Vizitator fast25 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Care aveti multifunctionala ,ce parere avetidespre ele sicare marca ii mai buna deoarece vreau sa imi iau si eu una pana in 2,5 mil sinu stiu care ii mai buna care sunt recomandarile? Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 mai concret , ce anume vrei ? Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 multifunctionala cu scaner imprimanta si imprimare foto si nu stiu ce marca ii mai buna la rezolutie comsumul de cerneala, reincarcarea cum ii mai fara riscuri bani am 2,5 mil Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Daca erai din bucuresti si vroiai multifunctionala cu imprimare foto te trimiteam in cora ca au reducere de la 13 mil si ceva pana la 4 jumate.Multifunctionala pana in 2,5 mil...nu cred ca ai sanse sa gasesti. De la 3 in sus. Eu am PSC1510 (Hewlet Packard) de aproximativ un an si sunt multumit de ea. Cartusele sunt 336 negru si 343 cel color (nu sunt sigur ca e 343). Cert este ca pe cel negru il poti reincarca pana te plictisesti. Eu pana in clipa de fata l-am reincarcat de 10 ori si n-are nici o problema.Principalul avantaj la acest model este ca poti sa scanezi si carti. Mai este un model de la canon, aparut la noi in aceeasi perioada cu multifunctionala pe care o am eu, insa nu poti scana decat foi (nu ai capac pt scaner).CD-ul cu driverul vine si cu niste aplicatii de management pentru poze, modificare a lor, creare de albume, etc.Spor la cumparaturi! Link spre comentariu
dj fratisu Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 este la metro un canon MP160 si cam 230lei+cablu ajungi la cat vrei tu.. Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Ianuarie 15, 2007 Partajează Postat Ianuarie 15, 2007 si acel MP160 ii bun, adica sa nu faca probleme si sa fie cat de cat bunicica la rezolutie tu ai de aia? :violent2: Link spre comentariu
dj fratisu Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 am lucrat sambata pe asa ceva. inconvenientul ca nu avea cablu de date in pachet dar avea 2 cd-uri cu drivere din care unul era gol si ca bonus erau 2 coli A4 pentru porobe, scanarea e la rezolutie destul de mica 600/400 culorile sunt faine. cam asta ar fi... Link spre comentariu
i0nutzb Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 imprimantele vin fără cablu usb... Link spre comentariu
Vizitator c_marius Postat Ianuarie 18, 2007 Partajează Postat Ianuarie 18, 2007 am lucrat sambata pe asa ceva. inconvenientul ca nu avea cablu de date in pachet dar avea 2 cd-uri cu drivere din care unul era gol si ca bonus erau 2 coli A4 pentru porobe, scanarea e la rezolutie destul de mica 600/400 culorile sunt faine. cam asta ar fi...nu era CD gol ala este pentru Machintosh. :snakeman: La MP160 sau MP180 e nasol cu cartusele, nu este garantat ca poti incarca mai mult de 5 ori la orice cartus(color/negru) Vezi ca au aparut modele noi de multifunctionale HP care au cartuse HP21 cel negru si HP22 cel color...avantajul la asta fata de cartusul 336 sau 338 este ca are burete in cartus in tot cartusul. Bafta. Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 am hatarat sa iau ori un CANON MP150sau 160 sau LEXMARK X1250 sau X1270sau X1190 oricum una dintre cele doua marci acum sa vad care dintre modele le are la mag si care ii pretul[desi as prefera CANON ca is maibune] dar am o intrebare care se pot reincarca deoarece am auzit ca unele multifunctionale au ceva cip si nu se pot reincarca.Astept sfaturi si pareri ms anticipat Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Acum mai am o optiune HP C3180 sincer nu mai stiu ce sa aleg deoarece am auzit ca CANON ii mai sensibila iar HP are cartus de 5 ml iar LEXMARK nu ii asa nus ce firma voi ce spuneti care ii mai usor de intretinut la cerneala ca nu am chef sa dau pretul multifunctionalei la reincarcare Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Si eu am cartusele tot de 5ml, insa am sticluta de cerneala langa mine si nu e asta o problema. Partea frumoasa este ca il poti reincarca de multe ori, eu cel putin de 11 ori am incarcat cartusul negru pana acum.PS: Pe 40ml cerneala neagra dai 6 lei (eu atat am dat, intr-un magazin din iancului). Cand ai drum prin bucuresti, te alimentezi :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 Blind reincarcare ii complicata? deoarece 90%iau HP C3180 Nu stii nu are cumva cip sa nu pot face reffil la ea? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 depinde de rezervă...eu am o imprimantă canon bjc2000, ale cărei rezerve de cerneală au un "bureţel" la partea care vine înspre capul de imprimare propriu-zis: tipul ăsta e superuşor de încărcat!!!dacă are un fel de sită de plastic în loc de bureţelul ăla, şi niscai senzori... e mai complicat... (nu-mi cere amănunte, că n-am avut ocazia să fiu pus să reumplu aşa ceva...) Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Ianuarie 19, 2007 Partajează Postat Ianuarie 19, 2007 as lua CANON dar au capul de scrie separat de cartus si daca ii strici costa peste 1,5 mil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum