indy666 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Recomand userul zare. Tranzactie reusita, sunt super multumit de produsul primit!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Ohhh, da fraier mai sint ....ma chinui sa deschid ochii unora ! Stefan94stefan tzepuieste-i pe toti frate ,macar sa nu fiu eu cel mai fraier ...! Ai liber de la mine !draga domn, ca e oleca smecheras omul se vede de reactia lui dar ca sa il dai drept tepar trebuie sa il dovedesti nu simple vorbe asa pot scrie si eu despre orice user de pe forum Link spre comentariu
Zerro Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Recomand userul EL-GABRY. Tranzactie a decurs normal, produs conform descrierii. Link spre comentariu
EL-GABRY Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Multumesc si eu pentru increderea acordata de a-mi vira banutii in avans pe card!Inca mai exista speranta ca se pot face tranzactii corecte, bazate pe incredere si respect reciproc... Link spre comentariu
a_sorien Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Traim in Romania . Daca vezi un om pe strada "batut" e mai bine sa-l lasi sa zaca sau sa moara...!Daca il ajuti si nu ai dovezi , si s-ar putea sa iesi tap ispasitor , cum patesc eu acuma . So , pentru mine subiectul e inchis , fiecare trebuie sa se loveasca ca apoi sa tzipe . Eu doar am dat alarma , dar am luat doar bolovani in cap ...pentru ce..?! Ca am descoperit un "om de nimic"..?! Zau nu merit asta...dar o sa-mi fie invatatura de minte..! Link spre comentariu
Windows Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Vanzatori seriosi PINTI si diaconu marcel. ii recomad. Link spre comentariu
Matrixu Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Toata stima si pentru userul "FLOK_E_AICI". Am facut un schimb si totul a decurs OK si in plus, inainte de a expedia produsul, mi-a trimis poze reale si mi-a explicat in detaliu starea produsului ce urma sa mi-l trimita. Toata stima. Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Recomand user-ul <>,cumparator de incredere.Ii multumesc !!!! Link spre comentariu
cristian_98 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Tot respectul pentru userul albasete si dorian 70, TIN.Niste colegi super ok, seriosi, de incredere. Link spre comentariu
Vizitator urbanx Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Recomand "wally_gatter" Link spre comentariu
grabiel Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Colaborare impecabila cu userul tiberiu2006 si pop_ady44, recomand... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Colaborare impecabila cu userul tiberiu2006 si pop_ady44, recomand... pot sa spun acelas lucru despre@gabriel si despre devas_india oameni de incredere si promti recomand Link spre comentariu
ionroata Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Useri cu care am colaborat f.bine pentru vinzari sau cumparari : electronman59, diconu marcel, viopa, radu53, victorita, atupi, stefan94stefan, fluffy37, paulcrs, pastilaa, spaciolito, imreberes.Si mai sunt citiva, sper sa nu se supere ca nu i-am mentionat. Link spre comentariu
devdas_india Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Colaborare impecabila cu userul tiberiu2006 si pop_ady44, recomand... : pot sa spun acelas lucru despre@gabriel si despre devas_india oameni de incredere si promti recomand ma bucur ca , am putut fi de folos , iti urez sarbatori fericite tie si celor dp ,forum , ,cu mesajul :smt103: Link spre comentariu
devdas_india Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 sa vina mosul cu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum