Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Ohhh, da fraier mai sint ....ma chinui sa deschid ochii unora ! Stefan94stefan tzepuieste-i pe toti frate ,macar sa nu fiu eu cel mai fraier ...! Ai liber de la mine !

draga domn, ca e oleca smecheras omul se vede de reactia lui dar ca sa il dai drept tepar trebuie sa il dovedesti nu simple vorbe asa pot scrie si eu despre orice user de pe forum
Link spre comentariu

Traim in Romania . Daca vezi un om pe strada "batut" e mai bine sa-l lasi sa zaca sau sa moara...!Daca il ajuti si nu ai dovezi , si s-ar putea sa iesi tap ispasitor , cum patesc eu acuma . So , pentru mine subiectul e inchis , fiecare trebuie sa se loveasca ca apoi sa tzipe . Eu doar am dat alarma , dar am luat doar bolovani in cap ...pentru ce..?! Ca am descoperit un "om de nimic"..?! Zau nu merit asta...dar o sa-mi fie invatatura de minte..!

Link spre comentariu

Toata stima si pentru userul "FLOK_E_AICI". Am facut un schimb si totul a decurs OK si in plus, inainte de a expedia produsul, mi-a trimis poze reale si mi-a explicat in detaliu starea produsului ce urma sa mi-l trimita. Toata stima.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Useri cu care am colaborat f.bine pentru vinzari sau cumparari : electronman59, diconu marcel, viopa, radu53, victorita, atupi, stefan94stefan, fluffy37, paulcrs, pastilaa, spaciolito, imreberes.Si mai sunt citiva, sper sa nu se supere ca nu i-am mentionat.

Link spre comentariu

Colaborare impecabila cu userul tiberiu2006 si pop_ady44, recomand... :aplauze : :aplauze

pot sa spun acelas lucru despre@gabriel si despre devas_india oameni de incredere si promti recomand :101
ma bucur ca , am putut fi de folos , iti urez sarbatori fericite tie si celor dp ,forum , ,cu mesajul :101 :smt103:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări