Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TOP Multimetre -Clasament

dan cod

Postări Recomandate

Mda , si tu ai dreptate , da' aici nu'i vorba de "ba a mea e mai mare" ci de acuratetea masuratorilor instrumentului.

Si la acest capitol se poate determina un TOP. Poate subiectiv , dar ...

Link spre comentariu

Cand erati mai mici apreciati ca fiind aur un aparat cu 2% clasa de precizie, eu nu am apucat vremurile ca sunt mai mic dar vad acum ca 0.1% deja incepe sa nu mai fie de ajuns. Al meu cred ca 0.8% are, cel putin asa spune chinezul. Nici nu ai nevoie de precizie asa de mare decat daca faci cercetare. Si indiferent cum o masura un aparat, ti le da pe toate cum stie el, cu un plus sau un minus fata de valoarea reala. Daca masori numai cu unul reduci sansele de eroare fata de 7 masuratori in 7 locuri cu 7 aparate diferite.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Fara suparare,topicul asta a inceput sa semene tot mai mult cu altceva,de genul,ba a mea e mai mare.

Poate un pic de culoare,niste poze,niste proiecte definitivate cu acele scule ar mai scoate din amorteala...asa,doar niste liste sterile,care intre noi fie vorba,oricine vrea sa se afle in treaba,da cateva clicuri si posteaza o lista.Asa,si?

Si crezi ca din poze reiese ... acuratetea ?

In fine !

Ca tot a amintit cineva de UT61E ...

Si o prezentare utila in stilul direct si pragmatic american , pentru incepatori si nu numai..

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Daca vrei sa prezinti niste aparate,le faci o poza si o postezi(youtube are toata lumea).Daca vrei sa postezi acuratete in masurare,prezinti grafic de valori si sursele etalon cu care ai lucrat.Altfel discutam discutii,si cred ca stiai foarte bine aspectul asta.

La multi ani pe 2017.

Link spre comentariu

Dave Jones e australian.

Fane , se pare ca nu intelegi semantica : "o prezentare utila in stilul direct si pragmatic american", asta n'are legatura cu ... originea.

Daca vrei sa prezinti niste aparate,le faci o poza si o postezi(youtube are toata lumea).Daca vrei sa postezi acuratete in masurare,prezinti grafic de valori si sursele etalon cu care ai lucrat.Altfel discutam discutii,si cred ca stiai foarte bine aspectul asta.

La multi ani pe 2017.

"Daca vrei sa postezi acuratete in masurare,prezinti grafic de valori si sursele etalon cu care ai lucrat" - Ok , lumineaza'ne !

"Altfel discutam discutii,si cred ca stiai foarte bine aspectul asta."

Editat de leoncris
Link spre comentariu

La mulți ani !

S-a vorbit mai sus de UT61E . Am achiziționat recent unul ( primit înainte de Anul Nou ) de pe eBay cu sub 200 lei .

Comparativ cu un BM859CFa recent ( sub 3 săptămâni ) adus de la metrologie pare foarte OK . Când o să am teste mai complete și mai sistematizate , cum spunea colegul mai sus , o să postez .

Link spre comentariu

Nu este locul tocmai perfect unde ai postat...dar am sa-ti raspund eu;

La 45 de lei cat costa acel aparat... nu merita reparat!

Editat de mac01
Link spre comentariu

La osciloscop :

0.HP54600B

Poti sa ne dai mai multe detalii ?... Chiar sunt curios cum de un osciloscop asa de vechi poate depasi pe cele mult mai moderne enumerate.

Editat de djvas
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări