cosmin_scm Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 (editat) Multumesc tomalex pentru nouatati. Din intamplare nu ajunge cumva pe langa Sibiu niciunul dintre amplificatoare?, ma intereseaza sa ascult aceste module. Multumesc. Editat Martie 11, 2015 de cosmin_scm Link spre comentariu
George Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 In rest am cumparat doua carcase, una de tabla, provenita din Romania si alta din aluminiu din China....... E vorba de carcasa asta? Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Da, exact. Link spre comentariu
atupi Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 E vorba de carcasa asta? Cine le face/vinde? Link spre comentariu
George Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Ai mesaj privat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Producatorul este din Iasi ? Link spre comentariu
George Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Da, este din Iasi. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Multumesc pentru confirmare . Totusi , nu cred ca ar fi deplasat sa faci public numele firmei , urmand ca fiecare sa caute detalii pe net despre acel producator , Mai avem destule exemple de notorietate publica cu diverse firme de importanta deosebita pentru electronisti cum ar fi Petra , Mivarom , Adelaida , binecunoscute tuturor . Daca blocam acest gen de informatii , o sa ajungem penibili cum sunt reporterii din studiourile TV care evita cu orice pret sa rosteasca numele concurentei si atrag in modul cel mai jegos cu putinta atentia invitatilor sa treaca pe la casierie pentru plata timpului de reclama ... Oare ar trebui sa fie interzise si numele unor marci gen Mercedes , Audi sau Dacia , Coca Cola sau Winston ? Nici astia nu sunt sponsorii forumului . Editat Martie 13, 2015 de Victor Link spre comentariu
George Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Conform acestui fragment dintr-un articol din regulamentul forumului: "3.4 -Postarea unui link spre un anumit produs daca subiectul o impune este acceptata." am sa pun un link care duce catre acea carcasa despre care se face vorbire mai sus: http://carcase-electronica.ro/index.php?route=product/product&path=62&product_id=55 Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Mulțumesc pentru înțelegere . Pana la urmă , prin electronică se înțelege si buna informare a userilor , altfel toate subiectele ar fi seci , cum sunt cele ale unor userii care nu atașează schemele dar isi laudă munca la infinit , fără probitate profesională . Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Vin si eu cu o propunere de aranjare in interiorul carcasei a modulelor. Cum toata lucrarea va iesi cu un aer de design industrial, m-am razgandit la butonul negru cu lumina albastra. L-am cumparat dar l-am pus deoparte deocamdata , arata prea soft, prea dulce . Ma incita un buton nou si il voi folosi pe acesta. Are o pozitie de off si doua pozitii de on. De mult imi doream o actionare cu levier si cu tenta a anilor '50 , o epoca a rock'n'roll-ului , a testelor nucleare si a masinilor cu motor de racheta. Editat Martie 13, 2015 de RaimondAudio Link spre comentariu
Untold Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Cu scuzele de rigoare, acel buton este o mizerie chinezeasca, am avut unul la o statie, in 1 luna s-a dezmembrat efectiv... Arata mult mai industrial si mai elegant butonul negru cu lumina albastra...nici eu nu sufar lumina albastra, in schimb imi place mult lumina verde data de ledurile alea verzi transparente, parerea mea. Editat Martie 13, 2015 de Untold Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 Poate n-ai avut noroc tu cu el. Butonul asta nu va suporta curentii de lucru, ci doar cativa zeci de mA la 12v care actineaza releul. Totusi, mi-a mai placut o varianta cu cheie. Sau de ce nu, cum spui tu, un buton ca cele de lifturi. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Nu a fost vorba la mine de curentul comutat de acel buton, pur si simplu avea o mecanica de kko. E bine ca ati citit de butonul de lift inainte sa editez postul, ar arata mai profi cu unul din ala... Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Cu scuzele de rigoare, acel buton este o mizerie chinezeasca, am avut unul la o statie, in 1 luna s-a dezmembrat efectiv... Arata mult mai industrial si mai elegant butonul negru cu lumina albastra...nici eu nu sufar lumina albastra, in schimb imi place mult lumina verde data de ledurile alea verzi transparente, parerea mea. Confirm si eu! am avut unul si pur si simplu cand am ridicat odata de el... sa dezmembrat!! curenti de lucru eru 5V si 20mA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum