alexu_0687w Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 ce sfaturi dati pt un hp 18 w e bun full range?? wofer cu sateliti??filtre active pasive?? ce sfaturi dati astea am nevoie pt sonorizari in special interior astept Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 ce sfaturi dati pt un hp 18 w e bun full range?? wofer cu sateliti??filtre active pasive?? ce sfaturi dati astea am nevoie pt sonorizari in special interior astept hp18w e facut pentru subwoofer merge si pe o icinta pe 3 cai Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 si ce e mai bine wofer cu sateliti sau full range care e raportul mai bun ma refer aici si la ce scoti din incintele alea spl Link spre comentariu
adi_0106 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 si ce e mai bine wofer cu sateliti sau full range care e raportul mai bun ma refer aici si la ce scoti din incintele alea spldaca faci full-range - ai batai de cap cu filtrele, care sunt mari si costa destul de multdaca faci woofer + sateliti - iti mai trebuie o amplificare pt satelitiwoofer + sateliti sunt mai usor de transportat, amplasat, iar la o sonorizare pui satelitii undeva sus (eventual pe stative) iar basii jos si treaba e buna Link spre comentariu
alexu_0687w Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 ei m am lamurit oarecum, am vb azi cu cineva si o zis ca suna mai bine wofere cu sateliti decat full range wofer de 18 " Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum