Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Eu as vrea sa recomand pe userul VERA, care s-a oferit sa-mi ridice un pachet de la Bucuresti, i-a platit vanzatorului, l-a impachetat "a la carte" si mi-a trimis. Numai cuvinte de laude pot sa-i aduc acestui OM.

Link spre comentariu

Feriti-va de userul "mister_mihai" care are si alte conturi precum "tukulie" si poarta numele de Cercel Marius Cristian din Alexandria. E un nenorocit ce-si bate joc de colegii de pe forum.cercel_mariuss e ID-u' lui de mess.

cu individul asta am avut si eu de a face. a avut in topic o placa video ati radeon de 256mb si un dvd rom la 50 lei cu transport inclus. am primit coletul, dar in schimbul placii care a zis ca o are in topic am primit o placa video geforce mx440 care culmea, era defecta. dvd-rom-ul nici macar nu m-am obosit sa il incerc. ps - sunt curios ce sistem a luat colegul de la el de zicea ca ii zboara windows 7 pe el. poate ne pune si niste poze sau chiar un video cand "zboara" pc-ul .
Tocmai mi-a venit si mie un colet neridicat de la posta de userul tukulie, asa ca... atentie pe viitor
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări