Vizitator Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 multumesc lui RoadRunner941 pentru promptitudine,recomand Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 recomand inca o data pe @ diconu marcel (marfa ambalata anti tanc + bonus) precum si o prima tranzactie cu userul @ eptb marfa ambalata ireprosabil si conform descrierii Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 recomand si eu pe diaconu marcel si vcdec (multe bonuri pe langa cele stabilite) Link spre comentariu
Juice Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 recomand userul"ggi" ! Link spre comentariu
invest20042001 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Diaconu Marcel. Am cumparat 10 potentiometri aproape gratuit si in pachet am gasit 11.Asadar, nota 11 Respect! Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 tot 11 si la mine au fost , 10 cumparati + 1 bonus Link spre comentariu
Terry34 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Recomand userul Kuki pentru promptitudine si bonusuri efectuate chiar si in cadrul unui schimb ! Link spre comentariu
kari Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Domnu @costinium6 Un Adevarat Om A trimis un rotor Nou pentru BWS 230 Pe cheltuiala proprie gratis ...Un mare Plus de la mine! Link spre comentariu
VARAIN75 Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Recomand si eu sus si tare pe vcdec. Preturi bune, reduceri, cadouri si componente bine ambalate si asa cum au fost promise. Link spre comentariu
sisu Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 nota 10 ptr dnul FLOK_E_AICI.user de incredere Link spre comentariu
icamaster Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Domnul nicumicu47 mi-a trimis niste sarma de bobinaj, un om adevarat. Am cumparat de la el in trecut si un transformator. Recomand!!! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Recomand "johnny79" si "iora"-colaborare impecabila-toate cele bune. Link spre comentariu
grabiel Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Il "pomenesc" si eu aici (nu cred ca mai e cazul) pe pop_ady44, i-am trimis un proc. fara ramburs, l-a testat si mi-a trimis banii dupa teste. Link spre comentariu
corneillus Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 as vrea sa recomand si eu userul brainiac, l-am rugat sa imi trimita niste tranzistori tintr-un etaj final, si mi-a trimis etajul final intreg, inclusiv radiatorul, bine ambalate si fara ramburs... urmeaza sa ii trimit contravaloarea. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Eu deasemenea recomand,userul" Diaconu Marcel".Prompt si cu bonusuri generoase.Deasemenea recomand userul "vc dec"promp si dispus la negocieri.Am cumparat o punte LC ambalata foarte bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum