ANDRASONI LUCIAN Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 As dori softul pt. acest lcd echipat cu eeprom de tip 24C32.Problema lui consta in faptul ca a venit cu simptomul: prezent backlight, din keyboard executa comenzile, dar cand se acceseaza meniul de instalare, dispare meniul si nu mai ia nici o comanda.Neavand un dump potrivit, am pus o memorie goala cu care a functionat corect, inclusv DVD-ul, telecomanda MFY( cod 201) .Peste cateva zile vine inapoi cu aceeasi manifestare, inlocuiesc din nou, eeprom-ul si din nou functioneaza si..., din nou face aceeasi problema.Nu stiu din pacate modelul sasiului,momentan nu este la mine tv-ul.Poate ma puteti ajuta, multumesc anticipat! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Greu fara a sti ce placa are. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Mainbord-ul are codul: HD_7102 V3.0. Editat Ianuarie 27, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 (editat) daca a mers ok cu mmorie goala nu cred ca este devina lipsa softului adecvat pentru coruperea memoriei sa nu fie ceva dubios pe bara de 3v si nu numai ,montati preventiv un zener pe bara de 3v,contacte imperfecte,quart procesor,sursa externa Editat Ianuarie 28, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Ianuarie 28, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 (editat) M-am gandit si eu la "treaba" asta, voi trece la verificari mai amanuntite(sursa externa este ok, verificata pe alt tv, la fel s-a comportat si pe alimentarea de 12 V, de la bricheta masinii).Multumesc pt. raspuns. Editat Ianuarie 28, 2015 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2015 "Caz" rezolvat, am ramas "dator" cu raspunsul.Era defecta sursa de 1,8V (LM1117ADJ), "scotea" cam 1,55V (nu era problema de filtraj, oricum am inlocuit si conzii de pe IN/OUT, preventiv).Multumesc d-lui "iuliantv" si lui Toni Marginean (care nu este doar "sarmar" este si prieten si profesionist )precum si pt. vizualizari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum