leoncris Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Mda , si tu ai dreptate , da' aici nu'i vorba de "ba a mea e mai mare" ci de acuratetea masuratorilor instrumentului. Si la acest capitol se poate determina un TOP. Poate subiectiv , dar ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Pai de unde vezi tu acuratete a masuratorilor din listele alea? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Cand erati mai mici apreciati ca fiind aur un aparat cu 2% clasa de precizie, eu nu am apucat vremurile ca sunt mai mic dar vad acum ca 0.1% deja incepe sa nu mai fie de ajuns. Al meu cred ca 0.8% are, cel putin asa spune chinezul. Nici nu ai nevoie de precizie asa de mare decat daca faci cercetare. Si indiferent cum o masura un aparat, ti le da pe toate cum stie el, cu un plus sau un minus fata de valoarea reala. Daca masori numai cu unul reduci sansele de eroare fata de 7 masuratori in 7 locuri cu 7 aparate diferite. Editat Decembrie 31, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 31, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Eu m-as bucura ca fiecare sa puna poze daca se poate comparative.LA MULTI ANI !tuturor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Pai da,dar topicul asa cu liste a fost initiat,si asa a ramas. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Fara suparare,topicul asta a inceput sa semene tot mai mult cu altceva,de genul,ba a mea e mai mare. Poate un pic de culoare,niste poze,niste proiecte definitivate cu acele scule ar mai scoate din amorteala...asa,doar niste liste sterile,care intre noi fie vorba,oricine vrea sa se afle in treaba,da cateva clicuri si posteaza o lista.Asa,si? Si crezi ca din poze reiese ... acuratetea ? In fine ! Ca tot a amintit cineva de UT61E ... Si o prezentare utila in stilul direct si pragmatic american , pentru incepatori si nu numai.. Editat Ianuarie 1, 2017 de leoncris Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Daca vrei sa prezinti niste aparate,le faci o poza si o postezi(youtube are toata lumea).Daca vrei sa postezi acuratete in masurare,prezinti grafic de valori si sursele etalon cu care ai lucrat.Altfel discutam discutii,si cred ca stiai foarte bine aspectul asta. La multi ani pe 2017. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Dave Jones e australian. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Unul din cele mai bune multimetre: keysight 3458A (fost Agilent, fost HP) Am apucat sa-l butonez si eu acum ceva timp. Poti face o multitudine de lucruri cu el, pe linga masuratori standard.. Editat Ianuarie 1, 2017 de sesebe Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 (editat) Dave Jones e australian. Fane , se pare ca nu intelegi semantica : "o prezentare utila in stilul direct si pragmatic american", asta n'are legatura cu ... originea. Daca vrei sa prezinti niste aparate,le faci o poza si o postezi(youtube are toata lumea).Daca vrei sa postezi acuratete in masurare,prezinti grafic de valori si sursele etalon cu care ai lucrat.Altfel discutam discutii,si cred ca stiai foarte bine aspectul asta. La multi ani pe 2017. "Daca vrei sa postezi acuratete in masurare,prezinti grafic de valori si sursele etalon cu care ai lucrat" - Ok , lumineaza'ne ! "Altfel discutam discutii,si cred ca stiai foarte bine aspectul asta." Editat Ianuarie 1, 2017 de leoncris Link spre comentariu
UDAR Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 La mulți ani ! S-a vorbit mai sus de UT61E . Am achiziționat recent unul ( primit înainte de Anul Nou ) de pe eBay cu sub 200 lei . Comparativ cu un BM859CFa recent ( sub 3 săptămâni ) adus de la metrologie pare foarte OK . Când o să am teste mai complete și mai sistematizate , cum spunea colegul mai sus , o să postez . Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) salut am imprumutata aparatu de masura unui vecin si mi la prajit la alimentat invers mai merita reparat ? ut30c scuze daca am postat gresit multimeter_ut33c_sch.pdf Editat Ianuarie 4, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) Nu este locul tocmai perfect unde ai postat...dar am sa-ti raspund eu; La 45 de lei cat costa acel aparat... nu merita reparat! Editat Ianuarie 4, 2017 de mac01 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 ok scuze acuma am vazut topicul se pote sterge Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) La osciloscop : 0.HP54600B Poti sa ne dai mai multe detalii ?... Chiar sunt curios cum de un osciloscop asa de vechi poate depasi pe cele mult mai moderne enumerate. Editat Ianuarie 4, 2017 de djvas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum