Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MULTIFUNCTIONALE

Vizitator fast25

Postări Recomandate

Mi se pare ca nu are chip, insa se poate reincarca fara probleme. Il incarci pe la partea de sus, pe unde are un actipild ce acopera partial canalele de aerisire. Dupa ce inlaturi partial actipildul ala (frumos, ca trebuie sa il pui si inapoi) o sa dai de o gaura prin care se vede buretele din cartus, iar in burete ghici ce vei gasi....o gaura de siringa :smt003 Tot pe acolo incarca si ei cartusele, ca altfel nu au cum. Deci, cum la ei se poate...de ce sa nu se poata sila noi?Daca are chip, o sa primesti de fiecare data la printare avertizare de cartus aproape gol, insa poti printa fara probleme (am vazut la lexmarck-ul de la serviciu chestia asta)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

5

• MifTy

4

• dj fratisu

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

Mi se pare ca nu are chip, insa se poate reincarca fara probleme. Il incarci pe la partea de sus, pe unde are un actipild ce acopera partial canalele de aerisire. Dupa ce inlaturi partial actipildul ala (frumos, ca trebuie sa il pui si inapoi) o sa dai de o gaura prin care se vede buretele din cartus, iar in burete ghici ce vei gasi....o gaura de siringa :smt003 Tot pe acolo incarca si ei cartusele, ca altfel nu au cum. Deci, cum la ei se poate...de ce sa nu se poata sila noi?Daca are chip, o sa primesti de fiecare data la printare avertizare de cartus aproape gol, insa poti printa fara probleme (am vazut la lexmarck-ul de la serviciu chestia asta)

prima oară fă treaba asta în baie, să nu umpli de tuş toată camera!!! :snakeman: serios, e mai greu decât pare când o faci prima oară în viaţă, aşa că fă-o în baie!!!
Link spre comentariu

Eu am umplut juma' de camera de tus dupa a 6/7 reincarcare, ca avea o forma aiurea sticluta de tus si am reusit sa dau ceva cerneala prin locuri pe unde nu ai dori-o.Foloseste o penseta cu varf ascutit cand scoti actipildul de pe spatele cartusului si...mare atentie, o sa-l mai scoti si pui la loc de multe ori, asa ca incearca sa-l pastrezi in stare cat mai buna.Deasemenea incearca sa incarci de fiecare data cartusul prin aceeasi (sau aproximativ aceeasi) gaura pe unde a fost incarcat initial cartusul, ca sa nu umplii buretele de gauri.

serios, e mai greu decât pare când o faci prima oară în viaţă, aşa că fă-o în baie!!!

Si eu care stiam ca se recomanda prima oara sa o faci in pat, apoi poti experimenta tot felul de locuri si pozitii... :naughty:
Link spre comentariu
Vizitator fast25

MS mult pt sfaturi o sa am nevoie putin mai incolo de ele dupa ce se goleste cartusul, inca nu am luat multifunctionala dar cred ca pana marti o iau si o sa fie CANON MP 160[metro]

Link spre comentariu

Foarte simplu: din control panel, intrii la setari pentru imprimanta, cotrobai pe undeva pe la options/preferences, nu mai stiu cum se cheama exact, si o setezi ca fast draft sau ca (fast) draft.Sfat: daca o setezi pe draft, pune-ti imprimanta pe o masa deosebit de stabila, altfel o sa-ti iasa foile imprimate cu "model" :crazy: Din 5 in 5 cm aproximativ (o latime de cartus), o sa ai alt inceput al textului/pozei pe foaie. Iti spun asta din experienta..am scos mai multe foi cu chenar (din autocad) si in loc sa-mi iasa o linie de contur continua obtineam o imitatie de semnal dreptunghiular :smt003

Link spre comentariu

Imi puteti spune si mie ce parere aveti despre brother dcp115c ?Ce m-a atras la el sunt cartusele individuale pentru fiecare culoare, destul de mari si de ieftine in comparatie cu alte modele/producatori, bineinteles pe langa pretul destul de mic dupa parerea mea, tinand cont ca are si un cititor de carduri.Ma intereseaza mai ales la calitatea imprimarii color.Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări