Dr.L Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Recomand sergiusrl. Prompt si serios! Link spre comentariu
imreberes Postat Decembrie 24, 2012 Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Vreau sa recomand userul babic2005, care nu numai ca mi-a oferit o donatie, dar si transportul a fost platit de el. Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Nominalizez si eu pe @Dr.L ca fiind un om cat se poate de serios si prompt. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Soringt si vcdec,promti si seriosi. Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Recomand user-ul<< nicumicu47>>.I-am donat componente , cu plata transportului.L-a platit mai mult decat trebuia(transportul).Multumesc !!! Link spre comentariu
Windows Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Recomand userii pusu si techs. La multi ani!!! Link spre comentariu
ionroata Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Recomand userii florinangeru si JQ, vanzatori seriosi. Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Cu toata stima recomand userul Gabriele...Baiat de caractersi nu numai! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 recomand userul romicap,matrixu,vcdec,pisica matache,nicumicu47,fluffy37 si poate mai sunt pe care i-am omis Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Eu as vrea sa recomand pe userul VERA, care s-a oferit sa-mi ridice un pachet de la Bucuresti, i-a platit vanzatorului, l-a impachetat "a la carte" si mi-a trimis. Numai cuvinte de laude pot sa-i aduc acestui OM. Link spre comentariu
bolek Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Numai de bine, em2006deejay2k1xatrix2006kosmin227vcdec Link spre comentariu
Windows Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Recomand userul FLOK_E_AICI Link spre comentariu
grabiel Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Feriti-va de userul "mister_mihai" care are si alte conturi precum "tukulie" si poarta numele de Cercel Marius Cristian din Alexandria. E un nenorocit ce-si bate joc de colegii de pe forum.cercel_mariuss e ID-u' lui de mess.cu individul asta am avut si eu de a face. a avut in topic o placa video ati radeon de 256mb si un dvd rom la 50 lei cu transport inclus. am primit coletul, dar in schimbul placii care a zis ca o are in topic am primit o placa video geforce mx440 care culmea, era defecta. dvd-rom-ul nici macar nu m-am obosit sa il incerc. ps - sunt curios ce sistem a luat colegul de la el de zicea ca ii zboara windows 7 pe el. poate ne pune si niste poze sau chiar un video cand "zboara" pc-ul .Tocmai mi-a venit si mie un colet neridicat de la posta de userul tukulie, asa ca... atentie pe viitor Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Il recomand pe domnul Imre Beres.Vanzator serios,cooperant si de treaba ! Multumiri !! Link spre comentariu
ionroata Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Recomand user-ul babic2005 care mi-a trimis un colet donatie platind dumnealui transportul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum