Vizitator gomorracamorra Postat Ianuarie 25, 2015 Partajează Postat Ianuarie 25, 2015 Va salut , detin difuzorul jbl 2245h si as dori sa fac un subwoofer atat pentru filme cat si pentru muzica Se poate sa-mi recomandati ce variante de amplificare si de crossover sa folosesc sa am si o anumita calitate a sunetului? filtrarea pasiva are rost? Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Construieste o cutie (ramane de vazut ce si cum), si comanda de pe internet un "subwoofer plate amp."... asta daca doresti o varianta mai "casnica". Daca se merge usor spre profi, sunt variante specifice de amplificator si xover... Link spre comentariu
Vizitator gomorracamorra Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Cutia luna ce vine o am dar ramane amplificarea mai , ce zici tu am gasit pe net http://www.amazon.com/gp/product/B0070Z81MW/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i4?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=1CVAY4MFGPAPRB2J22GR&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=1970559082&pf_rd_i=desktop as avea nevoie de mai multa putere? un prieten imi zicea ca impedanta creste destul de mult si de aia el imi recomanda amplif minim de 500w. in casa il voi folosi, filme, muzica dar cand vreau sa dau mai tare sa nu lesine :P o sa-l pun in combinatie cu hornul de la fostex ce are 206en sau cu jbl L16 decade ms fain de sfaturi , o zi buna. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Trebuie un plate amp foarte puternic, da... nu o panarama. Link spre comentariu
Vizitator gomorracamorra Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 cel de 250w in 4ohmi ar face fata sau sa mai astept si sa iau cel de 500w ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Difuzorul cum se prezinta? Care-i starea lui? Aici este intrebarea, merita? Ca daca e un difuzor impecabil, al lua 1000W, sa fie treaba treaba... banii se duc oricum, pe alte prostii, mai tarziu. Link spre comentariu
Vizitator gomorracamorra Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Cred ca e ok difuzorul , suspensia a fost schimbata dar nu de mine , i-am dat in aer liber un pic cu un clasa A o sinusoida , imi tremurau termopanele. Nu facea nici un zgomot la putere mica dar la putere mare nu am habar cum va face. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum