Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Aveti grija cu userul "stefan94stefan" !

"a_sorien" mi-a deschis ochii.Cred ca are si el ceva de spus :)

Deci ca sa explicam treaba sa inteleaga toata lumea :

Este vorba de un schimb in care domnul Juice mi-a trimis Amplif Dicra Soundy 2004 si eu un telefon Samsung I600

Asta este descrierea aparatului : ,, un amplificator vintage,care are si 2 boxe in capac.Puterea nu o stiu,dar o aproximez la 2x10 w.Merge atat pe 220 cat si pe baterii.Pentru varsta lui arata ireprosabil.Are volum separat,bass si inalte,maner de transport.Capacul de deasupra se desface in 2 si rezulta 2 boxe.Intrarea ii pe mufa Din5.Merge fara probleme. "

Ce am primit eu este un amplificator cu condensatori desfacuti prin el pot confirma cu poze , si iam spus userului fara suparare il returnez inapoi si uitati mesaj ce am primit ca raspuns !!

Posted Image

Link spre comentariu

pune poze sa vedem si noi ... sa vedem fata de cele din vanzarile mele,cum arata acum !Apropo,coletul a zis ca il trimite joi si l`a pus abia astazi !Mi`a aratat factura,iar pe stampila era trecuta data de azi !

Link spre comentariu

o poza cu aparatul ar fi binevenita in cazul asta

Uitati poze domnule Adi , se vede cum sta treaba,nu sunt prea clare din cauza telefonului,dar se vad 2 condensatori unul pe platforma de plastic,si celalalt pe placa electronica care nu sunt conectati la nimnic si traful ce este prins doar intr-o parte si surubelul langa,asa l-am gasit ! http://postimage.org/image/huo9hrjrv/http://postimage.org/image/5vcrage6z/http://postimage.org/image/69e3a1yaj/http://postimage.org/image/ddvwj35jv/http://postimage.org/image/59nsecj4r/
Link spre comentariu

io totus v-as recomanda o impacare cumva io nu am nimic cu nici unu dar nu este frumos sa va certati totus nu mai bine treceti doi la bodega si va paruiti acolo nu poluati un topic care este cu totu pentru alte povesti

Link spre comentariu

pune poze sa vedem si noi ... sa vedem fata de cele din vanzarile mele,cum arata acum !Apropo,coletul a zis ca il trimite joi si l`a pus abia astazi !Mi`a aratat factura,iar pe stampila era trecuta data de azi !

Da am asteptat sa vad si eu ce imi trimiti si coletul l-am pus cand am ridicat pe al tau ,asa ca nu am stiut ce se afla in coletul tau pana nu am ajuns sa il deschid !
Link spre comentariu

1.NU sunt unicul proprietar al acelui amplif2.NU a fost defacut de mine niciodata3.NU ti l`am trimis spart,distrus,rupt spune`i cum vrei4.NU sunt de vina pentru metodele de trasport5.NU vreau sa ma cert cu nimeni mai ales cu tine pentru 2 fiare 6.Daca eram neserios,iti trimiteam cutia goala sau poate cu 2 servetele sa iti stergi lacrimile.7.Cu userii pe care i`am recomandat aici,am facut schimburi fara probleme!8.Esti si mincinos pe deasupra.Imi spui ca il trimiti joi si ca pe marti sau miercuri imi ajunge coletul ca aia de la tine de la posta sunt neseriosi si ajunge coletul cu intarziere.Tu abia azi l-ai pus !!! Uite cine e neserios ;).Ce sa ma astept sa fie in colet ?Fornetti?Wsm :-jAm terminat ce am avut de spus,nu am sa mai intervin ca nu am de ce!O seara placuta tuturor !

Link spre comentariu

Oricum coletul il vei primi inapoi cu amplificatorul ! nu ma intereseaza ,ca ai amenintat ca nu il ridici este problema ta ! treaba cu posta am vrut sa il pun de joi dar am asteptat sa vad ce primesc nu prea am avut incredere de la inceput ,crede-ma ca nu esti singuru pe forumu asta cu care m-am intalnit si am facut schimburi sau prin posta si asta pot sa o confirme multi de aici !!! Gata deja topicul a ajuns cu totul altcevaSi tu de ce nu ai specificat ca nu era functional amplificatorul,faza cu cablul si cei 5 pini se face chiar daca nu este functional,pt ca doar desfaceai capacul si te uitai cum sunt puse cele 3 fire stanga dreapta si masa ...!

Link spre comentariu
Vizitator vyk2

Asa patesti daca nu ceri mai multe amanunte despre obiectul cumparat.Trebuia sa ceri foto cu interiorul aparatului si,poate,un mic filmulet cu el cum scotea cei 10w.Insa daca erai mai atent la difuzoarele din foto iti dadeai usor seama ca nu au mai mult de 3-4w(sper sa nu gresesc).Sant patit in acest sens in care vanzatorul a zis ca nu a umblat in el,si eunu am mai cerut poze cu interiorul.Aparatul era varza ininterior insa intr-un final m-am inteles amiabil cu vanzatorul si totul a fost dat uitarii.Deh...asta-i viata!

Link spre comentariu

Confirm .....userul " stefan94stefan " e un tzepar , dar afara de asta, e un micinos fara scrupule pe fata . Poate parea fantezie ce spun eu aici , dar pana nu o sa va ardeti ...nu credeti....! Omul e asa cu siguranta si in viata de zi cu zi...! Ceea ce e mai dureros e ca adminii nu reactioneaza in nici un fel daca e reclamat un user tzepar , ba din contra ...!Eu am toate "convorbirile cu acest user si pot demonstra fara echivoc ...ca omul este certat cu bunul simt si ceea ce se numeste " fair play" . Sunt insa sigur ca pana la urma o sa-si gaseasca nasu...macar pe acest site..!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări