Vizitator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Consider niste nesimtiti si neseriosi cei care te pun sa dai tot felul de detalii in mesaje private sa suni pe altii sa etc si dupaia sa nu mai raspunda decat dupa 3 - 5 zile. Zi macar ca e prea scump si gata.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 NU recomand userul "Boxeru11".Cand vine vor..:nu cumparati / vindeti hardiscuri bune care necesita transport cu posta sau curier ca nu se stie cum ajung. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Scria si de harduri, probabil telefoane in forma de harduri Link spre comentariu
ionroata Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Colaborare f.buna cu Terry34. User serios. Link spre comentariu
kiras Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Recomand user-ul ''diconu marcel'' !! un om serios si foarte bun in ceea ce face! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Il recomand pe Anarky99. De treaba. Informatie exacta (cu bune si rele), serviabil si bine la pret!!!Toate bune !Cornel Link spre comentariu
Matrixu Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Tranzactie efectuata cu succes cu userul Mariusik49. User serios. Deasemenea, recomand user pop_ady44. Foarte multe tranzactii efectuate cu el si de fiecare data incheiate fara probleme. RECOMAND ca user serios. Link spre comentariu
Vizitator MichyJupanu Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 NOTA 10 cu + pentru userul mark serios si trimis coletul imediat Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 NU RECOMAND BOXERUL11, am vorbit cu el pe forum dupa pe mess pt un schimb eu iam trimis un mixer behringer ub1002fx si un difuzor ev evs15s care functiona perfect(a fost umblat la el si iam zis spun, a fost de acord, difuzorul este luat de pe forumul vecin de la razvydj23) eu il l-am pus joi si a ajuns la el luni dupa ma ia cu vrajeli ca harjaie ceva in difuzor dupa ca a dat cu 1000 de wati in el si la distrus, dar pana in asta nu avea decat o panarama de amplificator de 2x40w brusc a sarit la un ecler cu 1000 w pe canal.El trebuia sa-mi trimita un dvr + 3 camere si o imprimanta cadou, dar care nu au ajuns, find puse tot joi de dimineata, am sunat la posta ieri si azi nu a venit coletul mai astept pana maine si fac reclamatie la politie am dovezi. Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Eu am fost un pic mai destept ca tine si l`am "citit" foarte repede.Eu la lesinati ca asta le-as da ban direct.Cand a vazut ca nu ii merge cu mine a zis : "...vroiam sa iti dau la vara o sapt de cazare gratis in Costinesti" (cica ofera nush ce cazare de sezon,are "afacere din asta")...Oare si pe bietii oameni ii prosteste la fel?Ce l-as lega dupa tren ... neamu lui de obosit.Du-te si fa reclamatie de azi ... NU te astepta sa iti vina ceva la schimb.Poate o cutie cu o hartie inauntru sau poate nici atat. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 NU RECOMAND BOXERUL11, am vorbit cu el pe forum dupa pe mess pt un schimb eu iam trimis un mixer behringer ub1002fx si un difuzor ev evs15s care functiona perfect(a fost umblat la el si iam zis spun, a fost de acord, difuzorul este luat de pe forumul vecin de la razvydj23) eu il l-am pus joi si a ajuns la el luni dupa ma ia cu vrajeli ca harjaie ceva in difuzor dupa ca a dat cu 1000 de wati in el si la distrus, dar pana in asta nu avea decat o panarama de amplificator de 2x40w brusc a sarit la un ecler cu 1000 w pe canal.El trebuia sa-mi trimita un dvr + 3 camere si o imprimanta cadou, dar care nu au ajuns, find puse tot joi de dimineata, am sunat la posta ieri si azi nu a venit coletul mai astept pana maine si fac reclamatie la politie am dovezi. Si eu l-am "citit" de la inceput. am cerut niste poze reale cu un hdd si un monitor iar el mi-a dat poze de pe net , de pe mokazii si alte soiuri de site-uri de vanzare onlain, in concluzie nici o poza reala cu marfa. Cat despre ban , l-as recomanda si eu , dar inca nu l-am prins cu incalcarea regulamentului. Cei care au dovezile , sa le prezinte moderatorului , si acesta impreuna cu Madalina sau Vasile vor lua masurile necesare. cat despre Politie , si asia o sa-si faca treaba la randul lor... Cel mai bine ar fi sa rezolvati problema amiabil (forumul sa fie cat mai putin implicat) Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 asta este prostia mea eu am fost mai credul, oricum maine am sa ma duc la politie sa depun plangere, dar el este un nesimtit tot el spune ca face reclamatie ca l-am pacalit, dar el nu mi-a trimis nimic eu ii le-am trimis functionale si daca e prost si a stricat difuzorul sa-l plateasca, daca vede acest mesaj sa-mi trimita mixerul si 400 lei pe difuzor si nu ma duc sa fac reclamatie daca nu aplez si la relati ( un director la politia economica din bucuresti) nu stiu cum poate lumea asta sa se preteze la niste lucruri de nimic asta se numeste gainarie!!! Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 ....ma duc sa fac reclamatie ...In situatia de fata, pastreaza orice fel de chitanta/factura de expediere, poti sa-i faci plangere pentru abuz de incredere si inselaciune, sunt doua legi penale care-i pot schimba viata.Te duci pe forumuri dedicate, pentru ca e mult de scris si-mi este lene, iti explica baietii ce si cu, scrii plangerea acasa, o scoti la imprimanta, o semnezi, iar maine dimineata te prezinti la sectie de politie pe raza careia domiciliezi, sa ai asupra ta buletinul, primesti nr de inregistrare, apoi ai rabdare ca ancheta sa inceapa si sa se desfasoare.Nu uita sa prezinti orice fel de dovada, sms. factura de expediere etc, si sa ne tii la curent.Acelasi sfat al dau si altora care au fost inselati, faceti plangere la politie, daca ati fost inselati, stand cu mainile in buzunare plangandu-va pe internet, nu se rezolva nimic, din contra, fiecare presupus escroc beneficiaza si alti oameni le cad victime. Link spre comentariu
Vizitator AQA Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 ) Mam unflat de ras cand am vazut asta ... Auzi , inselaciune .. abuz de incredere ... difuzoare de fabuloasa suma de 400lei .. Sefi de politie economica... asa ca fapt divers ..ce treaba are politia economica ...cu schimburi .. probabil si fara ramburs .. in posta romana .. ) cu valori asa de "mari" . Singura solutie ..prietene , iti spun cu parere de rau , ar fi judecata cu dovezi adevarate , nu sms-uri si chat pe mess ) Codu penal nu e doar o formatie de hip-hop ) Si tare faza aia .. Tu iai trimis .. difuzor de 400 lei ,ca el sa dea cu o statie de 40w in el , nu cu o statie prof. cum ar trebui ... Deci fara sa luam la puricat nimc , e clar ca si u ai avut diferite intentii .. ..Ma umflu de ras sincer ... Link spre comentariu
Vizitator brainiac Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Recomand user-ii: vdrapaca, il_diavol, YO4ROV, Ionelc, Robitzu... cumpărători serioşi, de încredere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum