Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Despre userul GETTODACKU numai cuvinte de lauda. Serios, prompt si, nu in ultimul rand, un om cu care se poate discuta/negocia. Nu mai spun de bonusuri. Marfa impecabil ambalata, asa cum a descris-o. Sa tot lucrezi cu astfel de oameni.Felicitari !

Link spre comentariu

aveti grija la userul Hyzny , nu livrati ptr. el la adresa ******************************* , este o adresa care nu exista , i-am livrat sasiu 11AK30 iar coletul s-a intors inapoi pe motiv ca adresa nu exista . paguba mea 25 lei asa ca mare grija !!!

Link spre comentariu

aveti grija la userul Hyzny , nu livrati ptr. el la adresa :**************************************************** , este o adresa care nu exista , i-am livrat sasiu 11AK30 iar coletul s-a intors inapoi pe motiv ca adresa nu exista . paguba mea 25 lei asa ca mare grija !!!

Adresa exista.Singura greseala ar fi ca sa trecut "camera15" in loc de "biroul15".Acolo se afla un service pt.laptopuri.
Link spre comentariu
Vizitator gettodacku

Despre userul GETTODACKU numai cuvinte de lauda. Serios, prompt si, nu in ultimul rand, un om cu care se poate discuta/negocia. Nu mai spun de bonusuri. Marfa impecabil ambalata, asa cum a descris-o. Sa tot lucrezi cu astfel de oameni.

Felicitari !

Multumesc pentru recomandare...pot sa spun ca am colaborat de cateva ori si sunt si eu foarte multumit pentru promtitudine.Te pot recomanda cu toata increderea ca un cumparator serios - monday.
Link spre comentariu

reomand si eu pe colegul diaconu marcel inca o data, recomand cu caldura si multumesc pentru bonusuri :da

Desi are destule recomandari , chiar nu ma gandeam la un bonus >>foarte<< consistent !! :aplauze

Cu stima !! Dan

Link spre comentariu

asta este prostia mea eu am fost mai credul, oricum maine am sa ma duc la politie sa depun plangere, dar el este un nesimtit tot el spune ca face reclamatie ca l-am pacalit, dar el nu mi-a trimis nimic eu ii le-am trimis functionale si daca e prost si a stricat difuzorul sa-l plateasca, daca vede acest mesaj sa-mi trimita mixerul si 400 lei pe difuzor si nu ma duc sa fac reclamatie daca nu aplez si la relati ( un director la politia economica din bucuresti) nu stiu cum poate lumea asta sa se preteze la niste lucruri de nimic asta se numeste gainarie!!!

:nas: Asa va trebui ca atunci cand am scris pe topicul lui de vanzari ca este tepar nu ma crezut nimeni si mi sa sters topicul , daca aveti dovezi nu ezitati sa il reclamati la politie si gata altfel o sa dea tepe in continuare si altora nesimtitul .................................
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări