Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

andreigrgDe multe ori este bine sa nu respecti regula primului cumparator ci mai degraba sa-l testezidaca nu vrei sa te trezesti cu surpriza de a pierde pe un altul mult mai hotarat si serios.Ehe....daca ma uitam numai un pic la aceasta rubrica constatam ca este recidivist.

Link spre comentariu

In decursul timpului am cumparat/vandut urmatorilor useri si pot spune ca sunt de nota 11+ indifferent ce calitate au avut(vanzatori/cumparatori/colaboratori):

vlad mihai; GEO 53 BN; quadrall; doru3160; vcdec; pop_ady44; diaconu marcel; dan cod; sorteh; sofian; shambala; tye; vifcor; radu42; ionu7z1992; mystery; zerro; dj_italo2001; florianos; iora; posibil/cu siguranta sa fi uitat pe careva, de aceea imi cer iertare fata de acestia.

Link spre comentariu
NU recomand userul "Boxeru11".Cand vine vorba de prezentat marfa foto sau video,iti da poze de pe net care nici nu seamana si cand sa iti prezinte video o da la intors ca ii cade netu si nu poate face upload si etc.... Abia astept sa vina cu comentarii...Deci NU faceti tranzactii cu acest "om". :2loser:
Link spre comentariu

recomand pe userul costyy86 colet ambalat excelent si marfa de calitate

a fost o placere sa fac afaceri cu dvs

Multumesc, si eu va recomand...user foarte serios..si eu sper sa mai colaboram.....
Link spre comentariu

NU recomand userul "Boxeru11".Cand vine vorba de prezentat marfa foto sau video,iti da poze de pe net care nici nu seamana si cand sa iti prezinte video o da la intors ca ii cade netu si nu poate face upload si etc.... Abia astept sa vina cu comentarii...Deci NU faceti tranzactii cu acest "om". :2loser:

Poate si tie ...ca si mie ti sa parut prea frumos sa fie adevarat .. La mine a fost si frumos si adevarat .Cumparati cu verificare colet ..va scoateti bani oricum ..le da mult mai ieftin..

Eu am cumparat de la el ... Initial am fost interesat de hdd.. Dar mam ales cu mai multe chesti bune la pret de nimic... am luat un galaxi s2 la 400 lei ,perfecta stare (insa fara acesori originale) In loc de acel wd Caviar blue care erea deja ,am primit un Caviar Black de 1 tb la 200 lei .. Iar health testul a iesit perfect ... Nici mie nu mia trimis poze ..dar am cumparat cu verificare colet pe banii mei ... nu stiu cum face de unde le ia ..dar are niste preturi ..de ma doare mintea... Faza cu pozele prezentatu pare aiurea ... ori nu are chef sa o puna , ori cine stie care sunt sursele de provenienta a marfi :ras: icon_toilet 666 :laughing3:

Link spre comentariu

Cand prezinti ceva vi cu poze sa vada clientu ce cumpara....nu imi spui ca imi faci poze si video si cand e vorba de vazut : pai sa vezi ca nu merge netu ... ba ca nu am aparat... Dar telefoanele alea au o camera decenta.Cel putin iphone`ul.Putea face poze si video cu el ! Lenea si vrajeala ii mare.Nici eu nu sunt de ieri si nici nu am picat de pe tablou.Asa ca fuckoff cu looseri dinastia!

Link spre comentariu

Cand prezinti ceva vi cu poze sa vada clientu ce cumpara....nu imi spui ca imi faci poze si video si cand e vorba de vazut : pai sa vezi ca nu merge netu ... ba ca nu am aparat... Dar telefoanele alea au o camera decenta.Cel putin iphone`ul.Putea face poze si video cu el ! Lenea si vrajeala ii mare.Nici eu nu sunt de ieri si nici nu am picat de pe tablou.Asa ca fuckoff cu looseri dinastia!

Asa mia zis si mie :ras: Creca navea nici baterie ... au asteptat aia de la urgent curier dupa mine 2 minute pana sa inceapa sa incarce telefonu .... :ciuda: Cat faza cu pozele .. asa mia zis si mie ca nare cu ce si ca telefoanele sunt descarcate si ambalate ... Ia fost lene sa le scoata ... Dar oricum per-ansamblu , cu verificare colet de ce sa nu iau ... Si repet , eu cel putin am fost foarte multumit de marfa, pretul infim ... El a zis ca are un amanet , si mai pune din cand in cand produse pe care nu le vinde in amanet pe forum .. :ras: Mia aratat o poza cu depozitu (o avea facuta mai demult ) erea plin de telefoane sigilate in cutii si pc-uri dezmembrate . :nebun:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări