alex14 Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 buna ziua, am un televizor led full hd samsung si as vrea sa stiu exact de ce cablu as avea nevoie pentru a putea viziona filme de pe laptop pe TV.televizorul are doua iesiri notate hdmi(stb) si hdmi(dvi), nu are iesiri vga sau dvi.laptopul meu are iesiri hdmi si vga. un cablu hdmi to hdmi ar fi bun? si daca da, cam cati gb/s ar trebui sa aiba acesta pentru a putea viziona filme la calitate inalta? nu conteaza lungimea cablului Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 Pai... un cablu HDMI, stiu ca exista 2 versiuni, standard speed si high speed, apoi gasesti cu ethernet si fara, cred ca nu ai nevoie de ethernet si nici Tv-ul nu cred ca are ethernet prin HDMI. Majoritatea cablurilor din magazine, sper sa nu gresesc, sunt HDMI high-speed, deci cam orice cablu ar fi bun, doar daca nu cumper chiar ultima pedarda din piata. Intrarile.. pe una ai sunet si pe una nu ai, probabil cea cu DVI nu ai sunet, incearca pe oricare eu am pus pe una la intamplare si a mers... Apoi, la setarile de la placa audio, alege HDMI iesire - daca este necesar. Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 calitatea va fi mai buna decat daca vizionez filmul direct de pe stick? in manual scrie ca este posibil asa ceva dar nu stiu cum o sa mearga filmele hd.inca nu am incercat varianta cu stick-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum