costyy86 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Recomand userul silicipi, cumparator foarte serios.... Link spre comentariu
Vizitator Tyu2000 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 recomand userul soringt ,prompt si serios, totul a fost in regula. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Recomand userul TaSeH, este foarte serios si are muulllttee lampi :daNota 10 de la mine! Link spre comentariu
Vizitator electrom Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 RAILEANU FLORIN ma pune sai trimit coletul la posta si acum vine ca aia de la strada sa zica ca nu sant serios pai de ce nu sant serios ca am trimis un colet si nu vrei sal mai ridici la mesaje nu pot raspunde instantaneu cum vrei tu mai sant si plecat de la pc da nui bai platesc si returul tot eu mare treaba 24 lei sal puineti pe asta sa va plateasca in avans avea nr. de telefon si putea sa ma sune sa nu mai trimit dupa ce am trimis zice ca nu mai vrea Link spre comentariu
valica Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Colaborare excelenta, oameni de nota 10 : Taseh, luk9900, SniperGogu, vera, radu42, yo9dl, yo2mhj, ionutz1971, sper ca nu am omis pe careva. Link spre comentariu
Vizitator electrom Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 userului IONROATA iam trimis un tuner SANSUI toaate bune si frumoase astazi DUPA 2 SAPTAMANI zice ca tunerul prinde toate posturile dar nu ai arede un led motiv pentru care vrea sa returneze coletul Intrebat de ce asa tarziu dupa 2 saptamani dumnealui invoca motivul ca a lucrat si nu a avut timp sal probeze eu cred ca in 2 saptamani se gasesc in primle 1-2 zile de la ridicarea coletului cateva minute sa probeze un tuner probail lucreaza 24 din 24 va spun eu nu a gasit client 2 saptamani sal vanda si acum sa gandit el sa mi zica domnule nu arde un led al trimit inapoi Link spre comentariu
ionroata Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Pun aici raspunsul meu dat in topicul : viewtopic.php?f=59&t=132924 Am sa raspund prin afisarea mesajelor purtate astazi cu user-ul electrom (a se citi de jos in sus): Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Primite problema se rezolva la 1-2 zile nu dupa 2 saptamani in mod public uitate in noul tau topic ce postez si sa ne judece altii Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 2:03 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Mesaje trimise electrom scrie: problema este rezolvata ne mutam in public nu a spus nimeni ca este nou dar functional este fara cusur mergea totul pe el tot ce am vandut pe acest forum daca au avut probleme am scris in topic am avut 2 monitoare care functionau perfect cu toate ca puteam sa tac am scris ca am schimbat cate 2 condensatori pe placile sursa ai venit dupa 2 saptamani cred ca este prea tarziu pentru reclamatii Nu prea inteleg ce vrei sa spui cu mutarea in public. Asa e, nici nu ma asteptam sa fie nou (stiam ca e folosit cind l-am vrut) ci doar "perfect functional". ceea ce nu e. Asa ca sper ca pina la urma sa rezolvam problema. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:57 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Primite problema este rezolvata ne mutam in public nu a spus nimeni ca este nou dar functional este fara cusur mergea totul pe el tot ce am vandut pe acest forum daca au avut probleme am scris in topic am avut 2 monitoare care functionau perfect cu toate ca puteam sa tac am scris ca am schimbat cate 2 condensatori pe placile sursa ai venit dupa 2 saptamani cred ca este prea tarziu pentru reclamatii Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:29 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Mesaje trimise electrom scrie: nu nu va spun eu care e treaba nu puteti sal dati mai departe si ce ati zis lasa sai spun fraierului asta ca nu arede un led sa mi iau banii inapoi cand a plecat de la mine era perfect functional cel care la ambalat este martor foarte probat si testat si dupa 2 saptamani in care nu ati gasit client veniti cu motive ieftine mari probleme am avut cu cei din neamt si pe alte site trimit un produs zice ca nu e bun sa trimit altul si pauza inapoi pe primul nul mai trimite daca ziceai imediat la 1-2 zile credeam gogoasa asa nu cred o iota Desigur, un raspuns la care ma steptam. Adica in primul mesaj ai crezut ce am spus si acum dupa vreo o ora nu mai crezi ? Te-ai consultat cu cineva intre timp ? De ce nu-mi trimiti o poza cu el din momentul probarii ? De ce nu ai spus ca e ruginit pe spate ? Si ca nici macar nu ai vrut sa-l cureti inainte de a-l trimite ? Ce clienti sa gasesc ? L-ai vazut undeva la vinzare ? Dupa acum am spus l-am cumparat pentru mine. Si dupa cum am spus (si se pare ca si tu la fel intr-un post al tau) nu am timp asa cum as vrea. Acum l-am probat, acum merge asa cum ti l-am descris in primul mesaj. Nu stiu ce probleme ai tu cu cei din Neamt, dar daca toate ar fi asa cum le descrii banuiesc ca nimeni nu ar mai face vreo reclamatie. Sper sa te gindesti serios si sa rezolvam problema. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:22 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Primite nu nu va spun eu care e treaba nu puteti sal dati mai departe si ce ati zis lasa sai spun fraierului asta ca nu arede un led sa mi iau banii inapoi cand a plecat de la mine era perfect functional cel care la ambalat este martor foarte probat si testat si dupa 2 saptamani in care nu ati gasit client veniti cu motive ieftine mari probleme am avut cu cei din neamt si pe alte site trimit un produs zice ca nu e bun sa trimit altul si pauza inapoi pe primul nul mai trimite daca ziceai imediat la 1-2 zile credeam gogoasa asa nu cred o iota Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:07 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Mesaje trimise Perfect functional e sa mearga totul pe el. Sau cumva ma insel ? Adica daca cumva nu ar afisa nimic dar posturi ar prinde tot perfect functional ar fi ? Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:42 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Primite pai si daca prinde posturile care e problema e perfect functional Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:21 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Mesaje trimise electrom scrie: la mine prindea toate posturile foarte bine diferenta aia de frecventa habar nu am cei cu ia totusi e cam ciudat sa faci acum reclamatie dupa atatea zile trimite un nr.de cont si luni ati dau banii inapoi pana atunci nu am Reclamatia vine tirziu deoarece tunerul aveam de gind sa-l folosesc la servici. Din cauza programului nu am avut timp de el deloc. Astazi e o zi in care nu plec pe teren si am reusit sa-l pun pe amplif si boxe. Posturile le prinde bine pe toate dar cu antena legata la el. Contul meu este la Bancpost: RO89BPOS81001012977RON01 Ciprian Ungureanu Cind depui banii luni sa ma anunti ca sa pot verifica. Tot luni am sa-l expediez. Transportul il platesc eu. Adresa ta o am. E cea de pe ambalajul in care a venit. Stima. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:16 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Primite la mine prindea toate posturile foarte bine diferenta aia de frecventa habar nu am cei cu ia totusi e cam ciudat sa faci acum reclamatie dupa atatea zile trimite un nr.de cont si luni ati dau banii inapoi pana atunci nu am Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:10 pm Vizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE=== Folder: Mesaje trimise Salut, Am cumparat de la tine saptamina trecuta un tuner Sansui. Astazi deabia am avut timp sa vad ce-i cu el. Am constatat ca orice as face, cu sau fara antena, ledul indicator pentru stereo nu se aprinde. Chestia e ca nu-mi pot da seama daca decodorul stereo merge sau doar led-ul e ars. Apoi frecventele mi le afiseaza cu 100khz mai sus. Exemplu : Europa FM emite la mine pe 105,1Mhz dar afisajul de pe tuner spune 105,2Mhz. Asa face la toate posturile, frecventa afisata e diferita fata de cea din realitate. Ideea e ca ai spus ca tunerul e perfect functional. Ceea ce nu e adevarat. Am achitat si banii in cont in avans asa cum am stabilit mergind pe incredere. Asa ca te rog sa-mi spui cum s-ar putea rezolva problema. In speta mi-as dori banii inapoi, cei 38 lei. Astept un raspuns. Daca doresti iti pot face si ceva poze sau chiar un video pentru a te convinge. Uite aici si un link catre mesajul tau de pe forum : viewtopic.php?f=59&t=132145&p=1136611&hilit=tuner+sansui#p1136611 Pozele de la tuner vad ca nu mai sunt. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 11:27 am Am rugamintea ca cei care au avut sau nu au avut probleme cu mine sau cu electrom sa posteze aici. Un video cu aparatul in cauza ; http://www.youtube.com/watch?v=yl5GhdE7 ... e=youtu.be In Piatra Neamt, Europa FM emite pe 105.1Mhz. Am verificat si ambalajul coletului, data expedierii din Iasi este :06.11.2012. Poate "iesind in public" problema se rezolva cumva. Link spre comentariu
Vizitator electrom Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Pun aici raspunsul meu dat in topicul :viewtopic.php?f=59&t=132924Am sa raspund prin afisarea mesajelor purtate astazi cu user-ul electrom (a se citi de jos in sus): Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Primiteproblema se rezolva la 1-2 zile nu dupa 2 saptamani in mod public uitate in noul tau topic ce postez si sa ne judece altii Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 2:03 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Mesaje trimiseelectrom scrie:problema este rezolvata ne mutam in public nu a spus nimeni ca este nou dar functional este fara cusur mergea totul pe el tot ce am vandut pe acest forum daca au avut probleme am scris in topicam avut 2 monitoare care functionau perfect cu toate ca puteam sa tac am scris ca am schimbat cate 2 condensatori pe placile sursa ai venit dupa 2 saptamani cred ca este prea tarziu pentru reclamatiiNu prea inteleg ce vrei sa spui cu mutarea in public. Asa e, nici nu ma asteptam sa fie nou (stiam ca e folosit cind l-am vrut) ci doar "perfect functional". ceea ce nu e. Asa ca sper ca pina la urma sa rezolvam problema. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:57 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Primiteproblema este rezolvata ne mutam in public nu a spus nimeni ca este nou dar functional este fara cusur mergea totul pe el tot ce am vandut pe acest forum daca au avut probleme am scris in topicam avut 2 monitoare care functionau perfect cu toate ca puteam sa tac am scris ca am schimbat cate 2 condensatori pe placile sursa ai venit dupa 2 saptamani cred ca este prea tarziu pentru reclamatii Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:29 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Mesaje trimiseelectrom scrie:nu nu va spun eu care e treaba nu puteti sal dati mai departe si ce ati zis lasa sai spun fraierului asta ca nu arede un led sa mi iau banii inapoi cand a plecat de la mine era perfect functional cel care la ambalat este martor foarte probat si testat si dupa 2 saptamani in care nu ati gasit client veniti cu motive ieftine mari probleme am avut cu cei din neamt si pe alte site trimit un produs zice ca nu e bun sa trimit altul si pauza inapoi pe primul nul mai trimite daca ziceai imediat la 1-2 zile credeam gogoasa asa nu cred o iotaDesigur, un raspuns la care ma steptam. Adica in primul mesaj ai crezut ce am spus si acum dupa vreo o ora nu mai crezi ? Te-ai consultat cu cineva intre timp ? De ce nu-mi trimiti o poza cu el din momentul probarii ? De ce nu ai spus ca e ruginit pe spate ? Si ca nici macar nu ai vrut sa-l cureti inainte de a-l trimite ?Ce clienti sa gasesc ? L-ai vazut undeva la vinzare ? Dupa acum am spus l-am cumparat pentru mine. Si dupa cum am spus (si se pare ca si tu la fel intr-un post al tau) nu am timp asa cum as vrea. Acum l-am probat, acum merge asa cum ti l-am descris in primul mesaj.Nu stiu ce probleme ai tu cu cei din Neamt, dar daca toate ar fi asa cum le descrii banuiesc ca nimeni nu ar mai face vreo reclamatie.Sper sa te gindesti serios si sa rezolvam problema. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:22 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Primitenu nu va spun eu care e treaba nu puteti sal dati mai departe si ce ati zis lasa sai spun fraierului asta ca nu arede un led sa mi iau banii inapoi cand a plecat de la mine era perfect functional cel care la ambalat este martor foarte probat si testat si dupa 2 saptamani in care nu ati gasit client veniti cu motive ieftine mari probleme am avut cu cei din neamt si pe alte site trimit un produs zice ca nu e bun sa trimit altul si pauza inapoi pe primul nul mai trimite daca ziceai imediat la 1-2 zile credeam gogoasa asa nu cred o iota Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 1:07 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Mesaje trimisePerfect functional e sa mearga totul pe el. Sau cumva ma insel ?Adica daca cumva nu ar afisa nimic dar posturi ar prinde tot perfect functional ar fi ? Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:42 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Primitepai si daca prinde posturile care e problema e perfect functional Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:21 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Mesaje trimiseelectrom scrie:la mine prindea toate posturile foarte bine diferenta aia de frecventa habar nu am cei cu ia totusi e cam ciudat sa faci acum reclamatie dupa atatea zile trimite un nr.de cont si luni ati dau banii inapoi pana atunci nu amReclamatia vine tirziu deoarece tunerul aveam de gind sa-l folosesc la servici. Din cauza programului nu am avut timp de el deloc. Astazi e o zi in care nu plec pe teren si am reusit sa-l pun pe amplif si boxe.Posturile le prinde bine pe toate dar cu antena legata la el.Contul meu este la Bancpost:RO89BPOS81001012977RON01Ciprian UngureanuCind depui banii luni sa ma anunti ca sa pot verifica. Tot luni am sa-l expediez.Transportul il platesc eu. Adresa ta o am. E cea de pe ambalajul in care a venit.Stima. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:16 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat electrom Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Primitela mine prindea toate posturile foarte bine diferenta aia de frecventa habar nu am cei cu ia totusi e cam ciudat sa faci acum reclamatie dupa atatea zile trimite un nr.de cont si luni ati dau banii inapoi pana atunci nu am Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 12:10 pmVizualizare mesaj Răspuns cu citat Răspuns la mesaj ionroata Subiectul mesajului: Re: === DIVERSE,COMBINA,IMPRIMATA DIVERSE===Folder: Mesaje trimiseSalut,Am cumparat de la tine saptamina trecuta un tuner Sansui. Astazi deabia am avut timp sa vad ce-i cu el. Am constatat ca orice as face, cu sau fara antena, ledul indicator pentru stereo nu se aprinde. Chestia e ca nu-mi pot da seama daca decodorul stereo merge sau doar led-ul e ars. Apoi frecventele mi le afiseaza cu 100khz mai sus. Exemplu : Europa FM emite la mine pe 105,1Mhz dar afisajul de pe tuner spune 105,2Mhz. Asa face la toate posturile, frecventa afisata e diferita fata de cea din realitate.Ideea e ca ai spus ca tunerul e perfect functional. Ceea ce nu e adevarat. Am achitat si banii in cont in avans asa cum am stabilit mergind pe incredere.Asa ca te rog sa-mi spui cum s-ar putea rezolva problema. In speta mi-as dori banii inapoi, cei 38 lei.Astept un raspuns.Daca doresti iti pot face si ceva poze sau chiar un video pentru a te convinge.Uite aici si un link catre mesajul tau de pe forum :viewtopic.php?f=59&t=132145&p=1136611&hilit=tuner+sansui#p1136611Pozele de la tuner vad ca nu mai sunt. Dată expediere: Joi Noi 15, 2012 11:27 amAm rugamintea ca cei care au avut sau nu au avut probleme cu mine sau cu electrom sa posteze aici.Un video cu aparatul in cauza ;http://www.youtube.com/watch?v=yl5GhdE7 ... e=youtu.beIn Piatra Neamt, Europa FM emite pe 105.1Mhz.Am verificat si ambalajul coletului, data expedierii din Iasi este :06.11.2012.Poate "iesind in public" problema se rezolva cumva.1)sa atasati chitanta cu cei 38 lei pe care ati depus 2) chiar si dupa 1 saptamana e tarziu sa spui ca nu arde un led trebuia sa faci reclamatie dupa 1 zi probabil nu are aspect comercial dar eu nu le ung si le dau luciu cum fac altii Link spre comentariu
ionroata Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Se pare ca nu citesti ori nu esti atent la ce scriu.Recapitulez : ai spus ca "tunerul e perfect functional" deci merge tot la el, ne-am inteles asupra pretului, ti-am achitat banii in cont, l-ai trimis pe 06.11.2012 din Iasi, la mine a ajuns pe 09.11.2012. Astazi am avut timp sa-l probez, am constatat ca led-ul de mod stereo nu se aprinde (nici nu-mi pot da seama daca decodorul merge), iar frecventa afisata nu e cea reala, ti-am trimis mesaj si in urma discutiilor de pe privat s-a ajuns aici.Prima data ai spus ca-mi trimiti banii inapoi apoi te-ai razgindit invocind motive de genul ca trebuia sa te fi contactat in maxim o zi de la primirea coletului, exprimare din care inteleg printr-o deductie simpla si logica ca admiti ca tunerul avea defectele descrise mai sus dar totusi mi l-ai trimis si problema de recuperare a banilor s-ar fi rezolvat.Nu inteleg de ce incerci sa ocolesti problema cu motive de genul ca un led ars e nimica toata si pe deasupra ma pui sa postez chitanta prin care am ti-am achitat banii. Stii bine ca ti-am trimis banii in contul unei doamne care banuiesc ca este o cunostinta de-a ta demonstrind astfel buna mea intentie si increderea acordata.Si ca sa inchei astept banii pina luni in contul pe care ti l-am trimis. Nu-mi place sa port discutii inutile mai ales cind stim amindoi ca am dreptate.P.S. Cit despre aspectul comercial pot sa-ti spun ca inafara de petele de rugina de pe carcasa, aparatul arata f.bine pentru virsta lui. Iar daca te-ai fi uitat pe clipul postat de mine astazi ai fi vazut in spate un amplif vechi de 30 ani cu carcasa de lemn zgiriata. Nu problema de aspect si vechi era aici importanta ci faptul ca nu ai avut bunavointa sa-l stergi de praf. Link spre comentariu
Vizitator electrom Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Se pare ca nu citesti ori nu esti atent la ce scriu.Recapitulez : ai spus ca "tunerul e perfect functional" deci merge tot la el, ne-am inteles asupra pretului, ti-am achitat banii in cont, l-ai trimis pe 06.11.2012 din Iasi, la mine a ajuns pe 09.11.2012. Astazi am avut timp sa-l probez, am constatat ca led-ul de mod stereo nu se aprinde (nici nu-mi pot da seama daca decodorul merge), iar frecventa afisata nu e cea reala, ti-am trimis mesaj si in urma discutiilor de pe privat s-a ajuns aici.Prima data ai spus ca-mi trimiti banii inapoi apoi te-ai razgindit invocind motive de genul ca trebuia sa te fi contactat in maxim o zi de la primirea coletului, exprimare din care inteleg printr-o deductie simpla si logica ca admiti ca tunerul avea defectele descrise mai sus dar totusi mi l-ai trimis si problema de recuperare a banilor s-ar fi rezolvat.Nu inteleg de ce incerci sa ocolesti problema cu motive de genul ca un led ars e nimica toata si pe deasupra ma pui sa postez chitanta prin care am ti-am achitat banii. Stii bine ca ti-am trimis banii in contul unei doamne care banuiesc ca este o cunostinta de-a ta demonstrind astfel buna mea intentie si increderea acordata.Si ca sa inchei astept banii pina luni in contul pe care ti l-am trimis. Nu-mi place sa port discutii inutile mai ales cind stim amindoi ca am dreptate.P.S. Cit despre aspectul comercial pot sa-ti spun ca inafara de petele de rugina de pe carcasa, aparatul arata f.bine pentru virsta lui. Iar daca te-ai fi uitat pe clipul postat de mine astazi ai fi vazut in spate un amplif vechi de 30 ani cu carcasa de lemn zgiriata. Nu problema de aspect si vechi era aici importanta ci faptul ca nu ai avut bunavointa sa-l stergi de praf. nu admit nimic domnule inainte de ati cere datele am spus clar ca la mine functiona perfect si apoi am cerut datele tale uitasem cine esti de aceia am cerut datele sa vad sa vad cu cine vorbesc dar intre timp tiam gasit adresa pentru mine subiectul este incheiat dupa 1 saptamana vi cu reclamatie e ca si cum as merge in piata cu ardeii cumparati acum 1 saptamana sai zic vanzatoarei ca sau stricat ne vedem la politie sau in instanta si te rog sa postezi chitanta de la banca aici sau sa trimiti copie scanata pe privat Link spre comentariu
oachy Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Nu fac referire la cei doi de mai sus care isi impart acuze reciproce, insa am dori redeschiderea intr-o forma convenabila administratorilor a sectiunii USERILOR NESERIOSI Consider ca e util in sensul de a cunoaste si cei care creaza probleme nu numai cei care sint de treaba. Cei care sint de acord ar trebui sa sustina acesta idee, deorece singur nu am nici o sansa, insa cu majoritatea dvs poate redeschidem topicul. PS: personal am in pc un fisier Excel unde sint trecuti toti cei pe care ii gasesc din greseala sa spun asa prin forum.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 O situatie , sa zicem hazlie... aici suntem 3 "nebuni" ..cu argumente impotriva unuia care cunoaste un adevar inaccesibil noua, astora din vulg.. Iar concluzia ar fi ca ... ori e timpul ca cineva sa merga la culcare (cand iti spun mai mult de 2 ca "esti beat", cum e vorba) ... ORI... suntem pe care de a descoperi unul dintre geniile umanitatii ... pentru trebuie sa recunoastem ca situatia in care unul contrazice toate opiniile celorlati cu argumente neintelese si neacceptate de acestia din urma... este tiparul dupa care au aparut geniile speciei noastre ... Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 desi consider ca numai era necesar, trebuie sa i mentionez pe userii vcdec si lavynyu. foarte seriosi si punctuali. Link spre comentariu
ionroata Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Nu fac referire la cei doi de mai sus care isi impart acuze reciproce, insa am dori redeschiderea intr-o forma convenabila administratorilor a sectiunii USERILOR NESERIOSI Consider ca e util in sensul de a cunoaste si cei care creaza probleme nu numai cei care sint de treaba. Cei care sint de acord ar trebui sa sustina acesta idee, deorece singur nu am nici o sansa, insa cu majoritatea dvs poate redeschidem topicul. PS: personal am in pc un fisier Excel unde sint trecuti toti cei pe care ii gasesc din greseala sa spun asa prin forum.. Sustin cele de mai sus. nu admit nimic domnule inainte de ati cere datele am spus clar ca la mine functiona perfect si apoi am cerut datele tale uitasem cine esti de aceia am cerut datele sa vad sa vad cu cine vorbesc dar intre timp tiam gasit adresa pentru mine subiectul este incheiat dupa 1 saptamana vi cu reclamatie e ca si cum as merge in piata cu ardeii cumparati acum 1 saptamana sai zic vanzatoarei ca sau stricat ne vedem la politie sau in instanta si te rog sa postezi chitanta de la banca aici sau sa trimiti copie scanata pe privatTe contrazici singur, vii cu argumente puerile, faci comparatii total deplasate, dai dovada de totala nesimtire spunind ca nici nu stii cu cine vorbesti, incerci sa deplasezi discutia spre altceva, vii cu amenintari de genul ne vedem la politie, etc. Insasi faptul ca nici macar nu stii sa scrii sau sa te exprimi spune destule. Discutia cu tine deja imi face sila, te pot compara foarte usor cu politicianul roman care inafara de a vorbi si a minti nu e in stare de nimic altceva. Imi dau seama ca interesul tau e doar de a face bani cu orice pret fara a te baza pe niste principii morale in special. Imi ceri o copie dupa chitanta. Uite aici : Probabil incerci sa-ti recuperezi cumva banii de la acea persoana. Cu asta am incheiat subiectul. Iti urez sa nu te bucuri de bani. Punct. Salutare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Recomand userul PL500 - cumparator de incredere si corect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum