costyy86 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Recomand userul vcdec, prompt,serios,rapid....Multumesc pentru bonusurile oferite. Link spre comentariu
Adrian_D Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Salut tuturor user-ilor (seriosi) de pe acest forum. NU prea am fost mereu interesat sa intru pe aici si sa verific pe cei neseriosi, am preferat sa intreb pe cei cunoscuti daca au facut tranzactii cu anumiti useri, dupa aceea am continuat tranzactia. Vreau sa spun doar ca: "steaua581", este neserios, desi pretinde ca ar fi si din Bucuresti, inca nu m-am pronuntat si asupra user-ului "suiram" dar cred ca este una si aceeasi persoana.In consecinta, am recurs la aceasta postare. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 am si eu un mare carnat de useri cu care am colaborat si ii recomand ca si cei mai seriosi useri costyy86 ,djmaxsefu,bogdanbercu,babic2005,mark,eptbr,vcdec ,Toni Marginean,geomar, alex1968,matrixu, peddro,bercioiu,briobrit ,lorik 199,kiru_tu,putz, nel65,nicu micu,ggisi multi alti care imi scapa cum ar fi vonutan ,zall,diaconu marcel na ca mi-am mai amintit Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Am si eu toata stima pentru acei useri/colegi de pe forum care dau dovada de seriozitate. Lista pe care as avea-o de amintit este foarte lunga, important este ca cei mai multi colegi de pe acest forum merita tot respectul! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Recomand userul taxdoru, foarte serios, amabil, raspunde la orice ora, lucreaza ireprosabil, apelati cu incredere Idem userul iora Link spre comentariu
Vizitator hondaru Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Recomand si eu userul madnoob2009. Serios si prompt! Link spre comentariu
strombi Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Recomand cu incredere userul Foca.Cristian un user de incredere f amabil si serios recomand! Link spre comentariu
Vizitator gettodacku Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Recomand si eu userul tranzistoras pentru buna colaborare in repetate randuri ! Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 "ATENTIE" Daca dumneavoastra recomandati useri foarte seriosi eu pot sa va recomand pe userul Danielrusu ca fiind exact inversul acelor oameni corecti si cu bun simt. Nu mai cumparati nimic de la acest tepar pentru ca este un nesimtit care minte cu nerusinare. Eu am luat o teapa cu un HDD vandut de acesta care este plin de baduri. I-am cerut adresa sa il trimit inapoi dar surpriza nu mai raspunde! Si binenteles a inchis si topicul. Link spre comentariu
fratello Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Solicit o opinie despre 8429kyd (viewtopic.php?f=59&t=146270) !N-as vrea sa trimit niste bani in cont si apoi sa ma uit la soare ... Multumesc ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Poftim: viewtopic.php?f=59&t=16919&p=1231079&hilit=8429kyd#p1231079 Link spre comentariu
Juice Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 "ATENTIE" Daca dumneavoastra recomandati useri foarte seriosi eu pot sa va recomand pe userul Danielrusu ca fiind exact inversul acelor oameni corecti si cu bun simt. Nu mai cumparati nimic de la acest tepar pentru ca este un nesimtit care minte cu nerusinare. Eu am luat o teapa cu un HDD vandut de acesta care este plin de baduri. I-am cerut adresa sa il trimit inapoi dar surpriza nu mai raspunde! Si binenteles a inchis si topicul. E cumva din Tulcea? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 iasi https://www.facebook.com/danielrusux Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 "ATENTIE" Daca dumneavoastra recomandati useri foarte seriosi eu pot sa va recomand pe userul Danielrusu ca fiind exact inversul acelor oameni corecti si cu bun simt. Nu mai cumparati nimic de la acest tepar pentru ca este un nesimtit care minte cu nerusinare. Eu am luat o teapa cu un HDD vandut de acesta care este plin de baduri. I-am cerut adresa sa il trimit inapoi dar surpriza nu mai raspunde! Si binenteles a inchis si topicul. Nu esti primul care a fost tepuit de acest "gentleman"... M-a facut sa-i fac montaje complecte nu doar cablajele pe care nu le-a mai revendicat , iar alaturi de el il pun si pe elektro dj din zimnicea , banuiesc ca noul sau nume e acum dj elektro .. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Recomand userii peugeot79, StateF, ggi, vera, wally_gatter, RobertH, valiardelean si multi multi altii care au tranzactionat cu mine diverse. Acestea sunt doar cateva nume de useri care -mi aduc aminte. Pe restul nu le mai stiu pt ca mesageria e limitata si se sterg mesajele. De asemenea imi cer scuze fata de ceilalti cu care am tranzactionat cu mare succes si nu le mai stiu numele de forum si nu-iam amintit aici. Se pot adauga dansii eventual daca doresc.Nu am inteles de ce userul din staful vasile nu a permis existenta topicului despre useri neseriosi. Greu sa dai o explicatie pe mesaj privat sau pe email.Este buna adaugarea la forum in panoul utilizatorului a unui rating pt a stii cu cine ai de a face ca altfel te trezesti ca tranzactionezi cu unul care e la prima postare si esti pacalit.Chiar am observat o noua inselaciune pe un topic din bazar, inselatul nu a postat aici din pacate, poate o va face in urmatoarele zile pt ca are o paguba destul de medie ca valoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum