Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

Poate se uita si vvre-un moderator poate chiar admin.De ce nu se face si sectiune cu userii neseriosi?vad ca, cei neseriosi trag tepe bine merci, nu l-i se dezactiveaza contul sau alte penalitati, cum se intampla pe alte forumuri.Culmea cei care trag teapa (pe romaneste) vand in continuare si mai au si gura mare!ceea ce am scris nu are legatura cu cei de mai sus in mod special, ci in general!este rusinos sa iei pacaleala, sa fii persiflat, luat de fraier si sa nu poti avertiza pe altii.observ ca sunt useri si cu numar mare de posturi care mai calca pe bec, ce sa mai zic de cei noi inscrisi!Multumesc!

Link spre comentariu

Recomand userii: techs, ExtremeEdition si asyx.

O mentiune speciala pt. asxy: desi costul de transport al coletului

a fost mai mare decat s-a anticipat, a suportat din buzunar diferenta. Un om de onoare !

Link spre comentariu

Nu stiu daca mai are rost topicul acesta, care se supraaglomereaza de laudarosenii. Daca eu il laud pe Gheo, maine ma lauda si el tot aici...!!!Si uite asa se umple de pagini aiurea. Daca dorim sa vadem, daca "X" are sau nu are poze la panoul de onoare, nici drecu nu citeste tot ce s-a scris aici.Mai important ar fi, o lista cu cei neseriosi, unde cei ce au experiente cu asemenea useri, sa le adauge numele.Ce-i aici, seamna cu pomenirile la popa. :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator storm4it

Buna seara, as dori sa Recomand pe utilizatorul SLOOP, ca fiind un mare nesimtit! i am trimis un harddisk perfect functional, si acum primesc mesaj pe privat ca nu e bun ca are bad-uri! probabil asa se imbogatesc unii, fac reclama proasta si ca apoi sa trimita inapoi hdd-uri defecte sa mai si primeasca banii inapoi!! nu recomand!!!Auzi la el: ca daca am citit mesajele lui si nu i am raspuns atunci pe moment sunt tepar! sa ti fie rusine!!!!

Link spre comentariu
Vizitator storm4it

am mai trimis si m am intalnit personal cu multi de pe acest forum, chiar si alte hdd-uri, si pana la acest individ nu am avut plangeri!! Nu l recomand ca fiind un om serios, evitati afacerile cu el!!!

Link spre comentariu

RAILEANU FLORIN ma pune sai trimit coletul la posta si acum vine ca aia de la strada sa zica ca nu sant serios pai de ce nu sant serios ca am trimis un colet si nu vrei sal mai ridici la mesaje nu pot raspunde instantaneu cum vrei tu mai sant si plecat de la pc da nui bai platesc si returul tot eu mare treaba 24 lei sal puineti pe asta sa va plateasca in avans avea nr. de telefon si putea sa ma sune sa nu mai trimit dupa ce am trimis zice ca nu mai vrea

mai este putin si vin sarbatorile TARANUL TOT TARAN ESTE si de sarbatori tiam zis ca iau coletul dar daca esti prost din nastere treaba ta daca ai postat aici ce ai rezolvat un rahat cer celor care au primit colete de la mine si celor care au trimes colete la mine sa vorbeasca despre mine daca sunt serios sau ne serios nu sunt obligati sa vorbeasca
Link spre comentariu

Buna seara, as dori sa Recomand pe utilizatorul SLOOP, ca fiind un mare nesimtit! spam trimis un harddisk perfect functional, si acum primesc mesaj pe privat ca nu e bun ca are bad-uri! probabil asa se imbogatesc unii, fac reclama proasta si ca apoi sa trimita inapoi hdd-uri defecte sa mai si primeasca banii inapoi!!

de parca nu sunt poze in anuntul tau in care se vede hardul, serii si tot ce e pe el, hai sa vorbim asa de drag, cum dracu sa iti trimit altul ? asta iarasi e vraja de 2 lei, offf... nu pot sa cred ca AM ACORDAT INCEREDERE unui aftfel de om

nu recomand!!!Auzi la el: ca daca am citit mesajele lui si nu spam raspuns atunci pe moment sunt tepar! sa ti fie rusine!!!!

sa nu raspunzi o zi intreaga (eu stiu ca l-ai citit fiindca era normal sa astept un raspun cat mai rapid) e cel putin nesimtire, daca nu teapa clara.

am mai trimis si m am intalnit personal cu multi de pe acest forum, chiar si alte hdd-uri, si pana la acest individ nu am avut plangeri!!

Da, vina ta e imposibil sa fie nu? Chiar si cand e clar demonstrata?

Nu l recomand ca fiind un om serios, evitati afacerile cu el!!!

da, rog toti teparii sa evite afacerile cu mine, nu de alta dar nu imi place sa ma las pacalit.

LE: PANA UNA ALTA DOAR FACI GURA CA TIGANU PRINS LA FURAT IN PIATA SI ATA INCA DE LA BUN INCEPUT CEEA CE SE PRACTICA IN LUMEA TEPARILOR, NU ADUCI NICI UN ARGUMENT IN FAVOAREA TA, CE SA ZIC, INTALNESTI TOT FELUL DE OAMENI, IMI PARE RAU DE ACEST FORUM FIINDCA A DEVENIT LA FEL CA CELELALTE, UN LOC NESIGUR, DE UNDE NU SE MAI POATE CUMPARA NIMIC, ASA CA POT SA MA RISC LINISTIT PE OKAZII LA USERI CU 0 CA TOT PE ACOLO MA INVART.

Da, se vede clar mai jos ce tepar de om sunt, daca cineva la hardul ala cu 1700 de sectoare realocate in smart (dupa "doar" 116 gasite la scanare si asta in peste 30minute) imi spune ca a fost bun...

adica na rog pe cine se pricepe sa evalueze acest hard, care are 1700 de sectoare cu probleme in smart (Desi la scanare erau doar 116 in momentul respectiv) este un hard bun.

culmea e ca hotul tipa hotul, ma acuzi pe mine ca vreau sa scot bani, nu vad de unde as scoate de unde profit eu mai exact ? mai degraba tu ai scos de pe mine niste bani necinsititi avand in vedere faptele clare.

legat de mesajele se vade cand sunt citite (dispar din folder-ul expediate) iar faptul ca ai citit primul mesaj si nu ai raspuns decat dupa ce ti l-am trimis pe al 2-lea a 2-a zi inseamna doar pentru mine in primul rand nesimtire, in al 2-lea rand teapa.

pana acum doar ma acuzi pe mine (de ce nu imi e clar, poate ca am cumparat ceva defect si nu am tacut din gura sau cum?).

puteai mai bine sa spui ca nu l-ai testat sau altceva, dar tu preferi sa MINTI CU NERUSINARE sa imi spui ca ai instalat si rulat windows pe un asemenea hard plin de erori,

CAND EU AM PUS DOVEZI CLARE, NU VORBE, DIN CARE REIESE CA E IMPOSIBIL ASA CEVA.

Later edit: e curios faptul ca de cand am postat pe forum ce s-a intamplat raspunzi foarte repede la mesaje. Totusi un raspuns care sa tina cont de dovzile clare puse de mine nu exista, numai vorbarie de 2 lei, si tampenii maneliste cum ca nu te fac pe tine 70 lei

rog cei care se pricep la harduri sa evalueze status-ul hardului, si sa isi dea cu parerea daca mai e cazul.

ideea e ca si daca dadeau de paman cu coletul, erorile NU AVEAU CUM SA FIE IN SMART PANA CAND NU SE AJUNGEA LA SECTOARELE RESPECTIVE CU SCANAREA, CONCLUZIA FIIND SIMPLA: ERAU ACOLO DE AL INCEPUT.

viewtopic.php?f=59&t=131945

Daca si asta e hard bun...

Hai sa fim seriosi imi spui ca l-ai formatat si folosit dar el are peste 1700 de sectoare realocate cu inca 160 in curs asta din start pana sa il scanez.

La scanat sta pana imbatranesti peste 30min pt primii 3gb.

In concluzie NU CUMPARATI decat cu proba la fata locului

Comprtamentul e unul tipic de tepar, adica citeste mesajele si nu raspunde.

Bafta la pacalit!

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări