Vizitator Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 detest kinderii, si pe cei care spun ca vor sa cumpere dar uita sa mai raspunda Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 ) Mam unflat de ras cand am vazut asta ... Auzi , inselaciune .. abuz de incredere ... difuzoare de fabuloasa suma de 400lei .. Sefi de politie economica... asa ca fapt divers ..ce treaba are politia economica ...cu schimburi .. probabil si fara ramburs .. in posta romana .. ) cu valori asa de "mari" . Singura solutie ..prietene , iti spun cu parere de rau , ar fi judecata cu dovezi adevarate , nu sms-uri si chat pe mess ) Codu penal nu e doar o formatie de hip-hop ) Si tare faza aia .. Tu iai trimis .. difuzor de 400 lei ,ca el sa dea cu o statie de 40w in el , nu cu o statie prof. cum ar trebui ... Deci fara sa luam la puricat nimc , e clar ca si u ai avut diferite intentii .. ..Ma umflu de ras sincer ...nu te supara cei asa amuzant din ce am spus eu iti convine sa dai si tu gratis un difuzor profesional si un mixer? daca esti miliardar da-mi tu bani pe alea, eu nu sunt fur muncesc pe bani si sa-si bata altul joc de mine pai fac urat eu sunt baiat finut merg pe incredere si tu abuzezi, esti cumva prieten cu el dei iei apararea? am chitanta, print screen cu arhiva sunt dovezi solide stai tu linistit si razi cat vrei dar nu stiu ce ti se pare asa amuzant poate ai ceva probleme Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 CEA MAI MARE RECOMANDARE PENTRU USERUL WORKATUBES Mi-a trimis 1000 de tuburi gratis in viata mea nu am vazut atatea tuburi la un loc sute de tuburi extrem de valoroase EL84, ECL86, ECC88, EM80 etc Nu pot sa zic decat un mare MULTUMESC!Ma simt de parca as fi castigat la loto, am avut sansa si inspiratia sa le cer primul pe forum.MULTUMESC elforum. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 daca tot ai primit 1000 doneaza si tu vre-o cateva sa faci si pe altii fericiti Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 CEA MAI MARE RECOMANDARE PENTRU USERUL WORKATUBES Mi-a trimis 1000 de tuburi gratis in viata mea nu am vazut atatea tuburi la un loc sute de tuburi extrem de valoroase EL84, ECL86, ECC88, EM80 etc Nu pot sa zic decat un mare MULTUMESC!Ma simt de parca as fi castigat la loto, am avut sansa si inspiratia sa le cer primul pe forum.MULTUMESC elforum.Cu placere !(Au mai primit si altii dar au uitat sa spuna multumesc) Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 reomand si eu pe colegul diaconu marcel inca o data, recomand cu caldura si multumesc pentru bonusuri Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 CEA MAI MARE RECOMANDARE PENTRU USERUL WORKATUBES :aplauzeMi-a trimis 1000 de tuburi gratis in viata mea nu am vazut atatea tuburi la un loc sute de tuburi extrem de valoroase EL84, ECL86, ECC88, EM80 etc Nu pot sa zic decat un mare MULTUMESC!Ma simt de parca as fi castigat la loto, am avut sansa si inspiratia sa le cer primul pe forum.MULTUMESC elforum.De fapt pentru ca m-a impresionat gestul tau vreau sa iti mai trimit vreo 500 de lampi tot asa la gramada nu mai am ECC-uri din alea mici dar am tuburi de genul 6H,6P, 6J, 4P, 2P majoritatea rusesti.Multa sanatate! Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Recomand, ca vanzatori seriosi, pe userii: Techs si Vcdec. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 recomand userul Fanachis colet ambalat excelent ,marfa de calitate,livrare rapida Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 asta este adresa nesimtitului: ********************************************************************************************** Edit H Robert :Nu mai da pe forum date private despre anumite persoane,dute la politie si rezolvati treaba nu pe forum,daca mai scrii vreun mesaj de acest gen primesti ban! dar lasati adresa sa vada si alti pt a nu ma lua teapa de la infectul ala, ce fel de moderator sunetei ar trebui sa luati atitudine moderatorul in cauza aplica doar regulamentul.. Nu inteleg de ce-i ceri sa-l incalce. Vasile din carte stiu a mai avut probleme cu forumul din cauza asta. Si eu era cat pe ce sa fac afaceri cu boxeru' ala da nu am mai facut ca l-am mirosit din prima.. Link spre comentariu
Vizitator tatulea Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Pentru lista de vanzatori il recomand pe @Toni Marginean. Comanda a fost impachetata bine, iar spre bucuria mea am primit in pachet mai mult decat ma asteptam si decat am cerut la acelasi pret. Il recomand cu toata increderea :partyman: Link spre comentariu
Vizitator AQA Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Si , ca sa sti de ce ai fost editat Citeste asta , Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personalsi libera circulatie a acestor date, Si gandestete ce ar putea pati forumul ... Nu tu . Am vorbit .. Cu "boxeoru" si mia zis , ca defapt tu iai dat teapa , te asteptai sa foloseasca dif. acela "profesional" pe care sar putea sa "nici nu il fi trimis", la o statie de 40w... Si app ... Vedeti ca mai sunt date personale ale userului pe forum .. Desi nu intru des pe acest forum , cred ca este foarte folositor multor oameni .. asa ca aveti grija .. Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 pai le-am pus ca sa vada si alti ce fel de persoana este sa nu mai ia teapa ca nick-ul sil poate schimba, nu ma intereseaza ce ai vb cu el eu am probe, da eu iam dat teapa ca iam trimis un difuzor si un mixer + cateva mufe. Link spre comentariu
H Robert Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Recomand si eu pe 8429kyd, este serios si prompt,cumparati cu incredere. Link spre comentariu
Vizitator fredy20 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 recomand si eu pe augustin! de incredere! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum