sk24bpo Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 Incerc sa-ti pun acum o mica parte. Sa vad ce pot sa fac cu procesarea imaginii pe telefon. La 1 septembrie este gata. A costat mult si a necesitat o saptamana de munca gravarea dar a iesit fantastic, bijuterie. Datorita finetii a fost nevoie de 4 treceri cu email negru si 4 coaceri. S-a folosit si laserul. Link spre comentariu
sk24bpo Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Keep walking ... Editat August 24, 2015 de RaimondAudio 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Frumos a iesit! O intrebare, pina la urma i-ai implementat si protectie SOA, sau l-ai lasat liber? Link spre comentariu
Untold Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Keep walking ... Superb, insa nu vad nici rostul si arata si aiurea rau, stricand tot design-ul, aripioarele acelea de aluminiu incercuite de mine...parerea mea... Link spre comentariu
lukeme Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 In-vidia (ne-cunoasterea) ! De fapt arata super, felicitari! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) http://postimg.org/image/ojvr0kgdb/ Cat despre SOA , a mai fost o discutie pe tema asta , limitatoarele de curent nu au ce cauta in HiEnd , decat in opinia habarnistilor . Exista altfel de protectii impotriva suprasarcinilor care se pot aplica , dar nu a fost cazul , deoarece scopul prioritar a fost calitatea redarii , nu diverse functii " antiprosti " care compromit calitatea audio. .. Boxele sunt protejate total , asta e partea importanta . Editat August 24, 2015 de Victor Link spre comentariu
sk24bpo Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 "Aripioarele" respective de fapt reprezinta o decupare spre interior, nu spre exterior. Ele fac parte din carcasa, asa vine ea de la fabricant. Acele doua zone sunt din aluminiu satinat , nu periat ca restul fatadei si au rolul de a integra estetic suruburile de prindere. Mie imi plac, rup din monotonia unei fete complet plane. In realitate chiar arata foarte bine iar de obicei prelucrarile mecanice ale fetelor inveselesc imaginea aparatelor si sunt cautate. Link spre comentariu
lukeme Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) Scuze domnule Victor, noi toti ceilalti suntem niste ne-cunoscatori (in-vidiosi)... ..! Editat August 24, 2015 de lukeme Link spre comentariu
Untold Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) "Aripioarele" respective de fapt reprezinta o decupare spre interior, nu spre exterior. Ele fac parte din carcasa, asa vine ea de la fabricant. Acele doua zone sunt din aluminiu satinat , nu periat ca restul fatadei si au rolul de a integra estetic suruburile de prindere. Mie imi plac, rup din monotonia unei fete complet plane. In realitate chiar arata foarte bine iar de obicei prelucrarile mecanice ale fetelor inveselesc imaginea aparatelor si sunt cautate. Datorita unghiului din care a fost luata imaginea, s-a creat o iluzie optica perfecta, insa apropiind vizual planul panoului frontal fara portiunea frezata si indepartand planurile celor 2 portiuni cu suruburi, realitatea se evidentiaza perfect. Daca puneti si o alta imagine dintr-un alt unghi, o sa se evidentieze clar aspectul real. Un exemplu ar fi imaginea postata de @Victor, din ea reiese perfect aspectul real. Asa da, arata perfect! Editat August 24, 2015 de Untold Link spre comentariu
lukeme Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Mi se pare amuzant ca luati in discutie detalii de genul asta... Link spre comentariu
sk24bpo Postat August 24, 2015 Autor Partajează Postat August 24, 2015 Nu stiu daca ajuta, in acest moment aceste poze le mai am. Link spre comentariu
Untold Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Detaliile fac diferenta... Felicitari, @RaimondAudio! Link spre comentariu
lukeme Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Vreti sa aveti ultimul cuvant, desi nu va place designul carcasei... felicitari! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Cred ca ar fi mult mai estetice suruburi TORX cu cap inecat , cele originale parca sunt negrese pentru rigips , parerea mea . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum