Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD TV DIKOM model TVH2222DVD Type: L2202UDV

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

As dori softul pt. acest lcd echipat cu eeprom de tip 24C32.Problema lui consta in faptul ca a venit cu simptomul: prezent backlight, din keyboard executa comenzile, dar cand se acceseaza meniul de instalare, dispare meniul si nu mai ia nici o comanda.Neavand un dump potrivit, am pus o memorie goala cu care a functionat corect, inclusv DVD-ul, telecomanda MFY( cod 201) .Peste cateva zile vine inapoi cu aceeasi manifestare, inlocuiesc din nou, eeprom-ul si din nou functioneaza si..., din nou face aceeasi problema.Nu stiu din pacate modelul sasiului,momentan nu este la mine tv-ul.Poate ma puteti ajuta, multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

4

• iuliantv

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

daca a mers ok cu mmorie goala nu cred ca este devina lipsa softului adecvat pentru coruperea  memoriei sa nu fie ceva dubios pe bara de 3v si nu numai ,montati preventiv un zener pe bara de 3v,contacte imperfecte,quart procesor,sursa externa

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

M-am gandit si eu la "treaba"  asta, voi trece la verificari mai amanuntite(sursa externa este ok, verificata pe alt tv, la fel s-a comportat si pe alimentarea de 12 V, de la bricheta masinii).Multumesc pt. raspuns.

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

"Caz" rezolvat, am ramas "dator" cu raspunsul.Era defecta sursa de 1,8V (LM1117ADJ), "scotea" cam 1,55V (nu era problema de filtraj, oricum am inlocuit si conzii de pe IN/OUT, preventiv).Multumesc d-lui "iuliantv"  si lui Toni Marginean (care nu este doar "sarmar" este si prieten si profesionist )precum si pt. vizualizari

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări