Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru

Postări Recomandate

• 10 ani mai târziu...

Ar putea cineva să-mi trimită schema multimetrului lui Almarghi(sau reposteze aici),  au fost peste 300 de descărcări.
Vreau să modific un 0304 la 4 1/2 digiți cu ICL7135 și aș vrea să fur niște idei mai ales că nu vreau să implic controller, procesor...

Link spre comentariu
Acum 20 minute, xubi a spus:

Ar putea cineva să-mi trimită schema multimetrului lui Almarghi(sau reposteze aici),  au fost peste 300 de descărcări.
Vreau să modific un 0304 la 4 1/2 digiți cu ICL7135 și aș vrea să fur niște idei mai ales că nu vreau să implic controller, procesor...

Eu am reusit sa descarc schema de pe forum, acum.
Daca nu reusesti de aici, trimite-mi o adresa de email pe MP si ti-o trimit acolo.

schema.pdf

Editat de informer
Link spre comentariu

@Almarghi,
mulțumesc pentru sfat, cam la asta mă gândeam.
Ale mele funcționează dar.. Mă gândisem să modific intrarea și să schimb convertorul cu dublă pantă destul de stufos cu ICL735. Nu pe placa originală că nu prea cred că-i loc dacă pun rezistori de precizie plus modificările de cablare.
Mă uitam aseară la multimetre 4 1/2 din comerț undeva pe la 800 de lei VC8045 dar deși are rezoluția, acuratețea în DS nu seamănă nici cu vechiul meu Faichild 7000A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări