Luca Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Recomand useri: techs si ucenicu Vanzatorii Foarte Seriosi.... Link spre comentariu
Vizitator Paddy Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Recomand ca vanzator userul -Edy-. Marfa corespunde descrierii, impachetata cu multa atentie, pusa la posta exact cum am convenit. Felicitari! Link spre comentariu
rares01 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 catabest24user serios recomand Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 catabest24user serios recomandsi eu il recomand pe dl rares01, foarte serios. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Recomand pe AlinEX, YO4ROV si pe EFTIMIE Link spre comentariu
Vizitator george 33 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 recomand pe mitokadona de incredere Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Despre userul GETTODACKU numai cuvinte de lauda. Serios, prompt si, nu in ultimul rand, un om cu care se poate discuta/negocia. Nu mai spun de bonusuri. Marfa impecabil ambalata, asa cum a descris-o. Sa tot lucrezi cu astfel de oameni.Felicitari ! Link spre comentariu
quadrall Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 aveti grija la userul Hyzny , nu livrati ptr. el la adresa ******************************* , este o adresa care nu exista , i-am livrat sasiu 11AK30 iar coletul s-a intors inapoi pe motiv ca adresa nu exista . paguba mea 25 lei asa ca mare grija !!! Link spre comentariu
mihail-cornel Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 aveti grija la userul Hyzny , nu livrati ptr. el la adresa :**************************************************** , este o adresa care nu exista , i-am livrat sasiu 11AK30 iar coletul s-a intors inapoi pe motiv ca adresa nu exista . paguba mea 25 lei asa ca mare grija !!!Adresa exista.Singura greseala ar fi ca sa trecut "camera15" in loc de "biroul15".Acolo se afla un service pt.laptopuri. Link spre comentariu
Vizitator gettodacku Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Despre userul GETTODACKU numai cuvinte de lauda. Serios, prompt si, nu in ultimul rand, un om cu care se poate discuta/negocia. Nu mai spun de bonusuri. Marfa impecabil ambalata, asa cum a descris-o. Sa tot lucrezi cu astfel de oameni. Felicitari ! Multumesc pentru recomandare...pot sa spun ca am colaborat de cateva ori si sunt si eu foarte multumit pentru promtitudine.Te pot recomanda cu toata increderea ca un cumparator serios - monday. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 recomand userul flores 72de cea mai mare incredere Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Colegul mi-a luat-o inainte.Dati-mi voie sa recomand si eu colegul pop_ady44.Marfa de calitate si user serios.Abia astept sa mai colaborez cu el. Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Recomand userul "Massacre122" ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 reomand si eu pe colegul diaconu marcel inca o data, recomand cu caldura si multumesc pentru bonusuri Desi are destule recomandari , chiar nu ma gandeam la un bonus >>foarte<< consistent !! Cu stima !! Dan Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 asta este prostia mea eu am fost mai credul, oricum maine am sa ma duc la politie sa depun plangere, dar el este un nesimtit tot el spune ca face reclamatie ca l-am pacalit, dar el nu mi-a trimis nimic eu ii le-am trimis functionale si daca e prost si a stricat difuzorul sa-l plateasca, daca vede acest mesaj sa-mi trimita mixerul si 400 lei pe difuzor si nu ma duc sa fac reclamatie daca nu aplez si la relati ( un director la politia economica din bucuresti) nu stiu cum poate lumea asta sa se preteze la niste lucruri de nimic asta se numeste gainarie!!! Asa va trebui ca atunci cand am scris pe topicul lui de vanzari ca este tepar nu ma crezut nimeni si mi sa sters topicul , daca aveti dovezi nu ezitati sa il reclamati la politie si gata altfel o sa dea tepe in continuare si altora nesimtitul ................................. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum