Blacksmith Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 (editat) Leco, standardele mele sint facute de mine ! Nu dau doi bani pe standardele nimanui. Raimond, pai... 10KHz, 4R, sub clipping. Stiu ca o sa zici 20KHz dar acolo mi se pare chiar exagerat (si oricum diferenta nu este prea mare). Editat Mai 10, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Care este cel mai rau caz la care vrei sa faci masuratorile ? -0,15dB si -0,5dB Link spre comentariu
sk24bpo Postat Mai 10, 2016 Autor Partajează Postat Mai 10, 2016 (editat) Leco, standardele mele sint facute de mine ! Nu dau doi bani pe standardele nimanui. Raimond, pai... 10KHz, 4R, sub clipping. Stiu ca o sa zici 20KHz dar acolo mi se pare chiar exagerat (si oricum diferenta nu este prea mare). Sub clipping cat ? Spune-mi exact ca sa stiu ce voi masura. Saptamana viitoare am aparatul de testat si nu vreau sa bajbai sau mai tarziu sa mai aud comentarii ca mai trebuie nu stiu ce... Vedem ce iese si aia este. In acest moment nici eu nu stiu cum va masura , dar nici nu ma intereseaza in mod special rezultatele. Recunosc ca sunt si eu curios si asta-i principalul motiv. Intre timp atasez graficul de la acelasi amplificator Constellation Centaur , in care vedem THD-ul functie de frecventa si sarcina (8 ,4 si 2ohm) pentru 18V la iesire. La 10khz in 4ohm(magenta) pentru 18v pe iesire are un THD in jurul a 0,030%. Asta ca sa stim la ce sa ne raportam, sa ne dam mai usor seama cam ce semnificatie au cifrele. Editat Mai 10, 2016 de RaimondAudio Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 (editat) Un pic acolo... cat sa nu intre in clipping. Poate ai vazut la unele amplifuri de fabrica pe graficul THD vs P.OUT, cum cresc brusc distorsiunile (o linie aproape dreapta in sus) la un anumit nivel al puterii. Eh, exact inainte de asta e THD-ul de care zic eu. Oricum, langa clipping sau sub el cu cativa volti e tot aia. Intelegi tu ce zic. Evident ca, conteaza si cat e la frecvente mai mici sau puteri mai mici dar ala va fi oricum mai mic. Editat Mai 10, 2016 de Dudikoff Link spre comentariu
sk24bpo Postat Mai 10, 2016 Autor Partajează Postat Mai 10, 2016 Am cam inteles.... 10khz , sarcina 4ohm, langa clipping. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum