Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Recomand cu incredere userul indy666, comanda 260Ron, colet trimis la termen,

si fara sa lipseasca ceva sau sa fie defect in continutul coletului.

Nu acelasi lucru pot spune despre Dv. care vindeti telefoane mobile copii in loc de original si va scuzati cam asa:

Sincer, personal habar nu am de acele modele de telefoane. Sunt ale unui prieten, contul meu este decat puntea intre voi doi. Imi pare rau ca nu a specificat.

Desi,dv le-ati vandut ca originale!!

Rusinica!! :bataie

Link spre comentariu

10+ pentru @FLOK_E_AICI. Inca o colaborare reusita cu el. Livrare mai mult decat prompta, ambalare exemplara si in colet absolut tot ce am comandat si exact cum m-i le-a descris. Recomand ca user serios.

Link spre comentariu

Ma alatur si eu celor care sunt SUPER MULTUMITI :da de tranzactiile cu userul "vcdec",si FELICITARI userului pt PROFESIONALISM si SERIOZITATE :aplauze :aplauze :aplauze plus ca AM PRIMIT SI MULTE ALTE PIESE CA BONUS!. :dans: RECOMAND CU CALDURA.

Link spre comentariu

:band Recomandare pentru Toni Marginean - m-a scos din incurcatura cu un integrat MM5387AA. Prompt si serios. A fost exact sansa de 1 la milion, in care de regula nimeni nu spera. Multumesc inca o data! :31

Link spre comentariu

Un mare MINUS pentru "bel" care mi-a vandut doua radio-uri, intre care unul defect, desi i-am spus ca le cumpar doar daca sunt perfect functionale! Nu am vrut sa scriu aici, dar desi i-am scris in particular ca nu e frumos ce a facut, nici macar n-a catadicsit sa-mi raspunda! Rusine, dumnule bel!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări