imreberes Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Recomand zarra68 si SemnalMec. Useri seriosi , ii recomand. Link spre comentariu
shaman Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 recomand userul imre beres cu care am avut mai multe mici afaceri\schimburiare un vin exceptional,a ales niste trafuri de la mine si mia trimis 13 litrii de vinvedeti ca mai are vreo 200 litrii de vin si vreo 50 litrii de palinca Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Mersi Shamanule . Intr-adevar am avut niste schimburi favorabile reciproce. Sper ca mai vom avea parte de astea si in viitor. Insa acum vreau sa propun un user foarte serios, vanzator excelent, numai cuvinte de laude in acest sens despre... vcdec. Link spre comentariu
vcdec Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 recomand userul romicap,matrixu,vcdec,pisica matache,nicumicu47,fluffy37 si poate mai sunt pe care i-am omisO mare recomandare pentru omul si marfa lui pop_ady44, schimb foarte avantajos !!! Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 ...... Insa acum vreau sa propun un user foarte serios, vanzator excelent, numai cuvinte de laude in acest sens despre... vcdec.......subscriu si eu inca odata la ce a scris userul @dl. imreberes....fata de dl user @vcdec. Toata stima!!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Recomand userul "lebensborn62"! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Il recomand pe Anarky99 Link spre comentariu
Anarky99 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Multumesc Dr.L, de asemenea nota 10 si pentru tine. Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Tranzactie efectuata cu succes cu colegul ggi Link spre comentariu
kari Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Vanzari -cumparari fara probleme, Useri de incredere in decurs de 1-2 ani Fluffy, Diaconu Marcel,Pisica Matache,Pop Ady,Nanocipsi inca cel putin atitea care nu-mi vin in minte momentan, deci se poate! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 multumesc acelas lucru pot spune si eu despre tine mult respect celor cinstiti si de omenie Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 RECOMAND userul @costas srl...un domn de nota 10.Un free-UP din partea mea .....merita Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 recomand si eu toti cei vreo 10-15 useri cu care am tranzactionat aici pe forum aparaturi electrice si nu numai. Cum ii cheama nu mai stiu dar imi amintesc de imre beres, de jakab din transilvania, de cineva din calarasi , de vera, de marian, de inca cineva moderator parca si inca cineva din brasov care a luat carcase pt modemuri 56k, de cibiliu. Toti au ridicat coletele si au fost multumiti ce ce am pus in ele. Am pus obiecte din poze. Unii au cumparat radiatoare, altul procesor si front usb, altii centrograf, altii potentiometre, altul motoru si condensator mare, altii contactoare si galvanometre mici ca mai am 2 mari, altii radio si carti electrice, leduri, butoane, intrerupatoare, tuburi de descarcare, hardiscuri rele, disketa, carti de telefonus, cablu. Daca e vre-unul nemultumit sau eu nemultumit de vreunul nu stiu unde vom posta ca sa nu fim off topic. Mai am o gramada de obiecte, daca vreti ma puteti contacta in continuare.Un domn din oras a rezervat odata potentiometre si a tot amanat pana nu i le-am mai dat ca mi le-au cerut altii. Userul semnalnecu s-o suparat tare ca i-am zis ca un cunoscut de al meu doar din vedere are un laptop pentium 1. Si cum ziceam s-a suparat semnalnec ca nu i l-am cumparat sa-l revand lui, desi eu i-am zis ca nu fac intermedieri Link spre comentariu
kiras Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Respect pentru userul ''albasete'',care m-a ajutat cu un transformator! Recomand,user serios! Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Multumesc ! Asemenea si despre userul "kiras". Promt si la obiect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum