Vizitator MiNnoW99 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Salut!. Cum se poate face din +12V, alimentare dubla?...adica +-12V sau mai mare? ceva schema aveti? Mi-ar trebui pentru un amplificator ca sa-l pot pune in masina. Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Inca am mai gasit un ivertor de tensiune DC-AC de 300 W. Ar fi bun pentru masina sa alimentez un amplificator de putere? http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 9df0b44dcf Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Salut cred ca ar merge acel invertor depinde la ce amp te gandesti.De facut se poate face acela ca sa faci alimentare dubla dar nu merita mai bine cumperi un traf cum iti trebuie tie. Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Am un amp. de 200W pentru subwoofer si unu de 2X100W... si un traf de 250W... ar fi bine combinatia cu invertor?...mie nu-mise pare slab. Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Invertoru merge f bine acolo mai de mult am facut si eu la cineva intr un trabantel si merge f bine.Dar de traf nu stiu daca o sa ti ajunga cred ca vrei la basi nu? ar fi bine sa pui niste poze cu ampu sau sa dai niste detalii Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 ...dar nu o sa dascarca bateria de la masina foarte repede?...daca as pune un condensator in fata invertorului, oare ar fi de folos? Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 Da si eu iti recomand sa folosesti un condensator Link spre comentariu
Vizitator MiNnoW99 Postat Ianuarie 14, 2007 Partajează Postat Ianuarie 14, 2007 mersi pentru ajutor!... :prayer: :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum