Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari pt Vanzatori/Cumparatori seriosi

Bogdi16

Postări Recomandate

NU RECOMAND! Feriti'va de Razvan Voicu, din Targoviste, Cartierul Sagricom, este un nenorocit neserios din cauza caruia am pierdut mult, si userul valu.florin, care a crezut ca daca sunt mai mic ca el, ma duce de nas cu minciuni ieftine, nu imi place sa fac reclama negativa insa e de recomandat sa va feriti de ei. Si ca sa evit orice raspuns din partea dumnealor, domnilor, bagati'va mintea in cap, ca aveti varsta care o aveti degeaba, mai iesiti in lume inainte sa va apucati sa va bateti joc de cine nu cunoasteti, ati avut MARE noroc cu distanta care ne despartea. Acum sunt plecat in strainatate, dar sa NU credeti ca va uit, ca nu ati ajuns voi niste simpli pasionati necunoscatori sa va bateti joc de mine. Bagati'va fratilor mintea in cap, pe bune !

mare tampitel mai esti.....cu fata asta vrei tu sa te creada lumea? stiu cel putin 4 persoane cu care te-ai certat din cauza ta. un copil tampit de 3 ani. pun eu mana pe tine...http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1252_n.jpg
De cand am eu ma probleme? Pui mana pe mine si ma....... stii tu. S'ar putea sa matur pe jos cu tine si cu cine vrei tu. Mai bine intereseaza'te daca e loc sa te joci in felul asta cu mine. Nu ma lua drept un copil prost care nu are alta ocupatie decat sa se joace cu fiare, desteptule. Ai grija cu cine vorbesti si pe cine ameninti. Ai pus poza cu mine ca sa ce? Daca tot ai pus poza cu mine, crezi ca ai avea curaj sa ma privesti in ochi ? Repet, ai mare grija ca ma confunzi. Si la faza cu pus mana pe mine, s'ar putea sa fii uimit ma baiatule.
Link spre comentariu

NU RECOMAND! Feriti'va de Razvan Voicu, din Targoviste, Cartierul Sagricom, este un nenorocit neserios din cauza caruia am pierdut mult, si userul valu.florin, care a crezut ca daca sunt mai mic ca el, ma duce de nas cu minciuni ieftine, nu imi place sa fac reclama negativa insa e de recomandat sa va feriti de ei. Si ca sa evit orice raspuns din partea dumnealor, domnilor, bagati'va mintea in cap, ca aveti varsta care o aveti degeaba, mai iesiti in lume inainte sa va apucati sa va bateti joc de cine nu cunoasteti, ati avut MARE noroc cu distanta care ne despartea. Acum sunt plecat in strainatate, dar sa NU credeti ca va uit, ca nu ati ajuns voi niste simpli pasionati necunoscatori sa va bateti joc de mine. Bagati'va fratilor mintea in cap, pe bune !

va rog, nu mai stergeti topicul. sau stergeti si ce scrie el acolo. acele bazaconii. verificati-l indeaproape. are multe probleme cu fel si fel de useri.multumesc!ai probleme mari...http://www.youtube.com/watch?v=Zbp9z-8pX-Q
Razvan, MA JUR pe ce am mai scump de fata cu toti userii, ca indiferent de conseciinta cu prima ocazie cand ajung in tara matur cu tine pe jos ,nenorocitule . Nu am ajuns atat de josnic sa iti bati tu sau alti copii joc de mine. Nu uita ce ai facut Razvan. Ai spurcat'o rau de tot. Puteai sa taci cel putin.
Link spre comentariu

Pot enumera userii cu care am avut probleme. Motivul ? INVIDIA. Explicatia e cam asa : 1) nu ma cunoasteti nici unul personal, aveti tupeu pe la spate sa vorbiti , sprijinit de mama si tata la o varsta la care trebuia sa va descurcati singuri. RUSINE2) Habar nu aveti ce fel sunt si va bateti joc de mine din invidie prosteasca. Eu nu am primit de la parinti nimic ca voi, eu am muncit pana si in constructii si mi'am stricat sanatatea pentru o pasiune, voua v'a fost mai usor sa aruncati cu venin din invidie, fara sa aveti nici cel mai mic habar de efortul depus de mine3) Mi'ati lasat un gust cel putin amar, ptr ca nu am avut nimic cu voi si am incercat sa ma imprietenesc cu voi, care pentru mine sunteti niste zerouri, meritati sa va tratez exact cum meritati.4) Nu vreau sa mai aud de voi, dar ce ati facut vi se va intoarce. Pentru ca nu sunt copilul care ati crezut ca sunt ,sa va permiteti sa ma tratati ca pe mucosii cu care umblati voi.5) Ma stie personal vreunul dintre voi ? ( aia e , nu aveati tupeu )6) Bravo mie pentru ce am facut , am muncit de mic. Muncesc si sunt rasplatit. Nu mai locuiesc in Ro.7) Cer unui moderator sa imi stearga contul si toate mesajele. Mi'ati provocat o sila enorma si imi e rusine ca fac parte dintr'un neam de vorbitori pe la spate cum sunteti voi. Mi'a mers bine si cu toata barfa voastra, am si am avut prioritati mult mai mari decat fierataniile voastre vechi. Alea in ultimii ani au fost luate cu resturi de bani, intelegeti? Dar NU o sa uit , Razvanel , dupa ce am avut incredere in tine , ca ai avut tupeul sa ma umilesti in felul asta. Uita'te de inca 1000 de ori la poza mea. Poate te edifici.

Link spre comentariu

recomand userii- @carageae - echipamente ambalate exceptional. echipamentele au fost conform descrierii.- @techs - user de incredere. - @Letcon - pe langa carcasa de sony cu electronica completa mi-a trimis si un mic bonus. amplificatorul este exact cum a fost descris. as mai ruga un moderator sa stearga posturile care nu au legatura cu feedback-ul. este destul de greoaie urmarirea topicului, mai ales daca vrei sa cauti un anumit user.

Link spre comentariu

Feriti-va de userul "mister_mihai" care are si alte conturi precum "tukulie" si poarta numele de Cercel Marius Cristian din Alexandria. E un nenorocit ce-si bate joc de colegii de pe forum.cercel_mariuss e ID-u' lui de mess.

Link spre comentariu

Feriti-va de userul "mister_mihai" care are si alte conturi precum "tukulie" si poarta numele de Cercel Marius Cristian din Alexandria. E un nenorocit ce-si bate joc de colegii de pe forum.cercel_mariuss e ID-u' lui de mess.

cu individul asta am avut si eu de a face. a avut in topic o placa video ati radeon de 256mb si un dvd rom la 50 lei cu transport inclus. am primit coletul, dar in schimbul placii care a zis ca o are in topic am primit o placa video geforce mx440 care culmea, era defecta. dvd-rom-ul nici macar nu m-am obosit sa il incerc. ps - sunt curios ce sistem a luat colegul de la el de zicea ca ii zboara windows 7 pe el. poate ne pune si niste poze sau chiar un video cand "zboara" pc-ul .
Link spre comentariu

Recomand pe @andreigrg.

I-am trimis pachet cu un HDD 250GB si o placuta 1GB ram,l-am rugat sa testeze si dupa aceea sa trimita banii.Totul OK.

:speriat

Nu recomand,

Este neserios...am o paguba dovedita cu chitante de la acest andreigrg.

PS: un user trebuie sa fie corect cu toata lumea ca sa fie un user recomandabil aici :ciuda:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări