Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Vizitator vyk2

Am cumparat de la domnul radu53 un osciloscop pentru un nepot din Bacau care nu are net si care prin intermediul meu tine sa-i multumeasca acestuia atat pentru aparat cat si pentru piesele trimise ca bonus.Chiar nu se astepta ca un aparat vechi sa arate si sa functioneze asa de bine.Cu stima,Victor.

Link spre comentariu
Vizitator marius_antonio

recomand cu mana pe inima un MARE OM - userul @vaska2222. profesionist desavarsit , remarcabil ,serios , de incredere .am de la dansul o bijuterie - un amplificator SE .

Link spre comentariu

Cu toate ca locuiesc in Bucuresti, fara a avea nicio recomandare, am decis sa apelez la userul killpacient din Galati pentru executia unor pcb-uri desenate de mine cat si dupa scheme, si bine am facut...Cablajele realizate de el sunt comparabile cu cele profesionale.Il recomand pe userul killpacient pentru seriozitate, promptitudine,si ambalareafoarte bine facuta coletelor. Cei foarte pretentiosi pot sa apeleze la el cu toata increderea.

Link spre comentariu
Vizitator ledavi30

recomand pe userul @amatteoo ca fiind un vanzator serios si de cuvant ,in urma unor probleme aparute a fost de cuvant si a rezolvat situatia

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări