alex.cselenyi Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Salut.Din data de 5 ianuarie sunt fericitul posesor al unui strung SN400x1500,dar inca nu am apucat sa fac nimic la el.Urmeaza,cat de curand,sa ma apuc de reparatia lui.Voi avea destul de mult de lucru pe el,dar merita.Voi atasa cateva poze. http://www.99poze.ro/Strung_SN_x_/ In viitorul apropiat urmeaza achizitia unei freze,de preferinta un FUS32. Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Bravo tie ,la multe galeti de span. Link spre comentariu
laur 26 Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Ai facut o alegere buna,dupa parerea mea este cel mai practic SN,la fel si freza.Acest tandem il prefer si eu.Sanatate si sa te bucuri de el. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Am avut 2 optiuni..........SN400x1500,cel pe care l-am si luat,si SNB400x1500.SNB-ul il puteam lua la 2600 de euro,cu lineta fixa si lineta de urmarire.SN400x1500 l-am luat cu 1500 de euro,cu lineta fixa,lineta de urmarire,platou de 400mm si toate sculele pe care le-a avut proprietarul,inclusiv nivela de precizie de 0,02mm/m,micrometre de exterior pana la 150mm,o gramada de tarozi si filiere,burghie,cutite de tot felul,materiale.............tot ce a avut pe acasa.E drept ca trebuie sa rectific batiul,dar operatiunea ma va costa 250 euro+TVA.........Il voi desface bucati,curatat de vopsea,rectificat batiul si ghidajele saniilor.........sa vad cum sta pinola.Cheltuiala cea mai mare o voi avea cu rulmentii,dar l-am luat pt. mine,asa ca il voi face cum scrie la regulament.Rotile din cutie se prezinta foarte bine,pt. varsta utilajului.Una peste alta,cand voi termina cu reparatia,voi avea o bijuterie de strung. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Azi am inceput lucrul la strung.Am demontat pinola(papusa mobila),port-cutitul,sania port-cutit,sania transversala si caruciorul.Voi avea de spalat pe piese pana-mi va iesi pe ochi..............acum uploadez pozele. http://www.99poze.ro/Strung_SN_x__104579899/ Link spre comentariu
laur 26 Postat Ianuarie 29, 2015 Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Cu ochii o sa scapi mai usor dar stai sa vezi ce maini o sa-ti faci .Cu rulmentii sa ai grija sa pui cat mai de firma,in functie de buget.Altceva,e bine ca atunci cand demontezi sa-ti mai notezi cate ceva sau sa faci schite sumare care sa te ajute la montaj. Spor la treaba. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 29, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2015 Mainile sunt tabacite deja de ceva vreme............ .........azi am comandat o solutie degresanta foarte inteligenta,cu care am mai lucrat..........se dilueaza in apa,in raport de pana la 1:200 si,cel mai important lucru,are ph-ul neutru.Spala extraordinar de bine,ba mai mult.......chiar si petele usoare de rugina le scoate,daca imersezi piesa in solutie si o lasi asa macar o zi.E drept ca nu e ieftina..........aproape 1200 lei + TVA un recipient de 30 de litri,dar...........ies la pensie cu recipientul asta.Cat despre rulmenti......vor fi SKF,FAG sau.........KOYO.Doar ca pretul si mai ales termenul de livrare al rulmentilor japonezi ma omoara.Azi am reusit sa incep demontarea cutiei de viteze.Am demontat un ax intermediar,cel cu tamburul de frana.Maine voi continua cu demontatul cutiei,cel mai probabil.Maine seara voi mai pune poze. Link spre comentariu
laur 26 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Da,e foarte scumpa poate ne dai si noua la litru sau suta de grame,sa nu iasa din garantie. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Daca o calculezi la rece,nu e chiar scumpa..........39 lei litrul............plus ca se poate refolosi.......uleiul se aduna la suprafata.Aduni uleiul si refolosesti solutia............ca nu ajunge la saturatie,fiindca nu se combina cu uleiul,ca si diluantul,benzina,petrolul si alti solventi organici,cu care te mai si droghezi............. Daca nu as fi lucrat cu aceasta solutie inainte de a vedea prezentarea asta,ziceam ca e exagerata reclama. Asta o sa fie urmatorul produs achizitionat.Astia de la Chemsearch sunt dracii goi. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 pai daca iti mai ramane si nu ai ce face cu el. vinzi la litru la nevoiasi. ) Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 Prea multa in mod cert nu e,dar daca chiar vreti..........pot sa va trimit prin curier cantitatea dorita.Pretul este de 39 lei/litru+TVA.La pretul asta am luat-o,tot asa o dau,daca vreti.Taxa de curierat o suporta beneficiarul,care habar n-am cat poate sa fie. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Februarie 4, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2015 Din pacate la strungul meu nu am mai apucat sa fac nimic,in schimb am avut o alta lucrare.......Construirea si montarea unui dispozitiv de masurare si afisare a deplasarii unei perechi de axe liniare.Sistemul e conceput cu un disc cu 30 de dinti,care activeaza 2 senzori inductivi,conectati la un afisor programabil.Este alternativa low cost la varianta cu encoder,dat fiind faptul ca precizia necesara este de 0,1mm si doar se afiseaza cota.In atas am pus poze din timpul lucrului pe moto-reductorul de actionare a ansamblului.Axele liniare,dupa cum veti vedea in poze,prezinta puternice gripaje........dar pe moment le montez inapoi asa,pana imi vin materialele noi.Voi inlocui suruburile trapez de 32mm si perechile de semi-piulite cu suruburi cu bile de 25mm.Maine voi construi tabloul electric cu afisorul programabil pe panoul frontal. http://www.99poze.ro/Axe_liniare_cu_masurare_si_afisare_cota/ Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Instructiunile degresantului DUO SPLIT................. http://www.99poze.ro/Degresant_duo_split/ Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 In zilele astea am reusit sa demontez saniile,papusa mobila si cutia de viteze..............acum urmeaza partea nasoala,cu spalatul pieselor. http://www.99poze.ro/Strung_SN_x__41834951/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum