gigione01 Postat Aprilie 5, 2013 Partajează Postat Aprilie 5, 2013 Recomand cu incredere userul indy666, comanda 260Ron, colet trimis la termen, si fara sa lipseasca ceva sau sa fie defect in continutul coletului. Nu acelasi lucru pot spune despre Dv. care vindeti telefoane mobile copii in loc de original si va scuzati cam asa:Sincer, personal habar nu am de acele modele de telefoane. Sunt ale unui prieten, contul meu este decat puntea intre voi doi. Imi pare rau ca nu a specificat.Desi,dv le-ati vandut ca originale!!Rusinica!! Link spre comentariu
atupi Postat Aprilie 6, 2013 Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Tranzactie derulata exemplar cu SNIPSON cu niste radiatoare. Multumesc ! Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Recomand si eu pe Soundcris. Link spre comentariu
devilgenius Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Recomand pe H Robert!Persoana de incredere ! Link spre comentariu
grabiel Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Colaborare foarte buna cu userii: bionnik, costin02 si emysvs. Link spre comentariu
Matrixu Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 10+ pentru @FLOK_E_AICI. Inca o colaborare reusita cu el. Livrare mai mult decat prompta, ambalare exemplara si in colet absolut tot ce am comandat si exact cum m-i le-a descris. Recomand ca user serios. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 Ma alatur si eu celor care sunt SUPER MULTUMITI de tranzactiile cu userul "vcdec",si FELICITARI userului pt PROFESIONALISM si SERIOZITATE plus ca AM PRIMIT SI MULTE ALTE PIESE CA BONUS!. RECOMAND CU CALDURA. Link spre comentariu
rhythmkim Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 :band Recomandare pentru Toni Marginean - m-a scos din incurcatura cu un integrat MM5387AA. Prompt si serios. A fost exact sansa de 1 la milion, in care de regula nimeni nu spera. Multumesc inca o data! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Îl recomand călduros pe domnul madnoob2009 pentru corectitudinea, seriozitatea şi promptitudinea Domniei-sale. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Il adaug si pe danny_hess Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Recomand si eu cu placere pe domnul cristian_draghiescu! Bun-simt si amabilitate cat cuprinde! Link spre comentariu
shopy Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Un mare MINUS pentru "bel" care mi-a vandut doua radio-uri, intre care unul defect, desi i-am spus ca le cumpar doar daca sunt perfect functionale! Nu am vrut sa scriu aici, dar desi i-am scris in particular ca nu e frumos ce a facut, nici macar n-a catadicsit sa-mi raspunda! Rusine, dumnule bel! Link spre comentariu
stefan_k Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Tranzactie fara probleme cu "Juice". Link spre comentariu
Juice Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Tranzactie fara probleme cu "Juice". Recomand ! Prompt,livrare rapida ! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Adaug si eu cateva persoane de incredere:letconmisu atuasterix1113mai sunt si altii dar nu mai imi aduc aminte momentan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum