Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

recomand userul imre beres cu care am avut mai multe mici afaceri\schimburiare un vin exceptional,a ales niste trafuri de la mine si mia trimis 13 litrii de vinvedeti ca mai are vreo 200 litrii de vin si vreo 50 litrii de palinca

Link spre comentariu

Mersi Shamanule :da . Intr-adevar am avut niste schimburi favorabile reciproce. Sper ca mai vom avea parte de astea si in viitor.

Insa acum vreau sa propun un user foarte serios, vanzator excelent, numai cuvinte de laude in acest sens despre... vcdec.

Link spre comentariu

recomand userul romicap,matrixu,vcdec,pisica matache,nicumicu47,fluffy37 si poate mai sunt pe care i-am omis

O mare recomandare pentru omul si marfa lui pop_ady44, schimb foarte avantajos !!! :aplauze :aplauze :aplauze
Link spre comentariu

...... Insa acum vreau sa propun un user foarte serios, vanzator excelent, numai cuvinte de laude in acest sens despre... vcdec....

...subscriu si eu inca odata la ce a scris userul @dl. imreberes....fata de dl user @vcdec. Toata stima!!! :aplauze
Link spre comentariu

Vanzari -cumparari fara probleme, Useri de incredere in decurs de 1-2 ani Fluffy, Diaconu Marcel,Pisica Matache,Pop Ady,Nanocipsi inca cel putin atitea care nu-mi vin in minte momentan, deci se poate!

Link spre comentariu

recomand si eu toti cei vreo 10-15 useri cu care am tranzactionat aici pe forum aparaturi electrice si nu numai. Cum ii cheama nu mai stiu dar imi amintesc de imre beres, de jakab din transilvania, de cineva din calarasi , de vera, de marian, de inca cineva moderator parca si inca cineva din brasov care a luat carcase pt modemuri 56k, de cibiliu. Toti au ridicat coletele si au fost multumiti ce ce am pus in ele. Am pus obiecte din poze. Unii au cumparat radiatoare, altul procesor si front usb, altii centrograf, altii potentiometre, altul motoru si condensator mare, altii contactoare si galvanometre mici ca mai am 2 mari, altii radio si carti electrice, leduri, butoane, intrerupatoare, tuburi de descarcare, hardiscuri rele, disketa, carti de telefonus, cablu. Daca e vre-unul nemultumit sau eu nemultumit de vreunul nu stiu unde vom posta ca sa nu fim off topic. Mai am o gramada de obiecte, daca vreti ma puteti contacta in continuare.Un domn din oras a rezervat odata potentiometre si a tot amanat pana nu i le-am mai dat ca mi le-au cerut altii. Userul semnalnecu s-o suparat tare ca i-am zis ca un cunoscut de al meu doar din vedere are un laptop pentium 1. Si cum ziceam s-a suparat semnalnec ca nu i l-am cumparat sa-l revand lui, desi eu i-am zis ca nu fac intermedieri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări