cristybadea Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Am gresit titlul si nu-l mai pot modifica.Este vorba de FORD 6000 CD RDS E-O-N.Acest aparat functioneaza ok mai putin pe radio unde pe FM su MW nu gaseste nimic doar pe LW gaseste un post (cred ca este singurul transmis pe aceasta banda) dar si acesta este foarte slab si bruiat.Am incercat cu alte 2 antene dar aceeasi manifestare.Ce sa caut-masor pentru a depista defectul?multumesc Editat Ianuarie 27, 2015 de cristybadea Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Defect TEA6842h procesorul din tuner. Link spre comentariu
cristybadea Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Banuiesc ca acesta este un defect tipic la aceste aparate.Se poate gasi pe undeva?Sau se poate gasi-schimba tuner-ul? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Am schimbat cu gramada CIul se gaseste la aswo. Link spre comentariu
cristybadea Postat Februarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2015 Am gasit la un coleg aparatul Ford 5000 cd rds e-o-n la care e defect partea cd-ului.Daca il iau,pot folosi tuner-ul pe asta?multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Daca tunerul e la fel da.Mare grija cum dai tunerul jos ca placa e mulți strat si la fiecare pin al tunerului are trecere metalizata. Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) Salut, Te-ai gandit ca poate radio-ul nu are nimic doar ca are nevoie de antena activa? Din aceeia cu amplificator intern? Poti verifica asta astfel: alimentezi radio-ul, il treci pe FM si cu aparatul de masura verifici pe firul cald al mufei de antena daca ai 5Vcc. Daca ai asa ceva, este clar ca ai nevoie de antena activa. Editat Februarie 3, 2015 de Mihai Popa Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Hai sa nu vorbim prostii.Am facut cu gramada aparate din astea si chiar stiu ce vorbesc.Si fara antena posturile tari merg.Plus ca pe medii merge ceva post.Vorbim pe langa subiect. Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 (editat) OK, nu trebuie sa te ataci...A fost doar o parere. Nu vorbesc prostii. Multe sisteme auto au aceasta posibilitate, de a functiona cu antena pasiva sau activa. Editat Februarie 3, 2015 de Mihai Popa Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Nu atac pe nimeni dar stiu ce vorbesc.Daca te intalneai cu acest defect(si daca repari aparate auto ma mir ca nu te-ai intalnit ,ca este tipic defectul) stiai despre ce este vorba. Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Nu repar, insa la munca testez tot felul de echipamente multimedia pentru auto, si stiu ce spun cu privire la antena pasiva si activa. Era doar o parere. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Aici nu are absolut nici o legatura cu antena.Nici una. Link spre comentariu
johnnyioan Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 am inlocuit tea6842h si tot nu receptioneaza, ce o mai fi? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Sigur l-ai lipit bine?TEAul e din sursa sigura?Azi am facut unul si merge super.Am facut fara numar in ultimii ani din astea. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Sanatate permanenta ! Am eu unul cu micon defect si n-am cum sa stiu daca tuner-ul e OK.Daca esti interesat da-mi o adresa de mail in PM si mai vedem.Butoanele detasabile i le-am trimis d-lui ZVasile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum