Vizitator CosminCh Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 A cumparat cineva clone PICkit2 de la acesti 2 useri : soringt si sonic11 ? Link spre comentariu
aionescu Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 A cumparat cineva clone PICkit2 de la acesti 2 useri : soringt si sonic11 ?Eu, de la sonic11. Recomand. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Recomand pe domnul Claudiu_Urban toata stima si respectul pt aceasta persoana Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 A cumparat cineva clone PICkit2 de la acesti 2 useri : soringt si sonic11 ?soringt il stiu de baiat bun Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Recomand inca o data pe colegul Diconu Marcel , ocazie cu care ii multumesc pentru bonusurile substantiale primite.Stima. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Recomand pe domnul Claudiu_Urban toata stima si respectul pt aceasta persoana Am apelat si eu de multe ori la Claudiu_Urban si am fost multumit de fiecare data Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Recomand userul Tranzistoras. Persoana serioasa . Link spre comentariu
Vizitator hondaru Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Recomand userul EL-GABRY!O persoana de toata increderea, foarte serios si rapid. Produse ambalate exemplar!O placere sa inchei tranzactii cu astfel de oameni! Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Recomand userul AlpHso . Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Recomand userul EL-GABRY!Multumesc de recomandare, mi-a facut deosebita placere sa colaborez cu un adevarat OM! Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Recomand userul mishu_g. Tranzactie incheiata cu succes pt. ambele parti, ambalare ireprosabila. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Recomand piese de la sorteh ,calitate,bine ambalat,rapid,bonusuri importante.Multumesc!serios?cat te-a platit sa ii faci reclama?ce vinde este de calitate dar el are probleme mari de comunicare Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 SORTEH - comunicare si colaborare execrabila fara nicio exagerare.Agreat pe 4 martie asupra unor piese, platit instant in aceeasi zi cu promisiunea ca le va livra in 2 zile si primit piesele astazi 3 aprilie. In tot acest interval mi-a comunicat de cel putin 4 ori ca mi le-a livrat si cand reveneam cu telefon imi spunea ca de fapt nu mi le-a livrat fara alte explicatii.Pe langa neseriozitate nu suporta reprosurile si in loc sa-si ceara scuze incepe sa fie impertinent si sa jigneasca, lucru pe care l-am vazut si in public pe aici pe forum.Pt mine este prima si ultima oara cand comand ceva de la SORTEH.nu esti nici primul nici ultimul caruia i-a facut si o sa-i faca asa Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Inca odata recomand pe @diconu marcel,pentru servire prompta, piese de calitate,ambalare ireprosabila,si bonusuri generoase.Deasemenea recomand pe @ionutz1971,pentru piese de calitate, seriozitate,promptitudine si ambalare foarte bine facuta.Apelati la ei cu toata increderea,nu o sa fiti dezamagiti.Useri demni de toata stima. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Recomand cu caldura pe userul techs pentru seriozitate, promptitudine si ambalare ireprosabila. Apelati cu toata increderea! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum