Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio SE 45W cu GI-7B ,6P14P, 6N2P

romicap

Postări Recomandate

Arata urat!

De ce nu le bagi in carcasa si le faci o racire calumea (foarte sensibile la suprasarcina)? Daca vrei sa le vezi pune un geam sau altceva. Neaparat este sa fie deasupra? Altfel, fiecare cu placerea lui!

Atentie mare la racire; stiu asta de la radioamatori care au distrus destule pana s-au prins de importanta racirii.

Link spre comentariu

Sper ca ventilatoarele au nivel de zgomot redus.Eu am utilizat la toate amplifurile ventilator si a fost destul de complicat sa aleg un ventilator care sa fie silantios dar si cu debit mare.Aceste doua marimi sant invers proportionale la ventilatoare.

Link spre comentariu

@ sebi c , mda... , deocamdata nici eu nu sunt foarte incantat dar nu am de ales ... sa le bag inauntru nu am loc de transformatoare ,filtre (capacitati Epcos 4100 x 2 /400V ,iesite din comun ca volum...) etc . Cele trei transformatoare (2x OT si sursa )sunt si ele foarte voluminoase ,impreuna cantaresc cam 25 de Kg. ...

Ventilatoarele sunt silentioase  si vor fi alimentate cu 7,5V nu cu 12V deci , zgomotul este aproape insesizabil si volumul de aer suficient 

pentru racirea tubului . In incinta dupa o ora de functionare sunt 85 de grade ,practic lampa suporta lejer temperatura asta .

Cand voi ajunge la concluzia ca e Ok totul ,voi posta si rezultatele  pe osciloscop (sinus ,dreptunghi etc.) Deocamdata nu pot sa spun decat ca perspectiva este peste asteptarile mele, ceea ce m-a determinat sa investesc si sa finalizez acest proiect .

Posted Image

Posted Image

Editat de romicap
Link spre comentariu

Multumesc pentru aprecieri... ,Gabi , incep sa -ti dau dreptate in ceea ce priveste trafurile de iesire (ma refer la pret !!!) ,a trebuit sa  re bobinez de trei ori trafurile mele pana cand 

am fost multumit ! Cred ca ieseam mai castigat cu propunerea ta dar stii cum este...ambitia (fi-rar sa fie )!

Editat de romicap
Link spre comentariu
Vizitator gabriele

Probabil multi s-ar astepta sa iasa niste flacari pe acele fante ....fie ele si virtuale ,o lumina ceva tot ar trebui sa-i pui sa simuleze filamentul .....eu am la finalul meu cu GM70 filamentul de 20v/3A spectacol si lumina nu alta si muuulta caldura  !!!!!!!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Probabil multi s-ar astepta sa iasa niste flacari pe acele fante ....fie ele si virtuale ,o lumina ceva tot ar trebui sa-i pui sa simuleze filamentul .....eu am la finalul meu cu GM70 filamentul de 20v/3A spectacol si lumina nu alta si muuulta caldura  !!!!!!!!

He ,he , niste flacari virtuale ar fi binevenite...ma pui pe ganduri si la idei ! Astept cu nerabdare sa-mi iau o minivacanta de Paste sa pot sa termin amplificatorul asta .

Editat de romicap
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări