mihaighe Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 (editat) dc in rumegus? Absoarbe bine uleiul si vaselina de pe piese,sa inlatura usor prin perierematurare cu o matura mica ,lasa cat de cat piesa curata si astfel lace mult mai usoara si economica folosirea ulterioara a solutiilor de degresat.Si cel mai important e foarte ieftin. Ca o remarca la curatirea podelelor de produse petroliere este imbatabil. Editat Martie 6, 2015 de mihaighe Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Intocmai.....mihaighe a raspuns la fix.....am tavalit piesele in rumegus si le-am lasat asa pana a doua zi.Apoi le-am periat cu o perie de sarma cu peri relativ moi.Le-am suflat cu aer comrimat si le-am bagat intr-o cuva cu degresant,unde vor sta pana se vor dizolva toate depunerile.Acum demontez caruciorul. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Martie 15, 2015 Autor Partajează Postat Martie 15, 2015 (editat) Am demontat caruciorul si nortonul.Cateva poze.............piesele cutiei de viteze le-am bagat in degresant. http://www.99poze.ro/Strung_SN_x__261890813/ Editat Martie 15, 2015 de alex.cselenyi Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Mai 17, 2015 Autor Partajează Postat Mai 17, 2015 Am apucat sa mai fac cate ceva la strung...............am spalat si curatat toate piesele,inclusiv cutia de viteze si batiul.De pe batiu am dat jos vopseaua.Urmeaza sa-l slefuiesc,sa demontez cutia de pe el si sa-l duc la rectificat.Am corectat rotile dintate si axele canelate,am rectificat discurile ambreiajelor...........Si am mai cumparat 2 utilaje...........o freza universala si o masina de gaurit radiala.............si mi-am dat singur sah-mat.Nu am unde sa le bag,cel putin momentan.Pun niste poze cu lucrarile de la strung. http://www.99poze.ro/SN_x__519565918/ Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 Bravos, vad ca ai ajutoare de nadejde. Poate ne arati si noile achizitii. Spor sa ai Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Mai 21, 2015 Autor Partajează Postat Mai 21, 2015 Azi am apucat sa fac cate o poza cu fiecare jucarie noua.............. http://www.99poze.ro/Noile_jucarii/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Alea nu prea sunt jucarii. Pentru radiala, ai nevoie de o hala de cel putin 3... 3,5 m inaltime si de pod rulant pentru manevre la reparatii. Freza pare si ea un utilaj destul de greu. Inseamna ca ai in plan un atelier mecanic de mari dimensiuni, probabil pentru lucrari de repatii la utilaje grele. Oricum, felicitari. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Mai 22, 2015 Autor Partajează Postat Mai 22, 2015 Buna dimineata. M-ati prins,domnule ola_nicolas ........pai radiala are 2,5 tone,iar freza 4,5 tone...........si nici SN400 nu e chiar usurel.........am de gand sa-mi fac un atelier mai maricel.Ma ocup cu intretinere si reparatii masini-unelte.Actualmente,prelucrarile le fac in colaborare cu o alta firma,dar de multe ori pierd foarte mult timp cu deplasarile..........asa ca anul trecut in toamna m-am hotarat sa-mi fac un mic atelier de prelucrari.Acum,ca am strung,freza si masina de gaurit radiala,urmatoarele achizitii vor fi un fierastrau cu banda sau alternativ,un rectificat plan si un rectificat rotund.........mai trebuie sa le reconditionez........... Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Esti din Santana Alex ? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Salut. Sunt din Arad.........din oras. Alex Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Eu din Ch-Cris, si eu am in plan o radiala. Cat ai dat pe ea? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Iunie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 550 euro+tva.........dar necesita reparatie capitala. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 (editat) Salut, Sunt in tratative pt. a achizitiona o masina de rectificat rotund marca TOS.Totodata ma pregatesc sa aduc la atelier masina de gaurit radiala si freza.Acum imi construiesc carucioare pt. mutat utilaje.Reconditionez un carucior cu sarcina de 2t........astept sa-mi vina rulmentii de la roti.Mi-am construit si un cadru pt. palanul manual,fiindca ma bate gandul sa aduc utilajele demontate pe subansamble.Cadrul l-am facut demontabil,din 5 elemente,care incap pe o suprafata de 2x1 metri.L-am facut reglabil pe inaltime.......minimul fiind 2m,iar maximul 3m.Urmeaza sa-mi cumpar 2 cricuri hidraulice de 10 tone si sa le modific,adica sa le fac un sasiu,care sa-mi permita sa ridic utilajele......ma mai bate gandul sa construiesc o cuva mare,in care sa pot baga piesele mari in degresant.........momentat ma potolesc,fiindca inca nu-mi permite spatiul.Cochetez cu ideea de a ma muta intr-un spatiu de 360 m2.Din pacate,la strung nu am mai apucat sa fac nimic......... Alex P.S.:Atasez cateva poze cu ceea ce construiesc acum. http://www.99poze.ro/Scule/ Editat Iulie 6, 2015 de alex.cselenyi Link spre comentariu
89-CEC Postat Iulie 6, 2015 Partajează Postat Iulie 6, 2015 Vad ca s-a remediat problema de accesare a pozelor. Vroiam sa atrag atentia ca nu toti avem cont pe fb. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Iulie 6, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2015 Sambata am avut o mica interventie la o presa hidraulica,la care i-am refacut instalatia hidraulica in urma cu 3 ani..........am strans imbinarile,ca unele se slabisera in timp.Atasez o poza cu vedere de sus asupra instalatiei...........prima este facuta inainte de reparatie,iar a doua dupa...........diferenta vine de la faptul ca am renuntat la blocurile hidraulice cu aparataj-cartus,ele fiind facute la comanda si le-am inlocuit cu atarataj hidraulic standard,care este mult mai ieftin si mai usor de inlocuit. http://www.99poze.ro/Presa_hidraulica/ Alex 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum