LED Orion T32-DLED , a fost schimbata placa de baza un 17mb62-1 v1 si are soft 066h (0.6.6h) si am nevoie de un soft 033 , asa scrie pe placa originala (care din pacate sa dus procesorul de pe ea) , am vazut ca acest soft este pe DVD-ul din revista service tv , care din pacate eu sunt abonat doar la revista nu si la dvd , nu aveti cumva un soft pentru acest tv?

Asa scrie pe placa originala : 26768399 LGEEXN-SDA1 HU 033_MB62  17mb62-1 VESTEL V1 210411.

Dupa parerea mea este acesta de pe service tv nr 23 , 17MB62 32906CDL ORION ORION T32-DLED3D - martie 2014.ZIP

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

• Angel-boy

1

• SASSU

1

• attila

1

Top autori în acest subiect

nu conteaza versiunea de soft onteaza ca placile sa fie identice si softul sa stie tipul dv de display,daca placile au fost construite pentru display diferit e posibil sa nu reusiti sa o adaptati,trebuie uitat atent pe placa la cupla displayului in general sant diferente,si mai difera si tensiunea de alimentare a displayului,5v 12 v, incercati ceva binuri de aici ,cel mai simplu e sa cautati dupa codul placii de baza ,,ex 17mb62-2 si tipul displayului lta....... si veti gasi multe softuri chia si de sharp pe situri oficiale ,succes

Link spre comentariu
Vizitator ELECTROPAS

Multumesc , o sa le incerc maine dimineata , la servici si va spun daca a mers vreunul , pai placa originala , avea butonul acela 3-key keypad , iar placa aceasta care am cumparat-o e fara butonul ala dar are cupla de ext keypad , am inteles ca se poate face cu niste rezistente dar nu gasesc o schema. Problema este ca se da volumul pe 0 atata tot , dar nu pot sa ii iau banii la om si sa ii zic sa isi baga casti ca sa asculte.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări