Vizitator vyk2 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Am cumparat de la domnul radu53 un osciloscop pentru un nepot din Bacau care nu are net si care prin intermediul meu tine sa-i multumeasca acestuia atat pentru aparat cat si pentru piesele trimise ca bonus.Chiar nu se astepta ca un aparat vechi sa arate si sa functioneze asa de bine.Cu stima,Victor. Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Recomand pe her_cristler si lavynyu oameni seriosi de incredere si prompti. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Recomand -"nea_bobina"-user serios,colaborare excelenta. Link spre comentariu
Vizitator robertino89 Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Recomand -uratuu-user serios,colaborare excelenta . Ii multumesc pt bonusul trimis . Link spre comentariu
Vizitator marius_antonio Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 recomand cu mana pe inima un MARE OM - userul @vaska2222. profesionist desavarsit , remarcabil ,serios , de incredere .am de la dansul o bijuterie - un amplificator SE . Link spre comentariu
twinvortex Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 recomand userul @nea_bobina - de la care am cumparat un osciloscop. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Cu toate ca locuiesc in Bucuresti, fara a avea nicio recomandare, am decis sa apelez la userul killpacient din Galati pentru executia unor pcb-uri desenate de mine cat si dupa scheme, si bine am facut...Cablajele realizate de el sunt comparabile cu cele profesionale.Il recomand pe userul killpacient pentru seriozitate, promptitudine,si ambalareafoarte bine facuta coletelor. Cei foarte pretentiosi pot sa apeleze la el cu toata increderea. Link spre comentariu
Juice Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Il recomand pe "devdas_india" ! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Recomand ca fiind un cumparator serios pe userul caldararu. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Solicit o opinie despre 8429kyd (viewtopic.php?f=59&t=146270) !N-as vrea sa trimit niste bani in cont si apoi sa ma uit la soare ... Multumesc !Linistit poti sa apelezi .am cumparat afisoare si sunt Ok.Este de incredere. Link spre comentariu
Vizitator ledavi30 Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 recomand pe userul @amatteoo ca fiind un vanzator serios si de cuvant ,in urma unor probleme aparute a fost de cuvant si a rezolvat situatia Link spre comentariu
Dj Alex Postat Iulie 2, 2013 Partajează Postat Iulie 2, 2013 recomand pe domnul rares01 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Recomand @workatubes, nota 10. Link spre comentariu
Freddy19 Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 recomand si eu userul @ionroata,produs livrat rapid,si ambalat corespunzator!!! Link spre comentariu
FANU Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Recomand kituri de la taxdoru, calitate promptitudine, ambalare corespunzatoare,comunicare excelenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum