Dr.L Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Recomand pe cristiand02 Link spre comentariu
Windows Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Recomand pe zare, am primit coletul si un mic bonus!!! Link spre comentariu
Vizitator vyk2 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 "Recomand" pe cei care revand obiectele donate icon_axe cat si pe cei care uita sa-ti multumeasca macar pentru efortul depus si banii cheltuiti pe un colet+continutul trimis moca .Sa aveti o donatie placuta! Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Recomand si eu pe Dl. cu nik-ul < >,OM de incredere ,mult respect din partea mea! Merita a se incheia tranzactii cu dumnealui ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 "Recomand" pe cei care revand obiectele donate cat si pe cei care uita sa-ti multumeasca macar pentru efortul depus si banii cheltuiti pe un colet+continutul trimis moca.Pai tocmai de aceea e bine sa nu donezi ca ori isi bat joc de obiecte ori le revand. Link spre comentariu
s1ma Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Recomand userul RAVEN. Numai prin grija cu care a ambalat produsul trimis se poate spune multe despre dansul! Iar intelegera e intelegere. Link spre comentariu
oachy Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 recomand emilberculescu , serios , promt, colet f. bine ambalat Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Recomand "indy666",prompt,conform si ambalat serios. Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Recomand si eu iulicuta2000 si Kari cumparatori de incredere, sper sa mai colaboram..... Multumesc si scuze pentu ceilalti pe care ia-m omis... Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 parca era o arie si de useri neseriosi, dar nu o gasesc, poate ma ajuta cinevaMultumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 "Recomand" pe cei care revand obiectele donate cat si pe cei care uita sa-ti multumeasca macar pentru efortul depus si banii cheltuiti pe un colet+continutul trimis moca. Pai tocmai de aceea e bine sa nu donezi ca ori isi bat joc de obiecte ori le revand.SUBSCRIU 100% !! am si poze si dovezi in sensul asta ... donatia am facut-o de pe okazii...mi-a fluturat niste copii dupa niste acte cum ca ar fi nush'ce asociatie pentru copii cu probleme... userul cred ca.. il stie toata lumea ..oricum, a venit sa ia donatia cu masina mai noua ca a mea cu vreo 15ani.. ... In alta ordine de idei , daca intentionati sa cumparati ceva de la userul electrom , asteptati intai sa postez undeva un link yotube cu coletul ce mi-a venit azi.. cdrecorder perfect functional ... =)) ...am sa postez si poze legat de cum a fost ambalat de catre un vanzator care atunci cand i-am amintit sa-l ambaleze adecvat, a replicat (am copia) ca el a vandut o gramada in toata tara, de cativa ani incoace si se pricepe bine... mda.. Astept indicatii legat de spatiul adecvat unde pot pune link sau atasa filmulet si poze. Poate n-am dreptate...sau poate am , caz in care colegii de forum ar trebui sa fie anuntati. Macar sa nu trimita ca mine banii in avans... ca apoi vanzatorul sa refuze sa trimita doar pe baza confirmarii de plata online... si ma intrebam DE CE... si-i spuneam in pm lui Dj_Dog , ca e posibil ca vanzatorul ORI sa fi stricat aparatul intre timp si sa incerce sa-l repare...si d-aia sa motiveze netrimiterea cu faptul ca banii nu au ajuns fix in buznarul dumnealui...ori ca s-ar fi razgandit, ceva de genul... Iacata ca .. am cobit.. Multumesc, Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Recomand userul Jakab, f prompt, punctual si serios. Cumparator de incredere. Link spre comentariu
mars01 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 In calitate de cumparator, vreau sa recomand si eu aici:1. user-ul vcdec - de fiecare data cand cumpar ceva de la el, mai pune ceva in plus ca bonus, fara costuri suplimentare. Un om cu un foarte mare bun simt.2. user-ul cristronic - foarte prompt, produse ambalate cu grija Link spre comentariu
tavipop Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Recomand cu cea mai mare caldura pe userul CIPCIRIP pentru promptitudinea de care a dat dovada cat si pentru bonusurile consistente acordate! Multumesc si vanzari bune in continuare! Link spre comentariu
Vizitator storm4it Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 recomand userul stereobit.prompt si serios Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum